Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юли 2014 18:44
kaboom написа: В доклада не са изброени и последните авантюри на САЩ в Сирия... Ако всичките 201 конфликта са били "разпалени" от САЩ, колкото и този в Сирия, да ти имам "историческите факти".
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юли 2014 19:54
Една девойка ме попита: - Къде е улица "Ракита"? и аз нали съм услужлив, макар и доста срамежлив, събрах, събрах кураж и казах: - Да! Веднага, веднага, веднага ще ви заведа! Аз до нея, тя до мен, всеки пита изумен. Аз до нея, тя до мен, всеки гледа изумен всеки гледа възхитен. А тя бе толкова красива. Такава хубост рядко бива. Жена видение и блян, жена направо за екран, но тя, но тя със мен ще повърви до онзи, до онзи, до онзи тротоар (уви)! Тя после в блок огромен влезна и тъй завинаги изчезна, а после в нашия квартал чудесен слух бе полетял, че аз, че аз съм ходил с една неземно, неземно, неземно хубава жена. И в моя тих живот настана една небивала промяна от скромен и невзрачен мъж аз станах търсен изведнъж. Жени, жени край мене се тълпят Не могат, не могат, не могат да ме разделят. А таз, която ме попита къде е улица "Ракита", навред я търся, но уви тя вече тук не се яви Какво, какво, че съм ухажван аз Когато, когато, когато нея нямам аз. Аз без нея, тя без мен, тъй минава ден след ден. Аз без нея, аз без нея, тя без мен, ще я търся всеки ден. Ще я търся, ще я търся, ще я търся нощ и ден.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 01:17
Liberty написа: ... Доста си тъп, всичкия.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 12:05
Gipo написа: Liberty написа: ... Доста си тъп, всичкия. Ти понеже си много остър
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 12:10
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 14:53
Liberty написа: Може би защото се намират в съседство с РФ, която струпва 12 хил. армия по границата? Ретард. Путин не е толкова нетактичен, че да обяви война на Украйна. А и нали си спомняш 2001-ва? Киев отричаше до самият край, че са свалили пътническият самолет.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 15:23
Нетактичен
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 18:12
баце Морко написа: Нетактичен Добре де, грешен израз Няма да си вкара такъв тъп автогол.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 23:17
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юли 2014 23:21
Абе Андрю......
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юли 2014 08:25
ОК, значи, когато някой тръгне да протестира срещу откровено диктаторски режим, налагащ олигархично управление, който както стана ясно с течение на нещата - не зачита нито свободата на словото, нито правото на живот, нито правото на самоопределяне на един народ; когато същият протест дори в момента си на най-висока ескалация на напрежението продължава да бъде въоръжен с подръчни материали като самоделни полицейски щитове и палки и в най-добрият вариант - коктейл Молотов, а сблъсъците се водят със силите за борба с безредиците "Беркут"и когато срещу пак този протест бъде изпратена редовна армия, въоръжена с автомати "Калашников", която стреля на месо; то този протест е фашистки, провокиран от Запада, финансиран от САЩ, против всякакви морални и други закони. НО когато шайка обучени сепаратисти; които са въоръжени с автомати, танкове и БТР-и; които имат техниката да свалят (и свалят) военна и гражданска авиация, включително военни изтребители; които оказват стабилен отпор както на редовна професионална армия, така и на наемниците от Blackwater (Academi), които са най-добре обучените и въоръжени в света, вече 3-ти месец; които не се борят за правото си на живот, правото си на самоопределяне или за правото си за свобода на словото, а чисто и просто се стремят да върнат една държава в орбитата на Русия, след като тя се опита по мирен начин да се откъсне от там; то те са борци за свобода, а който е против тях, е платен от САЩ?! Каква пропаганда четете вие? И като цяло колко трябва да си прост, за да не решиш, че самолетът е свален от сепаратистите - свален е, докато е преминавал въздушното пространство на т.нар. Донецка Народна Република (или там както се казва), движейки се посока запад - изток (т.е. oткъм тила на украинската армия), и то чак когато е наближавал руско-украинската граница (където можете да сте сигурни, че украински войски няма); още повече, че самите сепаратисти бяха публикували снимки в туитър в края на миналия месец, че са пленили Бук (дори има новина в ОфНюз от 29ти юни мисля, че беше) и при положение, че вече сигурно имат над 10 свалени хеликоптера, два изтребителя Су-25, самолет Ан-нам-си-колко-си и какво ли още не. Дори не знам дали е нужно да обяснявам, че самите бунтовници авиация нямат, съответно поддържане в бойна готовност на украинска ПВО едва ли има. Украинската е армия е тази, която напада с авиация, не обратното. Сериозно, каква пропаганда четете вие?
