Автор |
Съобщение |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 23 Ное 2014 04:46
е тва е фрий роума като превъртиш кампанията хуехеухеуе е
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 24 Ное 2014 12:42
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 01 Дек 2014 20:25
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 01 Дек 2014 21:15
От няколко дни се каня да напиша по-дълго мнение за играта, но кат седна на компа и веднага я пускам и така отлагам Знам, че много лоши неща се изговориха за ЕА, за тъпото денуво, за тва как играта не си струвала целия тоя панаир и не знам си кво. Моето мнение, за момента, след 50 часа прекарани в играта, е че напълно заслужено може да си стане GOTY - не че ме ебе коя игра е goty, и ми е ясно, че тоя приз нема никакво значение, но в сърцето ми - това е може би играта на годината Не знам има ли смисъл да правя мини-ревю на играта тука, да отделям внимание на всеки един елемент и това колко е як или не, просто тоя път им се е получило, и то бая. Играта се усеща като една dragon age игра, носи ми някакъв много олд скуул вайб що се отнася до това колко е огромна и пълна с контент. Последните такива игри, в които съм губил дни наред бяха Готик 3 и Скайрим. За тия 50 часа съм що-годе, по мои сметки, дори преди половината на историята, ба ли го. Още нищо не се е случило по-така, освен разкриването на главния лош, примерно и разни такива бейсик неща. Обикалям си, давя се в куестове след куестове, постоянно има какво да върша. А най-якото нещо, което ме кара наистина да се чувствам като в една много яка фентъзи вселена, е замъчето, дето може да си го кустомизираш както искаш. И да се губиш в разните му коридори и зали безброй пъти, щото е ебати огромното място. Играта просто е ПИЩНА, огромна, с ужасно много мини детайлчета и дреболийки и гъзарийки дето доставят някакъв кеф - дали ще е намеци за стари събития, последици от изборите ви от предните игри, или просто дебилен хумор и разни нърд 9гаг ебавки, просто има от всичко. За геймплея винаги ще има ''тука можеше по-добре'', ''тия анимации са дърво'', бла-бла, бъговете ги има, също така аз имам един друг проблем, но то е щото ме тресе OCD-то да обиколя всичко навсякъде ВЕДНАГА, и затова съм все над лвл-ите на зоните и им ебавам майката на всички без особени проблеми, ама тва да ми е мъката. Много редко си взимам игри, в колекцията имам сигурно 5 заглавия на кръст, но тия сто кинта дето дадох за Dragon Age 3 бих ги дал пак, за експанжън, за квото и да е, просто не съжалявам и грам. П.П. Не знам как са с продажбите и дали тва денуво им напълни гушите на чифутите от ЕА, не чувам някви кой знае кви новини по въпроса ( тъпата фар край 4 май се продаде повече, дето я кракнаха он релийс ? ). Дано им дойде акъла, въпреки че едва ли - чифута си е чифут докат не го погребеш със златото му. Дано само си оправят бъговете, щот ако има нещо, което наистина пречи на играта да е чиста десятка по всички параграфи, тва е лошия пърформанс и многото бъгове. Едно на ръка, че е амбициозен проект с много контент и следователно огромно поле за изява на всякакви бъгове, но има и много технически такива, от които се оплакват хората още от първия ден и реакция от страна на bioware няма.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 01 Дек 2014 21:21
Малко са продажбите за игра от такъв калибър.... http://goo.gl/GulS4A
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 01 Дек 2014 23:32
Предвид помията,която се изля последните години върху BW,за DA2,ME3,SWTOR,мисля,че тези продажби са много голям успех.Още повече,предвид репутацията на ЕА.Денувото също си каза думата,защото предвид споменатата помия,адски много хора искат първо да пробват играта безплатно и после ако я харесат да си я купят.Отделно от това рпг-тата са жанр,който не продава толкова много като фпс-ите и там продажбите се трупат с времето.Предполагам,че в следващите месеци инквизицията ще продължи да се продава добре.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 04 Дек 2014 14:23
Пфф.. за EA можете да сте сигурни, че не са останали вътре.., покрай тоз' BF4, Titanfall, и сега тия милион-два покрай този Dragon Age 3... ми нека бе, мамицата им, поне същата чифутия, която тотално осра Dragon Age 2 и Mass Effect 3, сега да е подтикнала BioWare дa направят игра поне от ранга на Origins, с която да си измият ръцете, пък ако е и по-така длъжка и поглъщаща като Skyrim, още по-добре. Да я кракват вече, че аз след BF3, 4 и Titanfall не смятам да давам повече пари на EA за близките няколко години. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 07 Дек 2014 03:00
Играта ми отне 87 часа, това до момента, в който свърших с главния куест. Имам още дреболии да събирам и да се мотая, може би още някой друг къмпениън-рилейтед куест, но в общи линии ~100 часа за full exploration and extermination предвиждам аз. Тия дни ще напиша и малко негативни неща, щот ги има в изобилие.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 07 Дек 2014 12:49
Цитат: AMD CPUs is still not working, we will not release our crack until we solve it. Our crack supports both win 7 and win 8/8.1 now. We have collected enough cpu data which can be used on all the Denuvo protected games. And we have made a tool to automatically analyze all the cpu data and add all the cpu support to our crack.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 07 Дек 2014 13:35
както един потребител каза по напред ... нещо магиийките и ефектите са много flashy напомнят ми на PS игрите от 2001ва ... дано не е много цветна и детска ??? Ще видим ?? Надявам се да бъде зарибяваща като скайрим ... все още я имам на 91ви левел и Solthstiem чака да бъде покорен. А и анимирането на NPC-тата и героя ви от 3то лице е в пъти по-добре от скайрим .... че там анимирането при бягане е просто адски дървено. Гледах Angry Joe ревю и много изкритикува контролите на PC дано не се окаже че е направо трън в задника да се играе с мишка и клавиатура ... щото дори mouse looking нямало ... абе нз .. ще видим... ако стаа играта ше се купува ... ама май мисля да си запазя тия пари за Diying Light и Еlite dangerous 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 07 Дек 2014 16:30
Контролите с клавиатура са ужасни, или поне така ми се стори след като пробвах малко ( докато вече бях напреднал в играта с джойстика ). Свикнах да играя повечето неща, без шутъри и стратегии, примерно, с геймпад понеже играя на лаптоп свързан в телевизора и ми е неудобно да ползвам клавиатурата на лаптопа така. А дали са шарени магиите, не ми е правило впечатление, ако играех мейдж сигурно щях повече да забелязвам. Знам само, че им бях намалил ефектите и ползвах билд на мейджа в партито с възможно най-малко огън и жупел за да не ми сече. Ама е детска, наивна, историята се пъне да е мега сериозна и doomy, ама ... нали. Има некви проблясъци от време на време, де. То на bioware последните им 6 игри дето съм играл ( демек мас ефектите и драгон ейджовете ) са винаги такива, да умреш от сиринье. Главния злодей горе-доле става, успяват да вкарат малко личен конфликт, да се нахъсаш да го биеш там. Може би това, което спасява нещата от средата на играта нататък е Това, заради което на пръв поглед човек си умира от кеф в играта, по-нататък започва да става малко пресилени и изкуствено. Например, всички разбраха колко е огромна, дълга, обширна територията за експлорване и рандъм куестване, но сякаш 80% от куестовете, които не са стори-рилейтед, ами просто някакви там са твъъъъъъърде безсмислени. Просто носиш няква билка на някъв олтар, без да знаеш що, или си го прочел някъде в някой кодекс, ама много те ебе, и просто quest completed и gg. Дори хр май не дават някои  От друга страна, понеже както споменах по-горе, ме влечеше да мина всичко сега на момента, демек влизайки в зоната, искам да я привърша и да не се връщам повече там, минавах всичко методично и станах в един момент с 10 лвл-а над нормалните мобове и лвл рейнджа за главните куестове. Демек - отивам аз да правя мега епичната битка с някой слуга на главния лош, кътсцени, драма, избори - накрая му вкарвам 2 тупаника с големио меч и всичко свършва. Луута - за лвл 10, аз съм 20, с итеми от дракони дето са 200 пъти по-яки. Така че, може би съвета ми е някак да следите в някво уолктру само коя зона след коя и кой куест след кое да се прави, за да имате поне някакво усещане за градация и да се усеща прогреса ви малко по-rewarding, щот аз от средата на тия близо 90 часа дето съм прекарал с играта, нататък просто нямаше нищо rewarding за мене. Дори не си спомням кога последни си крафтвах някъв армор, който все още съм с него и всичкия дроп дето вали от разни епични чудовища не може да го бие по статове и дефенс, примерно. С неколко думи ... след Уичърите, и това което се очертава да е третия, не мисля, че мога чак толкова да се изкефя на нещо, което е толкова наивно и ... аре не детско, ама си е оптимистично и шарено фентъзи отвсякъде  Все едно да си умираш от кеф на Хобита сега, ако си изчел последните години Малазани разни и Песен за огън и лед  knowimsayn' ? И все пак, струваше си и пари и всичко, откарах седмица-две в играене, както не бях правил от доста време. П.П. дано не съм спойлнал нещо на некой.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 07 Дек 2014 23:44
Евала за обективните и точни постове.Нещо доста рядко срещано тука.И аз един от най-големите ми проблеми е,че играта е прекалено политически коректна.Не,че съм хомофоб,расист ,сексист и т.н ама прекалено внимание обръщат на гейските истории,прекалено много чернокожи има за лора и т.н.Историята наистина е добра но и на мен ми допадат по-сериозни и мрачни истории от рода на уичера.Иначе инквизицията е мъст хев,както казва енгри джо
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 08 Дек 2014 22:38
Soon Bitches... https://www.youtube.com/watch?v=7SREM6E4Fvs Цитат: 3DM wrote: Finally we solve all the problem, and now just need to add more cpu compatibility and release our crack.
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 09 Дек 2014 07:11
Който е измислил този character creation заслужава да го обесят на канадското знаме. Аз съм напълно изумен как могат да хайпват нещо толкова по youtube и накрая SR3 пак да има по-добър char creation. Това, че Инквизицията е на първо място е жалко. 2 RPG-та имаше тази година и DAI не е по-доброто. Историята ми мяза на WoW вече. Една вселена, дето сега ще си я вкарват в задника и ще я изкарват през устат... а, не могат, щото там се складиран нечий кур (може би на тоя, дал идеята половината ти романси да са гей). И когато битката между добро и зло се превърне в сблъсък на лайна със сперма, дали NPC-тата ще изглеждат още по-мазни в очевидното продължение, в което ще джибваме богове, сякаш са правени от клечки за зъби? Who needs realistic combat animations, when you have asian mmo ones?
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 13 Дек 2014 17:09
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 13 Дек 2014 19:30
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 13 Дек 2014 19:44
честито, дано върви добре и нема проблеми
а в тоя ред на мисли, lords of the fallen ще я таковат ли ?
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 13 Дек 2014 19:50
100%,ама аз вече я купих...трябва да съм по-търпелив следващия път.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 13 Дек 2014 23:59
Това дето си слагаш изборите от предишните игри, работи ли с кракнатата версия?
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 14 Дек 2014 03:32
WTF как я кракнаха преди dark souls-клонинга (забравих му името)?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|