Автор |
Съобщение |
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Юни 2014 21:12
BadZealot написа: Не ми прилича на фосфор, по-скоро нещо на магнезиева основа. Ето "руските танкове" https://www.youtube.com/watch?v=fsZPyM9nNFwТ-64, украински модификации. Toва не знам дали е някаква ебавка или сериозност, но наскоро четох за разни битки по време на операция "Пустинна буря", в които в рамките на 20 минути 5 американски M1 Abrams унищожават 30 иракски Т-72, така че толкова и за това. Впрочем, M1 Abrams е единственият танк, който никога не е бил унищожаван в битка (разбирай - екипажът му да умре след попадение на врага), включително и след приятелско попадение на друг M1 Abrams. Безсмислено е всякакво сравнение на руското въоръжение с американското, просто такъв спор издиша отвсякъде
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Юни 2014 21:25
браво момче, много четеш приказки А прочел ли си, че иракския т-72 е Асад Бабил - иракска версия на руски т-72, на практика без нищо, и за пленения РУСКИ т-72 след войната, на който се правят тестове от немски и американски експерти в град Хайде и съответните заключения за нивото му на защита - "Контакт 5 " ?
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Юни 2014 21:32
А нужно ли е да казвам, че всеки един от тези танкове минава през ъпгрейди през жизнения цикъл. Да не говорим за колко научнопопулярни филми по дискавърито, които ясно описват как,кога и какво става по време на "Пустинна буря" ? С модели от 70 и със изостанали технологии и смотани неефективни местни модификации. Мисля че е ясно танк с последни модификации от 1989 -1990 какво ще направи срещу стара машина от 1970. Дънер изпревариме Това обаче за окупирането на САЩ и 350 милиона партизани избива рибата просто.
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Юни 2014 21:37
Джони Спагети - написа: BadZealot написа: Не ми прилича на фосфор, по-скоро нещо на магнезиева основа. Ето "руските танкове" https://www.youtube.com/watch?v=fsZPyM9nNFwТ-64, украински модификации. Toва не знам дали е някаква ебавка или сериозност, но наскоро четох за разни битки по време на операция "Пустинна буря", в които в рамките на 20 минути 5 американски M1 Abrams унищожават 30 иракски Т-72, така че толкова и за това. Впрочем, M1 Abrams е единственият танк, който никога не е бил унищожаван в битка (разбирай - екипажът му да умре след попадение на врага), включително и след приятелско попадение на друг M1 Abrams. Безсмислено е всякакво сравнение на руското въоръжение с американското, просто такъв спор издиша отвсякъде Нека те спра тука. Иракската доктрина не е използвала танковете като танкове. Те са ги закопали и са се надявали на чудо. Иракските танкове са "маймунски версии" с износени оръдия, никакво оборудване за водене на нощни боеве, некачествен екипаж и не са действали с подкрепата на каквито и да е било ВВС, артилерия и прочее. Отгоре на всичко янките или изобщо НАТО са разполагали с ДУ кинетични снаряди, докато тъпите иракчани са били със стоманени и в някои по-редки случаи с волфрамови такива. На ейбръмса му предстои да се срещне с достоен противник. Едит: да го еба, много разбирачи се събрахме бе
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Юни 2014 22:12
Алми пак намери платформа да троли мнонзиството. Classic Almi
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Юни 2014 23:20
напоследък доста чете и си е повярвал, не троли момчето
и аре стига взимахте страна всичките бе
тва като спора iPhone vs Samsung
и едните и другите бесно слепи, никакъв мидъл граунд
сега пък танкове почнахте да сравнявате, щото големите разбирачи
кой прочел в уикипедия нещо, кой не
ебаааати шматканяците, заклевам се
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 01:06
пак ше се включа просто шот принципно отварям темата само кат морко пише, шото останалите сте бесно ограничени тъпанари та прочетох малко и пак се втрещих почнаха и танковете да си мерят единия ми сравнява военно въоръжение с тва дето се продава на цивилни и вика че цивилното американско било по-добро начи, аре заеби военни машини ама като цивилен как ше си закупиш автоматично оръжие ве малоумен ли си ве ама поне нацели че е трудно да окупираш земя с въоръжено население, макар че дори за това не могат да постигнат съгласие масата олигофрени дето изписаха тая тема, заеби а другия ми разправя, че не му мязало на фосфор, магнезий било евала братми, у 10ти клас по химия си научил че магнезия изгаря в бяло и сигурно си на мнение, че фосфора тряя свети в зелено, шото си имал лунички по тавана кат малък ДЕБИЛЕ не можа ли да прочетеш какво е бял фосфор преди да изказваш експертно мнение бе, ти серем в устата крива малоумна безбожен тъпанар бате аре четете малко преди да блещите с такава увереност бе олигофрени нещастни и тоя австрийския не може да е рийда бе, вие луди ли сте рийда е яко интелигентен тип ако той е фанатизирал толко анти сащ начи да спирам и аз фитнеса шото нема да свърши добре ве толко сте затънали у левски : цска че сте хванали чуждите хуйове да мерите и спорите чий е по-голем ве МА ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ срам ме е че деля един форум с такива шебеци, честно аре дръжте се малко по-сериозно да не пиша пак постове на "ве" дееби недоразвитите ограничени дрисъци
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 01:11
Еми алтернативата на тая тема да говориме за кенефи пак, и кой кви лайна е срал. Демек същата тема, ама поне тука можеш да се вкараш във филма малко.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 02:02
Ми не, алтернативата е да се намерят 2ма поне средно интелигентни и да обсъждат политика и случващото се в Украйна, а не сбирщина малоумници 40 страници да мерят Русия и САЩ, се едно са Батман и Супермен, и всеки кой кво недочел да го плеска като контрааргумент на конспирациите дето първия си е извадил от задника и доволно омазал по масата
бахти трагедиите слабоумни
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 07:51
