Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici
Публикувано на: 12 Фев 2014 23:24

kaboom написа:
^ точно щото е според твойте разбирания е тъпо да се караш и да се правиш на турбо компетенцията. ОК така го виждаш, такова ти е мисленето, така мислиш, че е правилно.
Ама като некой не гокефи да гледа педали по улицата щото па според мойте разбирания тва е противоестествено(църквата абсолютно го отрича) и не виждам никва дискриминация. Тва дискриминацията си ебало майката... секви тъпотии и свободии се оправдават с нея. За тва и след 50 години тука ше има само цигани и педераси заради пустата дискриминация.

Винаги всичко е според нечии разбирания :wink: Според твоите разбирания може да е нормално да слагаш педерасите в газови камери. Аз имам мнение и го изразявам. Не съм съгласен с твоите разбирания и ги смятам за глупави. Ако станеш господар на Вселената, всички ще играят по твоята гайда, ако аз стана - по моята. И винаги ще има недоволни. Няма как всички да са доволни.

Кенефен Управител написа:
Не правиш никаква разлика, мой, сигурен ли си, че знаеш какво са?

Гражданският брак е правен институт, санкционира се от държавата. Необходим е за нормалното функциониране на някакви отношения в обществото.

Църковният брак е религиозен - там е каквото религията каже. Християнството отрича хомосексуализма, не ме карай да вадя сега доказателства за това, да не става тъпо.

Според твоите разбирания трябва някакси да насилим религията, за да не дискриминира гейовете, щото очевидно църковният брак е голяма работа.
Майната му на църковния брак - той няма никакво значение. Той е културен обичай, ако щеш. Безпредметен. Освен това сме утилитарна държава - законът е над религията. Важно е само какво казва закона.

Т.е. - няма вариант, в който и двата да отпаднат, защото гражданският брак е биг диъл. А църковният е толкова нищожен, че недоумявам защо щом има граждански брак, трябва да се пънем и за църковен, "за да няма дискриминация". Ми ако гейовете са мюсюлмани, да вземем и Корана да пренапишем, щото да не вземат да се почувстват дискриминирани, че само ще си сложат подписите и ще се пишат като съпрузи в общината, ма не и в джамията? :D

И споко сега, много се запали покрай тоя кеч, ма няма смисъл да се караме за глупости, в общ план съм на твоя страна.

Ма не ми обяснявай кое какво е само. Ти прочете ли изобщо какво написах? Изрично написах, че не съм чел шибаната библия, корана и т.н. и не съм напълно сигурен как стоят нещата с педерастията, но предполагам, че там не се споменава за педераси. Ако е така, няма основание да се забраняват църковните бракове. Ако греша - ок значи нека са забранени. Но като цяло съм и против всякакви религии, така че няма никакъв смисъл да се задълбава тази тема :D

Друг е въпроса при гражданските бракове. Ясно, че са биг диъл. Обаче това не променя факта, че според моите разбирания и те са излишни :wink:

И какъв кеч бе мой? :lol: :lol: :lol: Кеча си кеч, педерасите са си педераси. Това е друга тема. Аз съм човек с позиции в живота и мога да споря за много и различни неща :wink:

Едит: Целата обърквация идва от там, че понеже правя сто неща едновременно, чета постовете набързо и ми е убягнало това, че vanmx казва, че брака е църковна отживелица. В такъв случай твоята забележка е уместна да, тъй като той явно е визирал само църковния брак, а тук става въпрос за граждански бракове. Но тъй като според мен и 2-та вида брак са отживелица, се съгласих с неговия пост и сметнах твоя за ненужен :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Психотерапевт
Публикувано на: 12 Фев 2014 23:29

ej pedali 8)

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 12 Фев 2014 23:46

сериозен спор у форумно да не поверваш :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2014 23:48

MechokaPanda написа:
ej pedali 8)

ej mi huq :wink:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 13 Фев 2014 00:39

kaboom написа:
сериозен спор у форумно да не поверваш :lol:

кенефните проблематики не са ли сериозни

ве

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Фев 2014 03:17

dobre we tapaci
ne vlqza 3 dena u foroma
varna se i ste tolko tapi, che samo na morki mneniqta cheta
burgas se i ste tolko maloomni, che se otchaiah ot vas
kat kazah otchaiah, piite po edin chai, az si chakam 4okofredoto

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 04:00

кефи как тука някои мислите, че ако се разрешат навсякъде браковете (т.е. стане далеч по-публично), обществото ще пропадне и не знам си кво
фън факт тайм
в древен египет - далеч преди бате ти Христос и некви християнства - фараоните са праскали млади мъже и дори 14-15 годишни момченца, ма и не само те, и придворните не са щадили мъжкото
после и през средновековието особено по църкавата кво е ставало ай не ми се говори
така че тва отдавна го има и некак си човешката цивилизация не се е затрила особено?

