Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2014 12:03
Каролев е ебаси пича, имам го като приятели във фейсбук 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Дек 2014 20:26
Това не е като да не се очаква за типаж като твоя милост ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Дек 2014 01:52
Дидо Каролев ли бе? Пич е, пил съм бира с него. 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2015 11:51
Мочмета, "Коя нормална тийнейджърка се влюбва в отпадъци, при това метълисти?" >
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2015 12:12
otgovor: vsqka
sichki tendjerki sa nenormalni i tupi razbira se i vsqka pone vednuj ima za gadje nekva utaika
end of story
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2015 13:13
po-dobre metalis ot kolkoto aotis
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2015 13:15
vsqka tenejarka iska mrasen, poten metalist da obrugae portite na devstvenostta i s moga6tiq si bozdugan!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2015 19:50
hyper` написа: Мочмета, "Коя нормална тийнейджърка се влюбва в отпадъци, при това метълисти?"
И кво? Абсолютно нищо скандално няма в статията. Някакви размисли на момиче с мозъчен фалит ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Докторката много ясно и е обяснила, че схващането и за металистите и метала като цяло е погрешно. А иначе - по добре металист, отколкото чалгар, циганин или мазен и прост селяк, колкото и дискриминационно да звучи, не мога да асимилирам как има българки, които ходят с такива пропаднали типажи години наред и дори се женят за тях ПП: Хипере, защо и ти мина у Форплея, братле? Няколко свестни да се завъртят тука и веднага натам мигрират 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Яну 2015 23:25
Не е скандално, просто ни образува смях на нас, дето се кефим на неща като рифа на 3:01.  Иначе споко, тук съм, чета, пиша, ма просто нямам много време напоследък и затова по-рядко. иначе не гледам футбол, но тези сравнения са зла-то! http://vbox7.com/play:6f131f9423
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Яну 2015 18:36
пичове, кво мислете за комбинацията хълцане+оригане? По принцип се кефя, като оригам, ама като е с хълцане е бахти и гадното...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Яну 2015 19:07
Много причини: - бързо ядене; - кофти ядене; - диспепсия; Пробвай да ядеш със затоврена уста и да дъвчеш повече и по-бавно, не пий течности с ядене и бъди малко по-внимателен с това, с което се храниш ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Яну 2015 19:41
Мусаката е по-силна от мен  гълтам я като мисирка...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Яну 2015 22:38
Бахти, бях спрял и сега от нищото пак се разхълцах... хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг е не се издържа баси... 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Яну 2015 02:02
Serious Sam написа: Бахти, бях спрял и сега от нищото пак се разхълцах... хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг е не се издържа баси...  ако щеш ми вервай, ама с няколко още души се убедихме, тествахме го няколко пъти - хълцането спира веднага след като правиш лицеви опори не се ебавам, легни за 20-30-40, колкото там можеш и сподели резултата
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Яну 2015 03:46
shub niggurat написа: Serious Sam написа: Бахти, бях спрял и сега от нищото пак се разхълцах... хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг, хлъц-ориг е не се издържа баси...  ако щеш ми вервай, ама с няколко още души се убедихме, тествахме го няколко пъти - хълцането спира веднага след като правиш лицеви опори не се ебавам, легни за 20-30-40, колкото там можеш и сподели резултата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Яну 2015 04:25
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Яну 2015 15:19
В края на месеца правя 17год и 9 месеца и мога да започна курсове шофьорски курсове с благословията на наще и искам да питам дали да ги почна веднага, тъй като все пак ще имам още 3 месеца до пълнолетие и самият изпит пред ДАЙ или да изчакам да мине още време? Или няма значение толкова? данке на който ми отговори 
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Яну 2015 15:23
ne hodi v rosen85 ili tam kvoto be6e, nqma da te nau4at
ako si karal dosega i si uveren 6afior e vse taq
ako nikoga ne si stupval v kola - pa poiz4akai da ostane 1 mesec 4e da ne gubi6 navik i inerciq, primerno
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Яну 2015 15:42
те много хора ми казват, че няма да се науча от инструкторите това и аз си го знам, а иначе относно опита съм карал малко с бащата и бих казал, че мога да тръгвам и да спирам. Интересно ми е ако разпределя часовете да са на по-рядко така би трябвало да мога да го протакам 3 месеца, а и ако ги почна по-рано ще мога и да покарам малко в зимни условия, тоест ще съм подготвен малко и съм в дилема :d
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Яну 2015 16:08
Аз лично си бях изкарал изпита няколко месеца преди да стана на 18 и сутринта на рождения ми ден отидох в кат да си подам документите за книжка  . Бях адски тъжен, че не мога преди това да ги подам и баш в тоя ден да отида да си я взема, ама ми мина И пак бих направил така - изкарай си изпита и като станеш на 18 просто си подай документите за книжка.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|