Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:55
аре да сменим темата - некой от вас вадил ли си е неимигрантска виза за щатите и по-конкретно дали мое се оправи с попълването на един формуляр ( DS-160 ), щото ще му еба пичката лелина ще му еба знам, че шанса е малък, ама все пак некой ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 18:08
onq den zapretnah na edin bus stranichnoto ogledalo shot stz e metropolis i ulicite v 17:55 sa mega prazni i shiroki ma i shtot beh s tva ne che ne moa go karam, daje se kara po-lesno ot sichko drugo det sam karal ma mn visoko deiba, smetai shtom razprah na busa ogledaloto inache mene me kasaha na vatreshni listovki i kormuvane i pred DAI sushto i na dvete me kusaha aktiven shofer sam ot 6 meseca, ma imam knijka ot poveche ot 2 godini
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 18:12
Der Meister написа: Абе то много шофьори имало във форума бе как е иначе след като сте взели книжка карахте ли отначало с някой друг? колко време ви трябваше да се ошлайфате напълно и да станете уверени шофьори? щото на мен ми се струва че ще ми трябва много още да се уча имали ли сте ПТП-а? бтв тряя се направи една шофьорска тема, че тука 2 страници вече само за тва се говори птп-та само неколко пъти смаах огледалото по някакви тесни улички, ама като ветеран вече. отначало карах с жената, че имаше книжка преди мен. първо обикаляхме квартала ала-бала, после по-далеч, после малко извънградско и накрая нагнетено градско. сега трябва аз да и давам опреснителни. сам недей поне в началото да караш.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 18:24
ми, аз, такоа, оня ден почнах курсовете ииииии тоя даскала като тръгва да разправя няк'ви как 2 години се мъчат и немоат да изкарат направо ми убива надеждите Иначе на теория засега не изглежда кой знае колко трудно, вече нататък ше го мислим
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 18:36
На теория и на мен ми се струваше мега лесно нямах търпение да мина листовките и да почвам да карам обаче действителността се оказа съвсем друга за твое успокоение моя инструктор постоянно ми казваше, че друг такъв като мене (в отрицателен смисъл ) не е виждал пък минах от 1-вия път (е верно на магия ама все пак ) тва 2 години да се мъчиш сигурно има и такива ама те тряя да са доста тежки случаи тежък случай в лека кола дет се вика
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 19:21
Една приятелка я късаха 6 пъти. Даже единия път беше, когато и мене ме скъсаха. След това без много шум си взе изпита в някакво село. Ама нали... сещате се защо мълчи подробности. Аз като цяло моя курс го влачих цяло лято, защото ме мързеше да ходя на кормуване в жегата. Тоя иснтруктура си беше намислил някакви дати дето за 3 седмици да се отърве от мене, а аз все му викам "ми имам работа; ми няма да съм в града тогава"
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 19:27
Тази година навърших 6 години от придобиването на СУМПС. Ебати...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 19:48
Der Meister написа: Абе то много шофьори имало във форума бе как е иначе след като сте взели книжка карахте ли отначало с някой друг? колко време ви трябваше да се ошлайфате напълно и да станете уверени шофьори? щото на мен ми се струва че ще ми трябва много още да се уча имали ли сте ПТП-а? бтв тряя се направи една шофьорска тема, че тука 2 страници вече само за тва се говори Шофирането и паниката започва след като си взел книжка. Не можех плавно да сменям скоростите, вместо първа включвах 3-та, гасих колата и подобни глупости. Карах няколко пъти с баща ми за кураж, после сам, правил съм някои грешки, но не фатални. Много гадно като спираш на баир и после трябва да тръгнеш, тоя полусъединител докато го свикна си скъсах нервите, честно - това беше нещото което ми отне най-много време. На познат терен шофираm уверено, но ако е непознат и с много натоварен трафик леко се притеснявам. Друго нещо което много ме нерви е липсата на знаци СТОП и другият за предимство на някои места, където би трябвало да има - караш по широка централна улица и изведнъж от дясно по някакъв разбит тесен път ти идва кола, а сега де - то хубаво че десният е с предимство, ама като спра ония ми се пули и ми маха да минавам. Като не спреш път ще се случи да ти свиркат и псуват. Кофти работа. Иначе взех от първи път и листовки и кормуване. С 3 или 4 наказателни точки или нещо такова.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 19:52
^Мда адски познати са ми тия всички неща то другия ташак като вземеш книжка е че си свикнал с учебната кола и изведнъж караш друга то за тва сигурно си бъркал скоростите щото на учебната след 5-6-тия час вече не го правех това ама с друга кола сиг ще ги бъркам и полусъединителя сиг е по различен
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 20:06
Der Meister написа: щото на учебната след 5-6-тия час вече не го правех това ама с друга кола сиг ще ги бъркам и полусъединителя сиг е по различен Е точно това е че е различно. Пък и той инструктора често си натискаше педалите преди мене, ама както и да е. Не ме научи на много неща, да не кажа на нищо. Претупваше ни на бързо. Никога не ни накара да завием на ляво на светофар, щото било трудно и не било за нас. Абе гледат да ти вземат парите и да те прецакат, добре че се случи разбран изпитващ че стана работата.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 20:12
Аз втората седмица след като взех книжка карах от нас до даскало на ръчна. "Абе какво и става на тази кола, че ми гасне така."
