Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema
Публикувано на: 25 Юни 2014 15:21

Изпит по сравнителен анализ на политически системи.
Имахме курсова за западни устойчиви демокрации, като тая изрично беше казала, че България не влиза.
Еми направих единствен от 60 човека курс за България и то по-точно за протестите миналата година и Пеевски. Само като и казах ква ми е темата и 2 изречения и подскочи във възторг колко ми е великолепна курсовата, колко е идеална и т.н. аз бех :shock: ама минах за 2 минути, сички останали говореха по 15.
Тва преподавателите в СУ са яко изпържени ве дееба, ма нали е win

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2014 15:36

ми еваларка кво

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 25 Юни 2014 20:25

Бях забравил, че бащата имаше един очукан мерджан преди години и стана дума как нек'ъв с мерцедес ударил колата на няк'ва колежка на майка ми днеска.
Аз: Т'ва мерцедеса е кола за задници. Нек'ва корелация има, 90% от хората с мерджани са ебати мършите.
Бащата: Така ли? Пък твойто любимо БМВ е кола за фукльовци. Трябва със закон да я забранят.

Фемили лов <3

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2014 22:15

не, че са лоши коли и 2те, ама в бг е толко криворазбрано ква кола тряя да имаш направо не е реално. Мечтата на най-големите олигофрени, компексари и секва измет е бмв е36,46 и некое е39...
мерцедеса е некак по-назад в класацията на кварталните утайки.
Иначе тия с ес класите скъпите са главно мърши дето не си знаят парите и мислят, че кат имат ес класа са най-големите

пп. най железният автомобил евер е мерцедес 124. ако имам 5 излишни бона за найстина сносно такова бих го предпочел пред всяка по нова кола за 5к

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Юни 2014 00:39

Admiral General Hurf написа:
Нек'ва корелация има, 90% от хората с мерджани са ебати мършите.

При такава корелация, хората с BMW 100% са мърши.
Пък "ония с S-класите" квито и да са, основното им занимание не е въртене на гуми в студентски град.
BMW-то е тъпанарска, и ако щеш най-малкото непрактична за географската ни ширина кола.
Но пък и Мерджана е мечта на всеки селски дебелак с ланец на врата. Което пак е по-добре от келеши улични състезатели, но все пак е мега зле.

Затва Audi майна :!:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 26 Юни 2014 02:22

за 20 години аудита ни бяха семейните коли - идвах да напиша и aз палци горе за аудитата

като дойде време за подмяна на автопарка обаче, баща ми се спря на Subaru, а майка ми на Suzuki, щото и двете бяха 4х4, а тука през зимата остро са необходими такива коли, за да се приберем - от няколко години камионите тъпчат всеки ден по улиците към нас и се е превърнало в некъв апокалипсис и няма изгледи общината да го погледне тва

както и да е, мисълта ми е, че и двамата са в некъв възторг от японските возила

впрочем, на тая тема

коли секви, ма по едно време се учех да карам на една Фиеста от средата на деветдесетте (ония с многото ръбове в "дизайна" :D )
редовно съм карал каруца с магаре като малък, знам как се вкарва животно във впряг и т.н.
в тая връзка - в каруцата се чувствах горе-долу както във Фиестичката - тва не е кола просто :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 26 Юни 2014 09:33

Абе Audi предлагат quattro и високи коли, но цената си е фактор, който разбирам.

Това което не разбирам е как се минава от Ауди на low budget таралясниците на Suzuki и Subaru.
Не говоря за цена, нали, не е идеята да ти е по-скъпа колата :!:
Просто Vitara-та е едно от най-некачествените подобия на джип, просто щото е дотолкова евтин (все пак не на нивото на боклуци като Chevrolet Captiva, нали), че спестените пари от покупката ги потрошваш за гориво в рамките на няколко години. Непонятно ми е в толкова конкурентен пазар как е допустимо това инженерно малоумие - евтин кросоувър да дава разход по-голям от на истински джип (разбирай land cruiser, примерно).
Но пък дизайна им е приятен и цената сносна, въпреки че е за сметка на качество, а и за умерен шофьор и това не е проблем.