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юли 2014 11:28
Джони Спагети - написа: ОК, значи, когато някой тръгне да протестира срещу откровено диктаторски режим, налагащ олигархично управление, който както стана ясно с течение на нещата - не зачита нито свободата на словото, нито правото на живот, нито правото на самоопределяне на един народ; когато същият протест дори в момента си на най-висока ескалация на напрежението продължава да бъде въоръжен с подръчни материали като самоделни полицейски щитове и палки и в най-добрият вариант - коктейл Молотов, а сблъсъците се водят със силите за борба с безредиците "Беркут"и когато срещу пак този протест бъде изпратена редовна армия, въоръжена с автомати "Калашников", която стреля на месо; то този протест е фашистки, провокиран от Запада, финансиран от САЩ, против всякакви морални и други закони. НО когато шайка обучени сепаратисти; които са въоръжени с автомати, танкове и БТР-и; които имат техниката да свалят (и свалят) военна и гражданска авиация, включително военни изтребители; които оказват стабилен отпор както на редовна професионална армия, така и на наемниците от Blackwater (Academi), които са най-добре обучените и въоръжени в света, вече 3-ти месец; които не се борят за правото си на живот, правото си на самоопределяне или за правото си за свобода на словото, а чисто и просто се стремят да върнат една държава в орбитата на Русия, след като тя се опита по мирен начин да се откъсне от там; то те са борци за свобода, а който е против тях, е платен от САЩ?! Каква пропаганда четете вие? И като цяло колко трябва да си прост, за да не решиш, че самолетът е свален от сепаратистите - свален е, докато е преминавал въздушното пространство на т.нар. Донецка Народна Република (или там както се казва), движейки се посока запад - изток (т.е. oткъм тила на украинската армия), и то чак когато е наближавал руско-украинската граница (където можете да сте сигурни, че украински войски няма); още повече, че самите сепаратисти бяха публикували снимки в туитър в края на миналия месец, че са пленили Бук (дори има новина в ОфНюз от 29ти юни мисля, че беше) и при положение, че вече сигурно имат над 10 свалени хеликоптера, два изтребителя Су-25, самолет Ан-нам-си-колко-си и какво ли още не. Дори не знам дали е нужно да обяснявам, че самите бунтовници авиация нямат, съответно поддържане в бойна готовност на украинска ПВО едва ли има. Украинската е армия е тази, която напада с авиация, не обратното. Сериозно, каква пропаганда четете вие? 1: Протестиращите първи изкараха пушкалата - видеа има колкото си щеш за това как те стрелят по органите на реда въоръжени с щитове и палки. Медиите работят за рейтинги - новината "Протестиращи стрелят по силите на реда" се чете по-малко от "Силите на реда стрелят по протестиращи". "Молотовът" не е за подценяване. Никой не доказа откъде са "снайперистите", а власт която се опитва да се задържи, най-малко ще иска да разярява тълпите с произволни убийства. 2: Янукович така и не изпрати авиацията и артилерията да стреля в Киев, нали? Танковете, БТР-ите и прочее са от музеи или складове, чакащи да бъдат нарязани за скрап и тук-там пленени. 3: Защо Киев си слага противовъздушните ракети там, по дяволите?! Путин не е толкова тъп, че да започне война с Украйна, след като целият свят го сочи за главен злодей. 4: СУ-25 не е свръхмодерен. Това е самолет на 36 години! Същото важи и за остатъка от тяхната авиация. Нямат аероплан на статистиката по-долу който се е доказал като несваляем (или такъв на по-малко от 20 години). Статистика на свалена или повредена авиационна техника в р-а на ДНР и ЛНР. 24-JUN-2014 Mil Mi-8 Ukrainian army 9 Karachun Mountain (Near the town of Slaviansk) w/o 21-JUN-2014 Mil Mi-8T 29 YELLOW State Emergency Service of Ukraine 3 Lyzohubivka, Kharkiv Raion, Kharkiv Oblast w/o 14-JUN-2014 Sukhoi Su-25 Ukraine Air Force 0 Horlivka, just outside the Kayutovo township w/o 14-JUN-2014 Ilyushin 76MD 76777 Ukraine Air Force 49 ca 5,5 km E of Lugansk Airport (VSG) w/o 06-JUN-2014 Antonov 30 80 yellow Ukraine Air Force 5 near Drobyshevo w/o 05-JUN-2014 Mil Mi-8 Ukrainian Armed Forces 0 Slavyansk sub 04-JUN-2014 Mil Mi-24RhR 91 YELLOW Ukrainian Armed Forces near Slavyansk sub 04-JUN-2014 Mil Mi-24 Ukrainian Armed Forces near Slavyansk w/o 