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 20:43
Toxic Forever написа: Много гадно като спираш на баир и после трябва да тръгнеш, тоя полусъединител докато го свикна си скъсах нервите, честно - това беше нещото което ми отне най-много време. веднъж още като млад шофьор бях оставил колата на един баир с муцуната надолу и някакъв ми се беше лепнал и си заебал колата на 20-тина сантима от бронята пред мен. и са, ебаси филма, как да я подкарам назад по баира без да го подпра. та даже мислех вариант да пусна леко да се опра на него броня в броня. накрая изкарах от ръчна с яко пилеж. или па, като се качих от учебия дизеляк стоидеветдесетка (, дето тръгваше и на трета и немаше гаснене на четвърта с двайсе) на бензин, ебаси зора с тоя съединител съм брал. она рипа като пъстърва, дагоебем. абе, гадно е в началото. заради шибаната паника верно, ама се свиква. а и аз на дърти години изкарах и бях, като блондинка в първите седмици. колкото по-рано, толкова по-добре. стига да не си джигит, нали. кой не e карал на ръчна...
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 20:51
Да, по едно време тъй се бях изнервил, че мислих или за автоматик, или да се откажа да шофирам. Ама добре че не съм взел автоматик де - братовчедка ми си взе и ми е давала да карам, ебаси скуката. Иначе не знам дали аз си въобразявам или наистина е така, ама на полусъединител на задна колата ми върви някак по-добре от полусъединител напред. Даже мога да отпусна съединителя малко по-нагоре и тръгва по-бързо, а ако го направя тъй напред без газ ще угасна. Някак си радиуса на "състоянието полусъединител" е по-голям, ако мога така да се изразя.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 21:13
би трябвало да е същото. не съм се замислял, всъщност. и да има разлика не е някаква фрапантна.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 01 Юли 2014 07:56
При мен стана така, че като взех изпита ми падна цялото напрежение и от раз качих няколко левъла в шофьорските си умения Ама аз бях карал доста преди изпита де. Бях го взел на 17 години и нещо и едвам дочаках да отида на 18тия ми РД до кат да си пусна документите за книжка. Не разбирам хората, които си купуват книжките. Самото удовлетворение от това да си я изкараш е супер кеф и погалване на егото. Имах нещастието да карам автоматик 1 година, така се случи. Неописуема скука. Иначе съм се качвал да карам едно А8 с тип троник, което беше мега забавно. На волана имаше две палчета - пипваш дясното - скорост нагоре, пипваш лявото - скорост надолу Можеше и със скоростния лост да го правиш това де, но на волана беше по-яко. На първия ми ден на курмуването стана наводнение в София и влизаше вода в колата от между праговете и вратата
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2014 07:40
Ако зависеше от мен, щеше да е вечна зима, честно. И тия температури са ми пределно топли, какво остава за тая извергация 30+ В крайна сметка сме хора, а не пържени картофи...
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2014 08:12
Мразя лятото с тия нечовешки жеги. Аз като изляза на слънце след 10 минути започва да ме цепи тиквата и да ми причернява, да не говорим за мощното потене къкв дискомфорт и смрад причинява. И слънцето което блести в очите. Днеска като обикалях из града направо щях да припадна, а пък мощните жеги уж още не са започнали. Направо дойде ли лятото, иде ми да се затворя вкъщи под климатика и да изпадна в хибернация до есента
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2014 08:24
Да, наистина това звучи като здравословен проблем или е на психическа основа и се превръща в реална реакция на тялото ти
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2014 08:59
Ами винаги съм бил така. В последно време взе да става още по-зле, може би защото взех по-рядко да излизам навън. Това че станах дебелак може би също има някаква връзка Или може би просто има хора които слънчасват по-лесно и аз към един от тях. пп Написъл съм днеска като съм обикалял през града. Исках да кажа вчера към 3 часа. Беше ебаси жегата в Бургас
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 02 Юли 2014 09:09
Обикновено е свързано с липсата на някакви витамини/твърде неправилно хранене/ прекалено малко сън.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|