Иначе и аз съм голям фен на японското, стига да е ако не Toyota и нагоре, то поне Nissan или Honda :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 11:00

точно пък Land Cruiser-а гълта като смок :D

иначе да - тва за минаването от висок клас кола на по-нисък, макар и нова, е ташак. един от залата със старото М5, сега станали някви мезирии във фирмата му, и не може да я поддържа повече, и ще си я продава и ще си взима няква шкода. не е мн щастлив от тая работа

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 11:04

еми ся за Витарата не знам, на баща ми Legacy-то гори колкото аудито преди това, ма тука все пак си говорим за различен клас кола, нали

а майка ми е с един Swift колкото да може да си бие пътя до работата всеки ден и на пазар да ходи - за тва ѝ е повече от перфектен

ключовото е, че всъщност цялото семейство държи шофирането на некви екзистенциални нива и на никой не му се занимава с коли

ти Витара ли караше, че така я нахрани :D

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Юни 2014 13:14

Ми нова Шкода > 10-15-годишен M5.

Всяка чисто нова кола, ако ще и да е нисък клас, е по-добра от всеки раздрънкан таралясник, колкото и "хубав" да е.
Ако имах 20-30 бона щях да ги похарча за нещо ново, пък било то и по-обикновено, отколкото например за някое старо А6 или нещо подобно.

Всичко това не важи за тази кола, за която бих живял на улицата, стига да я имам:

Spoiler for :

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 13:24

Кофтито е, че заради нея ще трябва и да емигрираш или да живееш само по протежението на новата част от магистрала Тракия :D

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 13:29

не ме ебе :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 13:35

Не знам изобщо до колко сте наясно, ама витарата е един от най-проходимите джипове и ниската му цена го прави супер подходящ за някакви офроуд приключенци. Отделно, че от новите витари има доста луксозни изпълнения.
Субарутата имат имат луксозни изпълнения, които явно повечето от вас не са виждали, та го слагат като "low budget" таралясник :shock: Това важи особено за Legacy. Няма да споменавам за спортните качества на имрезата, защото тук не се говори за това.
То е ясно, че ауди са много добри, ама хайде не се правете на много знаещи на тема азиатски коли (щото те определено са много по-качествени от азиатските жени :lol: )
Отделно, че най-редовно по улиците виждате аудита с толкова смотано и базово оборудване, че почти всяко изпълнение на легаси ги бие.
Пък Морко не се е качвал в новите поколения фиестички, просто форд не са каквото бяха, сега са добра марка :D
Относно новата шкода... не съм никак съгласен. Ултра зле са. В служебния автопарк имаме няколко шкоди рапид на по 1000-5000 километра и няколко супърб. С рапидите ти падат горните пломби и чувстваш всяка неравност по пътя, отделно, че 4 от 7те вече влизат за 3ти път в сервиз с проблеми по електрониката. Предвид цената, логично супърб'ите са по-добри (тия дето са най-новите), засега не сме имали проблеми с тях. Предишните супърби се развалиха безвъзвратно всички до един на около 100хил км. Говоря ви за състояние, в което трябва да смениш на практика цялата кола. Та след тях ни беше много чудно защо изобщо решиха да купят пак шкоди. Другата част от автопарка са ни опел зафира. Пак от предпоследния-последния модел. Като возия и пътно поведение са на светлинни години пред шкодите и се развалят доста по-малко (на една и гръмна турбото).
Имам приятели с бмвта (2000г нагоре) и са като космически кораби (в най-добър смисъл) в сравнение с шкодите.
За 20-30 бона бих си взел 1-2 годишна луксозна кола, която е била върната от лизинг. Тоест някой не е успял да я изплати и е седяла с месеци на паркинг, преди да я купиш ти. Истински попадения има там, а цените на 1-2 годишни коли са 2 пъти и повече пъти по-ниски от чисто новата кола. На тоя принцип си взех моето мондео и вече пета година не съм сменял нещо различно от накладки, масло, филтри и ремък. Върви супер, икономична е (2.0tdci), адски широка е вътре, а багажника който и да го види казва - омфг къф е тоя огромен багажник!!??!?!
Та правилото за новата кола важи, стига да не е дачия, шкода, италианка и френска (тук цялото семейство имаме изключително болезнени спомени, сестра ми още се бори)

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 26 Юни 2014 13:56

Gipo написа:
Та правилото за новата кола важи, стига да не е дачия, шкода, италианка и френска (тук цялото семейство имаме изключително болезнени спомени, сестра ми още се бори)

карам xantia.

