Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 09 Мар 2014 16:09
Заглавието казва всичко
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 09 Мар 2014 16:52
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 09 Мар 2014 17:57
От последните години добри във всички отношения - Deus Ex Human Revolution, Splinter Cell Blacklist, Hitman Absolution, Dishonored.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 09 Мар 2014 23:05
Serious Sam написа: haha dosta qka igra ne znaeh 4e nqkoi drug q znae tuka predvid fakta 4e e dosta neizvestna i glavnata geroinq e nai qkata macka ot igra evar ina4e poneje stelta mi e edin ot lubimite janrove 6e prepora4am dosta igri na4i hitman i splinter cell seki gi znae 4e sa qki poredici bih dobavil o6te: death to spies - i 2-te 4asti velvet assassin - onikalna atrmosfera, qkq istoriq i sa6to qka glavna geroinq desperados 2 - parvata ne sam q igral i ne q komentiram, 2-rata e dobra, ma mega trudna, daje mai ne ospqh da q vratna manhunt - 2-te 4asti, dosta brotalna igra sniper elite - i 2-te 4asti, ako se kefi6 na snaiperi sigurno sam igral i drugi qki stelt igri ma ne se se6tam v momenta
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 10 Мар 2014 17:39
Thief поредицата е мерилото в тоя жанр. Последния е жалък обаче. Игрите за Ридик пак са яки в това отношение. Metal Gear Solid също, ако решиш да ги играеш както се предполага.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 10 Мар 2014 19:34
От къв зор пък те са мерилото лол?
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 10 Мар 2014 21:08
Играл ли си първите 2 игри от поредицата? Ако си, щеше да знаеш защо, ако не си - не знам защо въобще се обаждаш. Те са златния стандарт за стелт игра.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 10 Мар 2014 23:56
Не бе, обясни, нали вадиш некви твърдения отнякъде. Нямам време да изиграя всички на света. Има ли свобода? Няколко начина за минаване на всяка мисия? Преобличане? Значение какво носиш? Нещо друго освен таене в сенките на стени и предмети? Да създаваш chain events?
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 03:51
Дизайна на нивата е феноменален, доста комплексен и детайлен. Някои мисии като нищо ти отнемат час и половина за да ги минеш. По някой път се налага да се блещиш с минути в картата и да се чудиш как по дяволите да продължиш нататък, въпреки, че може да процедираш по няколко начина за да преодолееш дадено препятствие. Картите са огромни и ако искаш да видиш всичко, ще трябва да минеш мисията няколко пъти по различни начини. Пътищата по които може да поемеш са безброй и такова нещо като "правилен път" няма. Кеф ти по покривите, кеф ти по улиците, ако щеш дори и през канализацията може да минеш. На всяка мисия има разни скрити места и зони със злато и информация, които дори не са ти нужни за да минеш мисията, но ти е кеф да ги посетиш. Друго освен таене в сенките - звука. Звука играе огромна роля и ушите ти стават не по-малко важни от очите ти. Колкото и да си скрит, ако издаваш много шум и не внимаваш по каква повърхност се движиш, например, ще те сгащят. Подслушването за информация е нещо съвсем нормално. Доста слухтене пада и в някои ситуации трябва да разчиташ само и единствено на ушите си. Голям бонус беше тогава, ако картата ти поддържа EAX/A3D, защото играта се възползва напълно от триизмерния звук, който в някои моменти е ключов. Графиката, разбира се, е доста скромна, но в случая е важен сложния и уникален геймплей, до който малцина игри са успели да се доближат за вече 14-15 години. Неслучайно за толкова години поредицата остава едно от най-доброто, което жанра може да предложи. Игрите оставят чувството в теб, че наистина си постигнал нещо, а не просто си изпълнил поредица от предварително зададени задачи.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 18:17
Thief поредицата са единствените пц стелт игри които не съм играл и от бая време се чудя дали да не ги изиграя всичките ама нещо сетинга не ме влече. Първите 2 са ми твърде стари вече ама може 3 и 4 да врътна само.
Иначе като предложение към автора на темата, освен игрите в първия си пост, бих добавил и Aurora Watching.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 20:34
Звучи добре, трябва да ме удари пак музата да играя стари игри, както преди 2 години като се разцепих на Jedi Academy. 
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 21:09
Стари му били, егати придирчивия тип.
Аз лично съм фен на много стари игри, една от най-любимите ми е Blood Omen : Legacy of Kain от далечната 1996та и я играта и до днес.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 21:17
^И аз съм фен на много стари игри ама тепърва да се зарибявам по игри от преди 2000-ната, на които досега не съм бил фен - трудна работа иначе с кеф бих си разцъквал NES игри заради добрите стари времена, Unreal Tournament 1, Diablo 1, 2, Jedy Academy, The Last Express (1997 г.) и т.н.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 21:51
като играта изглежда по-грозна от майка ти ми е стара ест некъде 2003-а и след са поносими и нагоре деа догимЙЕнчето кво мЙЕкаш ве село
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 22:12
Хахаха, село вика, селянин не съм, кореняк софиянец съм и давам мнение, ама мушмул като теб все ще се появи да се заяде. Иначе UT, D2, Jedi Outcast са ми просто прекалено близо до сърцето 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 22:14
Кой каза НЕС игри? Търся парти за Double Dragon 2!!! 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 22:39
hyper` написа: некъде 2003-а и след са поносими и нагоре хаха мега странно и аз точно 2003-та година съм си я определил като някаква граница между стари и нови игри нз що така, може би щото около 2003-та и след нея, графиката на повечето игри направи доста голям скок например far cry 1, doom 3, half-life 2, painkiller и т.н. имаха доста революционни графики и точно понеже thief 3 е от 2003-та мога и да се насиля да го изиграя (заедно с 4-ката разбира се) ама първите 2 - едва ли
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 22:45
Жалко, защото Thief 2 е най-добрата в цялата поредица.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 11 Мар 2014 22:52
Kav tif, kav kav du seks be
Edna e igrata na Ion Storm s glavno I i tova e Daikatana
we
!
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Кажете някоя добра стелт игра Публикувано на: 12 Мар 2014 00:17
stealth bastard, mark of the ninja.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|