и още
този велик човек

ако не беше той и неговата the Turing machine, най-вероятно щяхме още да бутаме сметала и да си пишем хартиени писма и неаше да спорим в тоя форум за щяло и нещяло
та идеята ми е, че той е бил гей
и кой знае какво още е можел да измисли или поне схематизира ако този позор не се беше случил (цитат от уикипедия) :

Spoiler for :
In December 2011, William Jones created an e-petition[137] requesting the British Government pardon Turing for his conviction of "gross-indecency":[138]
We ask the HM Government to grant a pardon to Alan Turing for the conviction of "gross indecency". In 1952, he was convicted of "gross indecency" with another man and was forced to undergo so-called "organo-therapy" – chemical castration. Two years later, he killed himself with cyanide, aged just 41. Alan Turing was driven to a terrible despair and early death by the nation he'd done so much to save. This remains a shame on the UK government and UK history. A pardon can go to some way to healing this damage. It may act as an apology to many of the other gay men, not as well-known as Alan Turing, who were subjected to these laws.

Получил е посмъртно извинение на 24 декември 2013 - преди два месеца, не от кого да е, а от самата кралица на Великобритания. Смятайте.

общувал съм и с гейове, и с лесбийки, никога не съм имал проблеми и никой от тях не ме убеждавал колко са прави или да са ме карали да им симпатизирам
нито са болни, нито побъркани, нито секвите ви измишльотини от преди 200 години
просто нормални хорица дето се кефят на подобни
докато са свестни/ умни/ способни аз проблеми нямам
тва е

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 06:37

Сега кенефния управител може да запчне да храни ама...

аз наистина не виждам съществена разлика между библейските/църковните/религиозните "закони" и тези които налага държавата. И в двата случая говорим за някаква система от правила, които би трябвало да направят съвместния живот на хората по-добър. В единия случай приемаме нещо за правилно или неправилно, защото е рационално и с течение на времето доказано за ефективно и полезно или пък обратното, а в другия - просто защото така господ казва, ама и в двата случая тези закони са измислени от някакви хора, всеки със своите си качества, убеждения и недостатъци.

Векове наред религията е била в управлението на някои от най-големите империи в историята на човечеството. Както днес имаме различни държави с различно законодателство, така има и различни религии, които в миналото са били над тези закони. Много неща от законите днес, са наследени от различните религии, едно от тях смятам че е бракът.
Ако не е така, защо примерно ислямистките държави и християнските се ръзличават толкова много помежду си и законите им са различни, макар все да претендират че са модерни и светски държави? Някои простотии в обществото просто се влачат от поколение на поколение и малко хора се замислят каква глупост са всъщност. Щото нали, било част от културата им, разбираш ли. Ама едно време ако нещо е било ОК, днес може да е неприложимо. Затова и вече малко хора ебават религиозните текстове, защото не подлежат на ъпдейтване, ами само на различно тълкуване, а пък това не е довело до нищо добро. Това не може да се каже за съвременното законодателство. Единствения проблем е хората с някаква власт да си изкарат главите от задниците и да започнат да ги използват, ама това няма как да стане ако споделят малоумните схващания, насила наложени на техните прадядовци от диктаторските режим, наречени църква, ислям и т.н :D .

Профил

Публикувано на: 13 Фев 2014 11:56

прости сте
и имате типичното ограничено българско мислене
"да се забрани щото мене не ме кефи да гледам мъже как се целуват"

забранете си живота
плс

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 13 Фев 2014 13:33

what if they get me? написа:
hyper` написа:
кефи как тука някои мислите, че ако се разрешат навсякъде браковете (т.е. стане далеч по-публично), обществото ще пропадне и не знам си кво
фън факт тайм
в древен египет - далеч преди бате ти Христос и некви християнства - фараоните са праскали млади мъже и дори 14-15 годишни момченца, ма и не само те, и придворните не са щадили мъжкото

Ми дай тогава по същата логика да върнем и робството. Понеже и него го е имало в древен Египет.

Хомосекса може и наистина да е бил много разпространен в древни Гърция/Египет/Рим, но не забравяй, че това са общества, които в крайна сметка са били упадъчни и са се затрили. Замисли се.