жена ми я е купувала, защото е жена.
не, че имам някакви проблеми, ама е тромавичка.

Северна Корея плаши САЩ с война заради холивудски филм :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 14:03

Това, че е тромава си е до мощност, не до марка.
На времето баща ми беше полудял по френските коли и сме имали много пежа и рена (ситроен не). До една бяха супер боклучави коли. Купени от магазина, карани спокойно, непрестанно дефектиращи къде ли не. Сестра ми е решила, че много си харесва пежото... карам го почти всеки месец на сервиз... имат добра возия и икономични двигатели, това е. Говоря за коли 2000+година.
А, собственика на фирмата ми има някакво супер скъпо изпълнение на S500, яко дефекти, редовно е в сервиза. Срамота е, дал е 270хил лв за нещо, което най-редовно не може да ползва. Другата му кола е X5 M-power :evil:. Адска машина е това, разваляло се рядко. Но понеже живее в бояна... като падне по-голям сняг и се заледи... не може да излезе с нито едно от горепосочените две и идва в офиса с Land Cruiser'a :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 14:10

Изненадан съм от това, което каза за шкодите. Бях останал с впечатлението, че последните 1-2 поколения са се подобрили значително и че са наравно с другите качествени модели от тоя клас.

Иначе за фордовете +1. Имахме фокус 1 поколение, ама с фейслифта, почти 10 години и баща ми почти не е имал сериозни проблеми с него -- освен климатика, който нещо взе да се преебава на края. Отделно имаше и две служебни фиести - една от най-новите и една от предишното поколение, които си вършеха работата без особени главоболия

А в последната година ползват за личен автомобил българо-китайския клонинг на Тойота Ярис, който в сравнение с другите свръхевтини коли като Дачия Логан е на светлинни години напред откъм возия. Основните оплаквания са от "китайското" изпълнение по интериора и купето, но като цяло е добре

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 14:38

denik написа:
Изненадан съм от това, което каза за шкодите. Бях останал с впечатлението, че последните 1-2 поколения са се подобрили значително и че са наравно с другите качествени модели от тоя клас.

Първото ми впечатление от рапидите беше доста положително - сядаш в колата, всичко изглежда добро, луксозничко някак... след това потеглих :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 15:14

японските коли са добри ппц бе
на една позната техните имат Legacy комби(или май хич се води) и си е доста стабилна кола ппц. ръждясва като като капачка от буркан, ама иначе е яка :D

преди години за малко бащата караше ей такова
Spoiler for :

от америка вкарвано. е, мочмета, такава возия и качество на материалите и досега не съм виждал. всичко беше мега стабилно, никво тракане, никво нищо. и то без да е първа младост и предишния собственик не го беше пазил много. абе доста ок са, не бива да ги подценяваме

сори за ксантията брат :D ситроените ппц са ужас, даже тоя мит с мега мекото возене, не ги спасява.

ама не мисля, че е ок да говорим за френските коли като цяло, че не стават за нищо. в момента имаме две пежа, които се държат доста прилично, 206 е един от най-срещаните автомобили :D

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 26 Юни 2014 15:24

не е мит това с возията, ама пичка, борче и мачка...нали. и това не е мит. :lol:
иначе лексусите са тойоти и според мен са най-добрите японки от по-високите класове, особено SUV-тата.
иначе с жената обмисляме да скачаме на волво. бе то беше по-скоро за сааб, ама...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2014 17:09

карам сценик 1.6 97ма.... поне я карам с пълномощно до края на годината и сичко и е платено. Единствено смених тампон за 18 лева и 20 лева труд и са тряя сменям масло сиг към 50 лева. като за без пари нямам право да се оппаквам. Ако обаче бях дал пари за подобна кола бих се метнал от някъде :roll:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com