04-JUN-2014 Mil Mi-24P 15 YELLOW Ukrainian Armed Forces near Slavyansk sub 03-JUN-2014 Mil Mi-24VP 10 YELLOW Ukrainian Armed Forces 0 Slavyansk sub 29-MAY-2014 Mil Mi-8MT 16 YELLOW National Guard of Ukraine 12 Andreevka village, near Slavyansk w/o 26-MAY-2014 Yakovlev 40 UR-MMK Constanta 0 Donetsk Airport (DOK) w/o 05-MAY-2014 Mil Mi-24P Hind 29 RED Ukrainian Armed Forces 0 near Slavyansk (Raigorodok-Brusovka village) w/o 02-MAY-2014 Mil Mi-8MT 61 YELLOW Ukrainian Armed Forces 0 Slavyansk sub 02-MAY-2014 Mil Mi-24 Hind 02 YELLOV Ukrainian Armed Forces 3 Slavyansk w/o 02-MAY-2014 Mil Mi-24 Hind 14 YELLOW Ukrainian Armed Forces 2 Slavyansk w/o 25-APR-2014 Mil Mi-8 Ukrainian Armed Forces 0 Kramatorsk, Donetsk Oblast w/o 25-APR-2014 Antonov 2 UR-ABAB private 0 Kramatorsk Airport (KRQ) w/o 22-APR-2014 Antonov An-30B 80 YELLOW Ukraine Air Force 0 Over Slavyansk min w/o - безвозвратно sub, min - повреждены, требуют ремонта;
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юли 2014 12:49
Джони Спагети - написа: ... Чакай сега, гледаш много наивно на тези "протести" и то на всички в постсъветското пространство. Наистина удобен е и моментът, когато тези неща вземат място - в статегически държави и региони около Русия, в моменти на спортни мероприятия от световно значение - Олимпиади. Да напомням ли, че през 2008, Пекин, на 7-ми Август, сутринта, грузинската залпова артилерия започна да ръси ракети по жилищните квартали на Цхинвали убивайки стотици включително и руския миротрворчески корпус, докато вниманието на света(особено на Русия) е насочено към Китай. Отпорът, който последва беше ясен сигнал за замесените, че прецедентът, който САЩ наложи, а именно - Военна инвазия без съгласието на Съвета за сигурност, няма да го бъде. По-късо започнаха и да валят доказателствата за Американската следа в конфликта - от убити чернилки с американски документи до хай-тек американски оръжия . В Украйна за пореден път се потвърди прецедентът 1% от населението да сваля легитимно правителство избрано от останалите 99% - независимо ТИ на какви посегателства срещу демокрацията си станал свидетел. Истинските хора, с висш идеал, бяха просто част от сюжета - т.н. "простофили" - които с лека ръка се поддадоха на безплатния хляб на Виктория Нюланд и на несвързаните и дебилни изречения на Кличко Сюжетът стана завършен, когато на Майдана - символът на украинската "духовност" и независимост, се появиха шайка американски сенатори, някои от тях известни с контактите си с терористични организации, заедно с група провалени американски марионетки от различни държави, отдавна изхвърлени и забравени в страните си, намерили утеха в аудиторията на някой американски университет или колеж- нещо много популярно за прокудени американски дисиденти-борци за свобода , споделяйки своя богат житейски опит с кръвожадните диктатори в своята страна, с новото поколение горди американци - бъдещи сенатори, дипломати, президенти... Шефове на ЦРУ ?!, американски съветници, разговори между посланици и висши американски лица отностно структурата на бъдещото управление на страната ... Тук не разчитаме само на спонтанна реакция - на която САЩ са се решили, окуражени от заетостта на Русия да предостави шоу от световен клас и нужните действия около безопасността му, а ДЕСЕТИЛЕТИЯ на обработване и насаждане на човеконенавистна русофобия в жителите на западна Украйна(и който още лапне стръвта) посредством медии, сдружения и редица организации, базирани зад океана, вкл. "Сдружението на уркаинската младеж в САЩ" - нещо, което нагледно може да се обясни с 1-2 снимки: Буквално, това е инкубатор за бъдещи "хвърлячи на Молотов" Американската стратегия в Украйна е много проста и се ръководи от 2 принципа: – Всяка антируска сила ще получи помощ от САЩ, независимо от последствията; - Всяка загуба за Русия е печалба за САЩ и обратно; За щастие, всичко се обърка някъде във висшото американско командване - по-точно неспособността им да предположат руската ловкост за ответен удар - Крим - черешката на тортата, регион, който САЩ жадува, и регион, който тайно беше започнала да прилапва - свидетелство за това са тендърите за строеж на бази, които бяяха спечелени от САЩ - тъпаците дори бяха сложили от онези позлатени табелки на строежа с американските тъпотии на тях Можем да се върнем