Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 11:47
По-нагоре се спомена... много е яко като отидеш на фитнеса и видиш някаква пача с прическа и грим да върти велото с най-бавното възможно темпо и в същото време да си пише нещо на гсма. Загряваш 5-10 мин, отиваш да тренираш и като след 50 мин се върнеш при кардиото за още 5-10 мин да я видиш същата, която още е на същия уред и пак така едва едва върти и си чати. Баси тъпите пачи, честно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 12:48
toz alkohol daiba da se pribirash v 7 sutrinta da ti se gadi priqtno, da ti se sere zverski i da imash kofti sluchai na blue balls deto kato se napunesh u kenefa i ne si siguren ko she stane ta za sichko da e nared da ti se shvane muskul brutalno che da ti ostane muskulna posle nqma da hodq na fitnes trea hodq na rabota ebal sum go po tochno ne sum
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 13:45
у моа фитнес 1 път некъв си беше довел гажето или сестрата, яко дебела, ниска ма с огромни цици. Не смееше да пипне нищо щот е яко мръсно и ръжда. повъртя се 20 минути и си тръгна. Тва е единствения път когато в тоя фитнес съм видял момиче
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 16:07
edit nevermind
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 16:08
у моя фитнес има няколко доста здрави мацки, има и обаче от тия бизони, дето разправяте, че само идват да си лафят, после обикалят по уредите и задават малоумни въпроси кое как се ползва ама и яки мацки има, и те питат дали си правят упражненията правилно, тъй че не се оплаквам
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 17:26
момци известно време съм тренирал заедно с сигурно на половин софия елитните курви шот собственичката на фитнеса беше подобна и кво отиам да блъскам и да се потя и да смърдя и да си мечтая за баня ама да не мога да дигна сапуна после шот тва е по-яко а и знайте че винаги е по-добре дебела пичка на пътеката отколкото назобена бабанка на лежанката ти тей че блъскайте си смело и не мрънкайте ... освен ако не седнете след дебелата мацка на велоаргометъра и не се замислите че й седите на соковете от препотената дебела кочина коет е гадно
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 16 Мар 2014 17:35
A VIE VIDQHTE LI ROCKSTAR GAMES WEEKEND-A V STEAM GTA 3..LC STORIES ZA STOTINKI dali pa ne se nahvurlih kato izdivel selqnin na piqna grajdanka za naduhvane -> https://www.facebook.com/photo.php?v=66 ... =2&theater
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 17 Мар 2014 01:54
1 - wo ... ne pi6ete na latinica shtoot ste mega golemite debili, nasrani, nedokladeni, izmadeni, gomnoqdi i ako vi fana 6e vi eba kato razgonen 6ibek iz dalbokite zadnici ...
2- ро У моя фитнес ходим предимно кочoве. Предният пост за дебелите патки, говорех за залата която ходех преди и беше по гъзарска и се намираха и женски там. От 1 година някъде ходя в една зала която прилича на маза и там ходим само кочoве пърдим и се потим ... Но от 2-3 седмици наблюдавам там едно девоиче. Видимо 5-6 години по-малка от мене. В лицето не кой знае какво. Но ви казвам ходи с едни клинове, прашките прозират. Прави клекове !!!!!! с повече кила от които 90% от хората тука правят, ако изобщо правят. Не ви казвам за какво надупване става при това клякане. Отделно прави набирания, кофи и други упражнения които се ''водят'' уж повече мъжки ... Мисля че съм влюбен ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 17 Мар 2014 11:03
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 17 Мар 2014 11:11
NoName написа: 1 - wo ... ne pi6ete na latinica shtoot ste mega golemite debili, nasrani, nedokladeni, izmadeni, gomnoqdi i ako vi fana 6e vi eba kato razgonen 6ibek iz dalbokite zadnici ...
