бах тия не-меркантилни момичета във вашите животи
според мене не е фейк
съвсем в реда на нещата си е всичко
Наскоро говорих с една приятелка, българка и тя в Глазгоу, за една друга нейна приятелка, която е от Париж. Eх, милата французойка никой не можел да я впечатли и завладее с присъствие и не можела да си намери приятел, всички и били толкова отегчаващи и никой не я заслужавал.
Разговора тръгна от това, че ще приютяваме едни приятели за известно време с нея докато си намерят квартира, и тя плямпа как ще си ги разделим:
-У вас може да е Мишо, да ти досажда, аз вземам Ивайло и Козарев, хахаха.
-Малко сме нагли
-Е не се засягай, ще ти врътна една баница да не ми се сърдиш.
-Бих предпочел една френска кифла...
-Кроасан се казва, по тамошному - ми отговаря Цветито.
-Аз имах предвид да ми бутнеш Мейв
Тук тя ми разказа как нали Мейв не се падала по никого, включително наш Ивайло от Мъглиж, защото били скучни и прости. Плебеи.
-По какви си пада? - питам аз.
-Някой интересен, classy.
-Какво значи интересен? - питам, подозирайки, че в комбинация с 'classy' означава богат.
-Ами да се интересува от култура. Тя е от Париж, все пак.
-Аз се интересувам от култура - излишно е въобще да казвам колко съм classy
-Ееее, Емо, физкултурата не се брои - да бе, като се съблека досега все се е брояла, си мисля.
-Ами мога да си защитя субективното мнението защо импресионизмът ми харесва най-много във всички изкуства и експресионизмът не ми харесва, но мога да го оценя, за разлика от модернизма, който считам за загуба на време, както в изкуствата, така и в литературата. За музика мога да говоря със дни, за картини също, за литература...
-Ама тя не е на същия етап от живота си като тебе, не е филм да ти я бутам.
Ся, тая пък глупотия какво значи?!?!?!?!??!
-Какво имаш предвид, че си търси сериозен приятел, а аз искам само да я клатя?
-Не, ох, не знам.
-Ясно, търси си някой по-възрастен с много пари.
-Хахаха, амиии, нея принципно не я бъркат парите, ама е нещо такова. Ти как се сети?
-Ами няма да обсъждаме ИНТЕРЕСИТЕ си в maryhill я (най-плебския квартал в западната част на Глазгоу, където живеем всички приятели), ще трябва да е в някой CLASSY ресторант където да забравиш, че си в Глазгоу.
-Така е. Сорка, пич.
Ами що да е сорка. Good for her, дето се вика. И аз предпочитам да я взема с лъскава кола и да я водя в някое лъскаво място, ама засега мога да предложа само да изпушим с приятели един джойнт и да й пусна да ме бие на mortal combat на лъскавия playstation. Евентуално да й изсвиря Babe, I'm gonna leave you като си тръгнат приятелите и да разкажа после във форума как се е оправдала да не ми пусне.
За кво и е някъв такъв
EDIT - иронийка леко, да не се сопнете пък сега. Ест, че е по-забавно да изпушиш 1 джойнт и да цъкаш MK, ама повечено курвета искат да са КЛАСНИ.