дори още по назад във времето - "Библията" на всеки неолиберал - "Голямата шахматна дъска" на Збигнев Бжежински. Който я прочете мигновено ще открие връзката между събитията днес и написаното в книгата - стратегията на САЩ за разбиването на Украйна, за да се лиши контрола на Русия над Евразия - "Геополитически оси са държавите, чиято важност произлиза не от силата им или от мотивацията им, а от чувствителното им местоположение..." Бунтовете в Източна Укрйкна произтичат от същия принцип като тези в Западна с изключение на една подробност - те са реакционни, те са спонтанни и неорганизирани от висша сила - главно несъгласието на хората там с нелегитимното, неизбрано от никого, правителство и прозападния курс на страната. Като богат индустриален район, хората там се опасяват от повтаряне на "Кучманския сценарий" - масова приватизация, прерастнала в налющени и тревясали заводи от отминала епоха... (познато, нали ?) В почти всеки източен град имаше масови протести и искания за федерализация, които останаха нечути, това прерастна в окупиране на институции и държавни сгради или налагане със сила. Киев отвърна със самолети, хеликоптери, залпова артилерия, снайперисти, танкове, наменици американски провизии, жилетки и хранителни пакети. По данни на ОССЕ за последния месец са загинали близо 300 цивилни. В Газа, за последните 14 дена са загинали 500 цивилни. Защо САЩ мълчи ? Англия ? Канада, Германия, Австралия ? Къде са санкциите за режима в Израел ?
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Юли 2014 07:44
Само един детайл ти убягва: Прозападния курс, дори нелигитимно заел валстта е в пъти по-легитимен от произточния курс, макар и легитимно избран.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 22 Юли 2014 07:52
Дюнер, стига тролил
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 23 Юли 2014 16:23
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Юли 2014 11:03
Само не разбирам какви видове покемони има в Украйна, че толкова коментираме.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 24 Юли 2014 14:30
doggymien4o написа: Само не разбирам какви видове покемони има в Украйна, че толкова коментираме. Върви в Припят и ще разбереш.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 28 Юли 2014 17:01
US Embassy Sofia написа: В телефонен разговор с руския външен министър Сергей Лавров на 27 юли държавният секретар Джон Кери настоя Русия да прекрати придвижването на тежко въоръжение, ракетни установки и артилерия от Русия към Украйна и да започне да сътрудничи за деескалацията на конфликта в Украйна. Кери не прие обясненията на Лавров, че Русия не допринася за разрастването на конфликта. Настоящите сателитни снимки предоставят доказателства, че Русия обстрелва от границата с Украйна украинските въоръжени сили, както и че подкрепяните от Русия сепаратисти използват тежка артилерия, предоставен от Русия, за атаки срещу украинските въоръжени сили на територията на Украйна. http://photos.state.gov/galleries/bulga ... aine_maps/
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 29 Юли 2014 17:41
Liberty написа: US Embassy Sofia написа: В телефонен разговор с руския външен министър Сергей Лавров на 27 юли държавният секретар Джон Кери настоя Русия да прекрати придвижването на тежко въоръжение, ракетни установки и артилерия от Русия към Украйна и да започне да сътрудничи за деескалацията на конфликта в Украйна. Кери не прие обясненията на Лавров, че Русия не допринася за разрастването на конфликта. Настоящите сателитни снимки предоставят доказателства, че Русия обстрелва от границата с Украйна украинските въоръжени сили, както и че подкрепяните от Русия сепаратисти използват тежка артилерия, предоставен от Русия, за атаки срещу украинските въоръжени сили на територията на Украйна. http://photos.state.gov/galleries/bulga ... aine_maps/Добре бе, хората ти показват кой е прав с аргументи, снимки и линкове. Ако има нещо, което ме дразни много при хората, дето се пишат поддръжници на демокрацията, то е нежеланието им да признаят, че са загубили спор. Ти загуби. Приеми го. И в този пост не го казвам като привърженик на руснаците, а като човек, който само чете темата напоследък. На аргументи, които са акуратни, не се отговаря с пропаганда.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|