Джони Спагети - написа: Това, при крайна заплаха за националната сигурност (разбирайте - Русия и Китай нападат САЩ), в случай, че редовната армия бъде разгромена... Явно и на теб са ти изпили мозъка по някакъв начин, а не, ти не си имал никога Освен това си прекалил и с филмите. Годината е 2014та, има такива самолети/ракети/кораби/подводници и какви ли не биологични лайна, че абсолютно последното място, на което ще се води една война ще е по земя с огнестрелни оръжия. Ако някой случайно успее да пробие въздушните и противовъздушните сили на САЩ, то никога няма да пусне някакви пешаци да изгриндят континента. Та те са пробили въпросните сили, защо им е да завладяват каквото и да било пеша? И да приемем, че по някакви мега малоумни стечения на обстоятелствата някой след като се е справил с ВВС и ПВС реши да атакува населението с армия: - кое точно ще спре танковете? с глок и двуцевка няма да стане - мислиш, че американските цивилни ще се изправят срещу армия, която е успяла да победи армията на сащ? не брато, ще използват оръжията си за масови самоубийства, гаранция - ако решиш да правиш геноцид на населението(wtf)... защо подяволите ще пратиш войници, а не бомби и био оръжие?!? И ти като някой безмозъчен реднек си мислиш, че някакви хора с пушки могат да спрат обучена армия с кой знае колко нечовешки арсенал. И все пак се надявам да тролваш, защото иначе ще означава, че зомби апокалипсиса е започнал.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 08:39
Gipo незапознат си с нещата и говориш пълни глупости. В Швейцария всеки мъж годен да носи оръжие съхранява щурмова карабина SG 550 В ДОМА СИ като част от задълженията му за защита на националната сигурност. http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politi ... witzerlandОсвен това в случая специално уточних, че принципът се отнася не само за САЩ, а за всяка една държава. Конвенционалните армии може да са въоръжени с авиация, хеликоптери и т.н. но уроците на историята показват, че спечелването на конвенционалната война все още не ти гарантира победата. Когато превземеш дадена територия, трябва да я администрираш, което никак няма да е лесно при положение че местното население откаже да ти сътрудничи и е добре въоръжено. Самите САЩ не веднъж са се сблъсквали с този проблем, като водят повече от 10 години война в Афганистан срещу талибаните, които са въоръжени само с леко стрелково оръжие.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 09:03
Liberty написа: ...уроците на историята показват... Уроците по история показват единствено, че обикновеното население става все по-безсилно срещу армията, тъй като тя разполага с все по-мощни средства Талибаните се крият по пещерите, условията там са тежки за противниковата армия, хората са корави и са войници от деца. Там самите хора са армията. Кое от тези неща може да се каже за американците?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 09:07
Gipo написа: Liberty написа: ...уроците на историята показват... Уроците по история показват единствено, че обикновеното население става все по-безсилно срещу армията, тъй като тя разполага с все по-мощни средства Талибаните се крият по пещерите, условията там са тежки за противниковата армия, хората са корави и са войници от деца. Там самите хора са армията. Кое от тези неща може да се каже за американците? Американското население е най-коравата армия на света, защото е сплотено от идеята за свобода и човешки права.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 09:10
айде, хунтата пак се насра
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 09:21
Serious Sam написа: Американското население е най-коравата армия на света, защото е сплотено от идеята за свобода и човешки права. И имат редбул, а също и зобят с макдоналдс. Да не говорим, че всички са гледали рамбо.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 09:46
Именно!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 10:59
obsujdate gi teq neshta vse edno obsujdate koi pokemon e po silen pikachu ili bulbazaur
i zatova ste tupi na guz i temata ubiva mozuchni kletki i ste tupi
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 11:08
Gengar>All!!!!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 14:43
Steel написа: obsujdate gi teq neshta vse edno obsujdate koi pokemon e po silen pikachu ili bulbazaur
i zatova ste tupi na guz i temata ubiva mozuchni kletki i ste tupi Еми естествено, че Бълбазор е по-силен. Той е растителен тип, а пикачу е електрически. Всеки който е играл покемон игра знае че растителните типове хващат само 1/2 от електрическата атака. Това го знам от 12 годишен, ама не защото съм по-умен от тебе, а защото съм се интересувал на тази тема. Аре сега сложи я тая преспектива върху темата за Украйна. Това че със Пени пускате коментар, кой колко е тъп бил, не ви прави експерти на темата. Двамата знаете колкото гъза ми на тая тема, щото си личи че въобще не се интересувате. И не ме побвай на покемон повече, защото първия ми ник в тоя форум беше Pokemon.
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Юни 2014 14:52
Kirilicata написа: Steel написа: obsujdate gi teq neshta vse edno obsujdate koi pokemon e po silen pikachu ili bulbazaur
i zatova ste tupi na guz i temata ubiva mozuchni kletki i ste tupi Еми естествено, че Бълбазор е по-силен. Той е растителен тип, а пикачу е електрически. Всеки който е играл покемон игра знае че растителните типове хващат само 1/2 от електрическата атака. Това го знам от 12 годишен, ама не защото съм по-умен от тебе, а защото съм се интересувал на тази тема. Аре сега сложи я тая преспектива върху темата за Украйна. Това че със Пени пускате коментар, кой колко е тъп бил, не ви прави експерти на темата. Двамата знаете колкото гъза ми на тая тема, щото си личи че въобще не се интересувате. И не ме побвай на покемон повече, защото първия ми ник в тоя форум беше Pokemon. Gengar > All be!!! i pomnim! viewtopic.php?f=3&t=34212
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|