е ти верно ли сравни расовото и класово потисничество с хомосекса бе

ИСТОРИКА

ахахахахаах

хомосексът е бил една от причините за падението на Римската империя

моля ви, замислете се, момчета

и на древен Египет

симптом на упадъчността на обществата им, заради която са се затрили

и на Гърция

:lol: :lol: :lol:

не бе, замислете се, нъдри историкът ви го казва, слушайте

van-ка, в някакъв смисъл разбирам какво искаш да кажеш и т.н. бракът по принцип е с религиозна принадлежност и ала-бала, да. Обаче независимо кво и що, в днешно време мъжете и жените съжителстват и правят семейства. Съжителстват като семейства и хомосексуалните. Гражданският брак им дава некви права по това съжителство и то напълно с практическа цел, изцяло подчинена на нуждите на ежедневието им (демек го обслужва, а не му дава тон), нищо повече. Ако можеш да измислиш някакъв нов приложим социален модел, давай. Иначе просто си фантазираш и си правиш рационализации на неща, които не ти харесват лично на тебе.

Семейният кодекс е достъпен за всеки, скивай кви улесняващи живота благинки има в него.

И тва е, не мога повече да се занимавам с глупости. Ма като цяло Бг-то е кофти място не щото хората са тъпи, а щото имат много ниска, направо примитивна обществена култура. Измисляйте си хиляда други причини, винете педерасите, ма тва е - докато не почнете да мислите като западноевропейци, няма и да имате среда на живот като в Западна Европа. Неслучайно България е много по-сравнима с жизнения стандарт на бившите съветски републики и Русия отколкото с Нидерландия или дори Португалия, примерно. Щото в дългосрочна перспектива дори икономическото и културно развитие на една държава е функция на народа и манталитета му, неговата възприемчивост към новото и това колко е отворен към света. И ако нещо куца, то не е тва, че педерасите могат да се женят, а че не могат.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 14:20

Аз говоря за бракът като цяло, че няма смисъл от него. Познавам много мъже и жени които живеят заедно от години, някои дори имат и деца и т.н, ама не са сключвали какъвто и да е брак и не ми изглежда да им е зле без въпросните "улесняващи живота благинки". Ето това е един такъв приложим пример, който може да се види навсякъде.

Иначе нямам нищо против, педерасите да имат същи права като граждани спрямо другите хора. Само да не им се разрешава да осиновяват деца, другите глупости като като си ги искат, нека им се дадат, ако въобще някой ги е лишил. А пък гейовете които познавам са ми противни, ама няма да тръгна да ги убивам с камъни. По ясно не мога да го кажа. И прав си, стига толкова глупости :D

п.п Прегледах набързо семейния кодекс. Най-безмислените 40 страници, които някога съм чел :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 14:22

- Джон,каква е тази врява навън?- пита лорд Чарлз, пиейки си чая..
- Гей парад,сър - отговаря слугата.
- А какво искат?
- Еднополова любов.
- А някой забранява ли им да я правят?
- Не,сър,никой не им забранява.
- Тогава защо протестират?
- Ами,педерасти,сър...

иначе
Май познавам само три хомота, като и за тримата не съм 100% убеден. В смисъл - маниерите им са по-така, начинът на говорене...третия колега изобщо не бях подозирал, обаче като ми разказаха това онова и взех да се заглеждам, верно си има чисто гейски черти. Мисълта ми е - ако познавам някого от много години, без да ми е направило някакво впечатление, че е хомо, без намеци и тн, ако в един момент се окаже, че е педал, няма да си променя отношението, стига и неговото да не се прочени. Имам в предвид - разни демонстрации, подмятания и тн. Обаче, ако видя два гея да се целуват на спирка и малки деца да минават покрай тях, сигурно най-малко ще ги препсувам. То понякога е неудобно, ако нормална двойка започнат да се натискат на обществено място, пък да не говорим за хомота.
Лезбийките също са много неприятни. Доколкото се сещам, само 2 познавам и двете са с някво негативно, напрягащо, изкуствено мъжкарско поведение, като оставим, че са дебели и неподдържани(явно мъжете във връзката), псуват и крещят. Айде, едната бачка в еврофутбола на брат си, приемливо е някак си, другата е певица, не знам как я търпят.
За брака нямам мнение, не съм мислил по въпроса, но щом на доста места вече стана легален, явно има няква логика тва да е ок. За осиновяването съм твърдо против - първо, че дете с две майки или бащи ще израстне с грешни разбирания по някои(че даже и по повечето въпроси) и второ - средата ще е твърде негостоприемна за него като почнеш от детската градина, докато стане независим в един момент.
Тъй че, не съм някакъв кон с капаци, всеки има право да е какъвто му харесва, стига да не се натрапва на останалите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 17:13

Принципно, щом психично болните могат да сключват бракове, значи и обратните трябва да могат (щото те са си точно психично болни). Ама всички останали с отклонения си ги лекуват, а тия ходят на свобода :D
Мнението ми не е дискриминационно, а реално, сори. Истината понякога боли.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 13 Фев 2014 17:23

