Автор |
Съобщение |
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Юни 2014 22:36
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Юни 2014 22:46
австриискиа дънер написа: Класика. Или това от добрите стари времена https://www.youtube.com/watch?v=AkRvn0pXTiw Ей, ама и от новите има интересни сезони.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Юни 2014 22:50
Не съм чак такъв фен на покемоните, обаче това за мен си остава най-надъхващият саундтрак евър: https://www.youtube.com/watch?v=JuYeHPFR3f0
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Юни 2014 23:29
Английско интро... Колко типично. БГ версията завинаги: https://www.youtube.com/watch?v=I1T-BeCMp2w
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 15:24
Абе аз се чуда колко по-яки щяха да са войните ако се водеха с покемони.
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 16:25
Цитат: ISIS is also now deploying seized US arms/vehicles in Syria (Deir ez-Zour) to aid in the fight against the “moderate” rebels. ISIS supporters all over twitter mocking the “moderate” rebels for the irony of ISIS, who always vehemently rejected western intervention/aid in Syria now having massive amounts of US arms while the “moderate” “democratic” rebels have been begging, largely in vain, to receive similar US arms for years. Talk about a foreign policy disaster. Така е, US трябваше да подпомогнат сирийските бунтовници още от самото начало (преди 3 години или когато там започна всичко) и да установят забранена за полети зона по подобие на стратегията в Либия. Освен изтеглянето им от Ирак беше преждевременно, прост пример в Босна и Косово от десетилетия няма война, но миро-опазващ контингент, макар и в намален състав продължава да си има. Предвиденото за края на 2014г. изтегляне от Афганистан също ще бъде грешка и ще зачеркне 12 годишни усилия, надявам се обаче да не стане така. Ако бяха останали в Ирак и бяха действали в Сирия, сега ИДИЛ нямаше да ги има изобщо. Но какво да очакваме от един президент социалист, който споделя схващането, че всички проблеми в света се дължат на американската намеса. Те ви сега, колко по-добре са нещата. После да не кажете, че не съм критичен спрямо американската политика?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 16:30
РОССИЯщото ми навява някакви асоциации със
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 16:52
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 17:05
Май са поляци. Ама не съм хич сигурен.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 18:15
Kirilicata написа: Английско интро... Колко типично. БГ версията завинаги: https://www.youtube.com/watch?v=I1T-BeCMp2wКултова песен. Като бях чаве се бях записал на аудио касета как я пея Иначе и аз на това отдаден твърд винаги съм се чудил какво казва
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 19 Юни 2014 23:49
what if they get me? написа:
Оставането в Ирак беше икономически несъстоятелно. Обама действа не като "социалист", а като човек с реалистична стопанска преценка.
САЩ обучиха и въоръжиха настоящите сили на реда в Ирак. Ако последните са безпомощни пред офанзивата на ISIS, то не е заради намесата и усилията на САЩ в изграждането на защитната инфраструктура, а заради корумпираният и неефективен режим начело на Ирак.
Икономически, външно-политически, морално, както и да го погледнеш последиците от преждевременното изтегляне на американските войски от Ирак струва в пъти по-скъпо от оставането им там. Обама не действа като човек с реалистична преценка, защото хората с реалистична преценка ги казаха тези неща още преди години. Обама също ги знаеше, но действа като типичен популист, залагащ на най-елементарната, емоционална струна , обещавайки на хората неща които звучат добре, но в действителност са с пагубни последици.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юни 2014 16:40
АХАХАХАХ, тия украинци стават отчаяни! Обвиняват Wargaming в инвазия!!! http://www.youtube.com/watch?v=oNqenJ2cBNQ#t=63(около 1:00)
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юни 2014 18:14
what if they get me? написа: Добре, а представи си, че не е било популизъм. Че Обама и Военният департамент наистина са си мислили "Добре: Обучихме и въоръжихме Иракската армия. Инсталирахме послушно правителство. Страната е стабилна.". Представи си, че просто е било грешна преценка. Обама пак ли е социалист? Достатъчно много хора още тогава предупреждаваха, че това е грешка. Освен това президентът и хората взимащи тези решения със сигурност са били много добре осведомени за състоянието на иракската армия. Просто това беше стратегия на Обама да спечели втория си мандат, обявявайки победа в Ирак и връщайки войниците у дома. Освен това взе преимущество пред своя опонент Мит Ромни като обеща до 2014г. войските да се изтеглят от Афганистан, нещо което Ромни настояваше, че е безотговорно и само ще насърчи талибаните. В момента въпросът е до колко региона ще изпадне в хаос, до колко иракчаните наистина ще съумеят да одържат положението и до колко тази администрация ще е склонна да се намеси. Също така от решаващо значение ще е ролята и на регионалните сили като Турция, Иран, Свободната сирийска армия, силите на сирийското правителство, Израел и др.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юни 2014 18:31
Е кво им пречеше Садам не мога да разбера? Хем си ги озаптяваше, хем не им точеше от хазната на Щатите, хем нямаше да пращат войничета да мрат... Яжте хуя ся, шибани американски агресори.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 20 Юни 2014 23:55
пишете по темата ве мисти е бати хипито
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2014 00:17
Мое мнение е, че иракчаните са най-противните хора на планетата. Всичките иракчани с които съм се сблъсквал в живота ми в чужбина са били бахти лайната. Все си мислят, че света им дължи нещо. Държат се все едно са си в пустинята. Точно имиграцията на такива педали дърпа Европа надолу.
Сега вземи един Иранин. Не е баш бял човек, далече са от европейците, но поне си личи, че са свестни хора.
Колкото и очевидно зла да е намесата на Америка в Ирак, една част в мене се кълне, че е било за добре.
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2014 00:49
Само да ти кажа, че тва не е баш бял човек не звучи хич добре от устата на българин, щото и средния българин не е баш бял човек в очите на Западна Европа.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2014 03:27
what if they get me? написа: ти па къде си се срещал и още повече опознавал Иракчани или Иранци? Еми като се има предвид, че живея повече от година в чужбина, и 90% от контактите са ми с други чужденци, било то в университета или в общежитието, имам горе долу представа кой каква стока е. Не искам да слагам хората в стереотипи, но си личи, че на някои не им е мястото в Европа. И верно е това дето Морко каза, че българите имаме лоша репутация, но едва ли има човек, който би предпочел да е в стая с иранец отколкото с българин.
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2014 11:32
единственият иракчанин който познавм се казва Саад и е автомонтьор. Избягал от войната и тука си има малко гаражче. Ами човека е супер свестен, работи много чисто и бързо и то за без пари. Оправи ми колата за 30 лева труд, като в сервиз за същото щяха да ме одерат минимум 80-100
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 21 Юни 2014 12:03
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|