Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: NecroVision Публикувано на: 20 Авг 2009 06:54
Някой да хвърли едно рамо с играта. Как се минава боса на втори чаптър?
|
|
|
|
 |
Sauvage
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 20 Авг 2009 12:46
Serious Sam написа: Някой да хвърли едно рамо с играта. Как се минава боса на втори чаптър? за кой бос летящия или големият с чука
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 20 Авг 2009 12:56
Летящия, ама аз вече го претрепах, просто трябвало да го напълня с олово, ама тея зомбита не ме оставят. А след това до тоя с чука има ли много игра?
|
|
|
|
 |
Sauvage
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 21 Авг 2009 13:13
Serious Sam написа: Летящия, ама аз вече го претрепах, просто трябвало да го напълня с олово, ама тея зомбита не ме оставят. А след това до тоя с чука има ли много игра? Няма само трябва да отидеш до затрупаната отпред порта.Тогава става по-трудно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 21 Авг 2009 13:35
и втория бос е лесен, ама после къде да я търса втората пръчка динамит? Казва че една не е достатъчна... Иначе играта кърти тотално... ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Sauvage
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 21 Авг 2009 14:11
Serious Sam написа: и втория бос е лесен, ама после къде да я търса втората пръчка динамит? Казва че една не е достатъчна... Иначе играта кърти тотално... ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) След като взривиш първата пръчка трябва да минеш някъде зад малкото площадче и да намериш врата, която преди тово не е била отворена. От там излизат доста лошковци-немците.Там е динамитът. Играта наистина е готина, но аз не успях да я превъртя защото имаше кофти бъг с противогаза.Ако имаш време погледни темата "Wolfenstein vs. Dead Space" и напиши един коментар пък било то и хейтърски.Дано ти провърви с играта ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 22 Авг 2009 07:11
Абе това бъговете са странно и индивидуално нещо. Преди време свалих Will Rock и почнах да я цъкам в сингъл, когато френдовете са офлайн и не пуцаме в мулти. Та един познат голям фен на играта ми каза задължително да я пачна до 1.2, понеже в играта имало непреодолими бъгове... (а аз не я бях врътнал, не бях стигнал до местата с тези бъгове, макар че знам цялата игра на изуст) та сложих въпросната кръпка и... ми скапа сингълпея, след което се наложи да му пращам много майни, да преинсталвам и хубаво че си запазих сейфовете, та не ми се наложи да започвам от начало. Та надявам се и със Некровижън да е така. Най се кефя на играта като натръшкам една дузина трупове на купчина, ама няколко недоумрели съвсем като се разшавата и бутат цялата купчина и ти не можеш да разбереш кой мъртъв, кой не и скачаш размахвайки байонетата и патлака в ръце и раздавайки ритници... А впрочем за вратата която не се отваря, едната пръчка я намирам именно там, забелязах че е срещу стълбите от малкото тунелче. А впрочем играта като гледам клипчета е смесица между Волфа+Дуум+Пейнкилър.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 24 Авг 2009 08:05
В момента съм на 8-ми чаптър, тъй,че имате още много много много за игра.А вече се отчайвам, че е безкрайна, толкова много обрати...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 24 Авг 2009 09:11
Играта има 12 чаптъра.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 09:45
Sam-e как може толко да ми я хвалиш тая игра, па си ѝ дал само 4.5 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 09:58
Оценките не ги давам аз, писна ми да го повтарям всеки път. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 10:06
Е това е доста малоумно, автора на статията да не даде оценката. Ся не съм чел още статията и не знам конкретно за този случай, ама по принцип, ако стане, така че, примерно, автора мега много да хвали играта в цялата статия (както най-вероятно е и в случая), пък екипа решат да дадат само 4.5, ще се получи доста тъпо. А и дали изобщо някой от 3-мата човека в екипа е играл играта? 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 10:45
Der Meister написа: :shock:
Е това е доста малоумно, автора на статията да не даде оценката. БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изложи се как да ти вярвам на статиите като оценките са давани от хора, които са чели ревю? тва е като някой почне да ми обяснява как някоя игра е яка или тъпа като е гледал уолктру и аз му кажа аре играй 3 часа и ела пак и той дойде и ми каже "абе май беше прав" ма малко по-сериозно, не е блогче тва
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 10:50
hyper` написа: Der Meister написа: :shock:
Е това е доста малоумно, автора на статията да не даде оценката. БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ изложи се как да ти вярвам на статиите като оценките са давани от хора, които са чели ревю? тва е като някой почне да ми обяснява как някоя игра е яка или тъпа като е гледал уолктру и аз му кажа аре играй 3 часа и ела пак и той дойде и ми каже "абе май беше прав" ма малко по-сериозно, не е блогче тва Е за теб шестте звезди ли са по-важни и са по-обективен показател или съдържанието на статията, където са описани добрите и лошите страни на заглвието? И защо по дяволите дигнахте тая тема? 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 12:31
Ама аз ся не разбрах, ПЦ Мания разрешават ли принципно ти да даваш оценките, или просто ти самия си решил да им пратиш само статията, без да се занимаваш с оценки, плюсове, минуси и т.н. и затова те са се заели с това?
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 05 Юни 2014 15:39
Der Meister написа: Ама аз ся не разбрах, ПЦ Мания разрешават ли принципно ти да даваш оценките, или просто ти самия си решил да им пратиш само статията, без да се занимаваш с оценки, плюсове, минуси и т.н. и затова те са се заели с това? Принципно никой не ми е казал, че не може да се дават, но аз пращам статия и скрийншоти, защото мисля, че това е, което е от значение.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 07 Юни 2014 12:21
Прочетох статията! Играта автоматично влиза в списъка ми с игри, които трябва да изиграя 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 07 Юни 2014 12:31
Радвам се, аз пък погледнах оценките на NVN и Deadfall и наистина е малко тъпо, че двете игри имат една и съща оценка, при условие, че NVN е с класи над Deadfall във всяко едно отношение.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 07 Юни 2014 12:42
Еми пиши на ПЦ Мания, че искаш ти да определиш оценките 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 07 Юни 2014 12:51
Der Meister написа: Еми пиши на ПЦ Мания, че искаш ти да определиш оценките  Аз бих свалил на Deadfall на 4 и бих качил на NVN на 5, но не повече, заради слабия мултиплеър.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|