2- ро У моя фитнес ходим предимно кочoве. Предният пост за дебелите патки, говорех за залата която ходех преди и беше по гъзарска и се намираха и женски там. От 1 година някъде ходя в една зала която прилича на маза и там ходим само кочoве пърдим и се потим ... Но от 2-3 седмици наблюдавам там едно девоиче. Видимо 5-6 години по-малка от мене. В лицето не кой знае какво. Но ви казвам ходи с едни клинове, прашките прозират. Прави клекове !!!!!! с повече кила от които 90% от хората тука правят, ако изобщо правят. Не ви казвам за какво надупване става при това клякане. Отделно прави набирания, кофи и други упражнения които се ''водят'' уж повече мъжки ... Мисля че съм влюбен ... Ний с тебе бири-мири нещо щяхме да правим... Ко искаш може и гири-мири
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 17 Мар 2014 12:27
Може и бири , може и гири ... пиши едно ЛС, да се разберем.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 18 Мар 2014 11:03
Цитат: Отиваш на планина, гледаш Орешарски кара ски и си задаваш въпроса "Добре де, защо Шумахер" ?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 19 Мар 2014 12:08
http://www.novini.bg/news/184281-%D0%B0 ... D1%82.htmlЦитат: Инцидентът е станал между 3 и 4 часа през нощта, като афганистанците са били наредени пред денонощно магазинче за кафе, пред което на опашка бил и виден травестит от района.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Dr.Panda
|
|
В момента играе: Психотерапевт
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 19 Мар 2014 20:12
^ti ne beshe li nekuvumrel ?
___________________________________ Zheko
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 19 Мар 2014 20:27
Един нашенец води моме у тех си да "гледат видео" . У антрето она са навела да си изуе папуците, ма са поопущила и зела та пръднала. Да замаже положението посочила ламбата и рекла: - Лилии, еш къв убав полилей! А оня нашиа: - Па ти ако видиш тоо у хола направо ша са насереш!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 20 Мар 2014 09:30
Пичове, моля ви се предложете ми някоя фотнес програма за начинаещи. Не искам да трупам маса, а искам релеф. Смисъл, че като изключим ръцете ми, мускулна маса имам (5 години фехтовка все пак, нали). Главно искам да разкарам шкембето, да си стегна гърдите и гърба, и малко краката (макар че те са си добре), рамо нещо, а-у... Ще съм ви благодарен ако драснете 2-3 реда.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 20 Мар 2014 09:49
Warbringer написа: Пичове, моля ви се предложете ми някоя фотнес програма за начинаещи. Не искам да трупам маса, а искам релеф. Смисъл, че като изключим ръцете ми, мускулна маса имам (5 години фехтовка все пак, нали). Главно искам да разкарам шкембето, да си стегна гърдите и гърба, и малко краката (макар че те са си добре), рамо нещо, а-у... Ще съм ви благодарен ако драснете 2-3 реда. Значи, дали ще тренираш за релеф/ за маса/ за чисто покачване... - зависи много по-малко от самата тренировка, отколкото от диетата. Тоест реално тренировките на най-релефното копеле, стъпвало във фитнеса ти и някакъв мега наяден урод-гардероб може да не се различават никак. Просто единия яде като мечка - всичко (в рамките на не-вредното), а другия да е на НВД или да има нечовешки метаболизъм. Не случайно казват, че резултатите се постигат с храненето и възстановяването, а не толкова в залата. Ако не си ходил на фитнес въобще, или поне не скоро - добре е поне няколко седмици да направиш кръгови тренировки, за да подготвиш мускулите. Тоест отиваш във фитнеса и правиш за всяка група по едно упражнение. Другия път пак за всяка група, ама може да направиш други упражнения. И така няколко седмици по три пъти седмично (може и повече, ако си голям ентусиаст и спиш по повечко). На тоя етап няма какво да ти пишем програми, защото в първите седмици няма програма - правиш всичко, това е. Колкото повече мускул имаш по тялото, толкова повече калории гориш, дори и да си легнал и да не правиш нищо. Тоест с резултатите идват по-добрите резултати . Наблягай на белтъчините (протеина) и чистите мазнини, заеби въглехидратите. Иначе, тия дни изгледах http://www.imdb.com/title/tt0076578/Нищо общо с постигането на поставените от нас цели няма в тоя док. филм. На места е дебилен. Но като цяло му се израдвах и ми дойде надъхващо. Арни е олигофрен
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 20 Мар 2014 11:18
WP8 потребителите, кои са най-добрите фейсбук и youtube приложения?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 20 Мар 2014 12:21
И за двете ползвам браузъра аз.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 20 Мар 2014 12:56
гипо хем е прав хем не е
защото ако ще вдигаш за маса, вдигаш много тежко, с малко повторения, ако ще правиш релеф - много повторения(серии по 30 примерно) с малко кила
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|