Възмутен съм от вашето плоско и повърхностно мислене.
Цитат:
Никой не го е карал сам да прави игра.
И какво следва от това? Човек да погребе собствените си амбиции, мечти и цели? Та нали това ни отличава от животните (и Токсик

. Един българин се опитва да постигне нещо, като по този начин прославя България като място, в което живеят къдърни и можещи хора, а не като държава от третия свят. И на всичкото отгоре ние сами го дърпаме обратно в калта, като очерняме резултата от неговия труд! Сега разбрахте ли защо над 900 000 българи са избрали да живеят и работят в чужбина? Не е защото държава е пумия...
За сравнение мога да попитам всеки от вас - Какви са вашите цели и амбиции? Отговорете си на този въпрос в предстоящото навечерие на Нова Година... И все пак се надявам мечтите ви да не се просират до Half-Life 3 или Call of Duty 15...
А сега по същество. В посоченото интервю авторът на играта споменава, че професията му е свързана с работата по геймплея на различни игри. От това може да се направи заключение, че този човек работи по играта в свободното си време. Т.е. докато някои от нас трепят орки, гледат 9gag, пушат марихуана по парковете и т.н., човекът се бори за да постигне нещо...
А ако продължавате да го опреквате, че е сам... Знаете ли как се прави "бизнес" в България? Никак. Тук няма нито бизнес ангели, нито дарения или инвестиции. Това не е Wall Street от някой тъп, американски филм. Единствения начин е да вложиш собствени сили и средства.
Това, че не искате да признаете успехите на един човек, и по този начин да пизнаете, че той е по-добър от вас и ви предхожда в някой (доста) отношения е характерна българска черта, която може да се опише като егоизъм или комплексираност. И така, като оставим на страна вашият егоизъм, или по-точно мнението ви за неговия труд, авторът на играта се е справил доста добре с поставената си задача, като в момента играта се намира в заключителна фаза. Не знам как си направихте заключение, че подължителността ѝ ще бъде 1-2 часа. Все пак се разработа от доста дълго време.
Надявам се, че този пост ви е накарал да се замислите поне малко за стойността на труда и времето. Лично аз вече съжалявам, че си направих регистрация във вашия сайт...
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ПС: Не обвинявам никого, нито соча някой с пръст. Споменавам само Токсик, защото той се е станал като Ким Чен Ун в този сайт...