Гипо, осра са с тея психично болни. Педалите им е заложено в гените да предпочитат същия пол, не е нещо изкривено в главите им, само следват природата. Иначе съм ги ебал (или пък не), колкото повече педали има, толкова по-малка конкуренция за нормалните има щом става дума за жени.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 17:27

Тези дето сте с негативно отношение към гейовете - замислете се, че ако не бяхте вие може би нямаше да правят паради и т.н.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 17:40

bulLshi7

bratlence, poneje nqma kak da mi razbere6 intonaciqta v tekst, iskam purvo da kaja, 4e govorq u4tivo i spokoino:

pogovori s nqkoi psiholozi, pro4eti tva onova, 6te vidi6 kakvo e homoseksualnostta, a imenno psihi4no zabolqvane, koeto ne ozna4ava, 4e prosto ei taka se razbolqva nqkoi, to naistina si e zalojeno, edin vid i ti si prav, no ne ba6

Till i Morko sa pravi - nqma za6to da im se otkazva durjaven brak, no ne bi trqbvalo da imat pravo da osinovqvat deca. Men me drazni adski mnogo 4e ima 'gei kultura', 'lgbt' i t.n., tova e vse edno da po4nat pedofili da pravqt paradi i da si imat 'kultura', ili zoofili, absoliutno, ama ABSOLIUTNO su6toto e, vse seksualni izvra6teniq i psihi4ni otkloneniq sa.
Kak moje da visi nekav raznocveten flag pred UNIVERSITETA kopele, za gordost na vsi4ki nejni, protivni, ne4istoplutni tipove deto se davqt na pi6ki i vsi4ki kosmati, potni, mujemraze6ti, kompleksirani lesbiiki

naistina e dostoverno 4e se pravi komspiraciika s cel da ne se overpopulate-va planetata...

p.s. az tuk razbrah za mnogo obratni, ama mnogo, fra6kano e v UK sus tqh, i ne poznavam nito edin svesten/svestna. Do edin imat ne6to blujdae6to v pogleda, ne4istoplutno izlu4vane, labilni harakteri i tesen socialen krug, sustoq6t se ot su6tite izrodi

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 13 Фев 2014 18:00

geiovete na vazelin
samo qkite lesboto da jiveqt
barekov i kompaniq da napravqt ritualno samoubiistvo

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Фев 2014 18:08

Deprivd написа:
Till i Morko sa pravi - nqma za6to da im se otkazva durjaven brak, no ne bi trqbvalo da imat pravo da osinovqvat deca. Men me drazni adski mnogo 4e ima 'gei kultura', 'lgbt' i t.n., tova e vse edno da po4nat pedofili da pravqt paradi i da si imat 'kultura', ili zoofili, absoliutno, ama ABSOLIUTNO su6toto e, vse seksualni izvra6teniq i psihi4ni otkloneniq sa.

Смърт за педерасите, и за лесбийките и за сички различни. Как така ше се женят?
Морката ви обясни как така ше се женят. Не знам, от всички дето го разбрахте, не ви ли хвана срам, че не сте се сещали сами? Че никога не сте се замисляли като сте против гей браковете, че гей браковете в действителност не означават ръст на хомосексуалността? А тия тъпанари дето и това не разбраха нема да коментирам.

Дай да си говорим за деца.
не че ше говоря много.
Ама сме против гейчетата да осиновяват деца, шот естествено, че не е правилната среда на израстване на едно дете. По-добре да слушаш Галена и Преслава кат малък, отколкото Бой Жорж.
Само че сме в БГ.
Затва ако не си, вземи изгледай ей това филмче. Ама те предизвиквам да го изгледаш цялото, шот действително не е толко лесно да го гледаш от-до.
И после ми кажи на кво мнение си за гей осиновяванията.
Шото ако от мен зависи, сички детски дрешки да са в цветовете на дъгата, ама да ми изчезне от съзнанието факта, че в днешно време в милата ми родина умират деца от глад. Тва да не е Етиопия?

Иначе честно, и аз много мразя лиготии, педераски истории, lgbt активисти и сякви лайнари, които не усещат кога да се спрат, мразя дъгички, мразя парадчета и сякви форми на ненужна педалска изгъзица. Ама това няма значение.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 18:12

Deprivd написа:
naistina e dostoverno 4e se pravi komspiraciika s cel da ne se overpopulate-va planetata..

masoni brato
cionisti
iluminati
luminiscenti
reptili

te sa vinovni za si4ko !

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2014 18:13

typo li vi e da jiveete 100 godini nazad umstveno?

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: