Автор |
Съобщение |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 01 Авг 2014 21:49
В Awakening нямаше ли нещо подобно? Иначе не знам как DA може да замяса на Skyrim  . То нали разработчиците още в начало правиха някакви изявления, че са се били вдъхновили от нея. По какво, по огромни празни детайлно неразвити райони, в Скайрим проблема до някъде беше решен с планини, много планини, а тук? И изобщо това с отворените пространства изобщо не е много в стила DA, и ме съмнява, че ще е точно така.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 13 Авг 2014 23:30
И как ме е яд че ще чакаме месец повече ...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 14 Авг 2014 01:18
Кофти,да но BW искат да са сигурни,че всичко ще е ок.
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 05 Ное 2014 20:53
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 06 Ное 2014 00:38
мда,преди имах съмнения, но сега вече съм сигурен - това ще е оптималният шит на bioware. като 3дневно лайно на върха на планина от диария. (а по дяволите преди ги идолизирах)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 06 Ное 2014 02:15
Как е,конспирацията върви с пълна сила,а  Пророчества и така нататък  Добре,че BW не разчитата на кинтите от продажбата на играта в България 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 07 Ное 2014 04:49
Реших да позагледам това https://www.youtube.com/watch?v=4VCJfuY142I и играта се чувства яко gamey - почти добрите анимации, почти добрите пропорции на телата, почти реалистичните цветове... Даже и високата трудност е като в 99% от игрите - лошковците продължават да имат 1 атака (реализъм та дрънка) и стават damage sponges.  Ако има метаскор от 95% и нагоре моооже и да я пробвам, айде.
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 10:33
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 15:01
Е какво ми постваш метакрикик с купени ревюта? Тъп ли си? Прост ли си? Бавно подрастваш ли си? Айде да се облзаложим, че всики ще я осерат като излезе, даже и тия дето са и дали 10. Тъпанар.
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 15:22
Kirilicata написа: Е какво ми постваш метакрикик с купени ревюта? Тъп ли си? Прост ли си? Бавно подрастваш ли си? Айде да се облзаложим, че всики ще я осерат като излезе, даже и тия дето са и дали 10. Тъпанар. Нищо не поствам за тебе,умнико.Само оценките са купени, някои ревюта са си обективни,но нали английски се иска,а със мисленето ти на третокласник-мисията невъзможна.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 18:29
Kirilicata написа: Е какво ми постваш метакрикик с купени ревюта? Тъп ли си? Прост ли си? Бавно подрастваш ли си? Айде да се облзаложим, че всики ще я осерат като излезе, даже и тия дето са и дали 10. Тъпанар. 9-ка от Kevin VanOrd е добър знак за играта, поне за мен.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
venenum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 19:20
След като изгледах ревюто на Vanord се зарибих, hype-нах и overhype-нах. Само малко интерфейса ме притеснява, ама иначе всичко друго изглежда добре. Сега чакаме да излезе и рецензията на pcgamer.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 19:26
Е какво да им чета на тези ревюта, които са явно платени. Не се случва за първи път лайняна игра да има хубави оцени преди да е излязла, не е нужно аз да ти го казвам това. Поне да имаше обществени оценки, щеше да има някакъв смисъл да го постваш тоя линк.
Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто.
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 19:32
Kirilicata написа: Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто. А ти що не постна въпросните видеота?Къв си ти,че да ми искаш сметка,бе?Я обратно в дупката. И ако беше прочел някои ревюта,щеше да разбереш колко са купени.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 19:33
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 19:34
Kirilicata написа: Е какво да им чета на тези ревюта, които са явно платени. Не се случва за първи път лайняна игра да има хубави оцени преди да е излязла, не е нужно аз да ти го казвам това. Поне да имаше обществени оценки, щеше да има някакъв смисъл да го постваш тоя линк.
Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто. Тъп си, излез.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 19:59
Nreth написа: Kirilicata написа: Защо не постна някои от изтеклите видеота? От тях сто пъти повече можеш да си оформиш мнение. Ама забравих, че си доста тъп, и трябва някой да ти каже дали една игра е добра или лоша. Да не говорим че 99% гледат само оценката на играта, без да четат и дума от ревюто. А ти що не постна въпросните видеота?Къв си ти,че да ми искаш сметка,бе?Я обратно в дупката. И ако беше прочел някои ревюта,щеше да разбереш колко са купени. Ей сега те видях пак да постваш някакви изкарани от гъза ревюта в статията за AC Unity.  Аз дори помня, че тези същите сайтове дадоха по-високи оценки, даже и от тези за Inq, за DA2 и това може да се види много лесно в метакритик. Няма смисъл да говоря с тебе повече, личи си че си прекалено заблуден от живота.
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Ное 2014 20:14
Хахах,аз си троля редовно по тая тема и тея ревюта са просто за fun  Като не знаеш контекста,що пишеш?И какво общо има Unity с Inquisition?Разбра ли най-сетне,че счупи тъпомера?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|