Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 14:33
az si gi dyrpam v epub za samsunga i si cheta ot tam predi lqgane, ne sym zabelqzval da mi se natovarvat ochite mai
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 14:36
Ми около 300 кинта е в Бг, но така имаш гаранция и си спокоен. Поръчах от САЩ с посредническа фирма и излезе 220, ма няма как да ти сработи гаранцията така, шот като му стане нещо и трябва да го пращаш обратно. С форматите нещата са така - има един мега-широкодостъпен формат, който го отварят всякакви марки четци (epub) с изключение на Киндъла. Киндъла си има mobi. mobi-то не се различава по никакъв начин, щото на практика е същия формат, ма барнат от амазон, за да ползваш четеца да четеш книги само от тях. Демек като набараш конвертор пътя epub-mobi и mobi-epub е безпроблемен, безгрешен и дееба, копеленца направо ЕЛЕМЕНТАРЕН. Освен тва има корици, има секви джиджавки по форматирането, графични елементи из книгите, сичко ве. Линиите отгоре и тодолу на страницата баш ги нема, щот само заемат място, ма карти, даиграми, ала-бала, даже в началото на главите нали има некви картинки понякога - и те излизат, карти-марти, илюстрации, да. На тоя последния модел с путсветката резолюцията е такава, че сестра ми комикси си чете на него - керлив 6 инча екран, сметай дали не е барната работа. Ей, писнало ми е да се обяснявам за тва - купувайте вашта майка. Ако после некой не се кефи, да ми дойде, лично ше му платим четеца и ше го пратя към къщи с кофа за боклук на главата. Е ги горе долу цените http://shop.myebook.bg/index.php/cPath/22Тоя с путсветката обаче далеч не е задължителен, пичове, смисъл - една лампичка с щипка за 15-20 кинта върши същата работа, пък и на истински книги мож си я защипа. Забраих да спомена, че всеки четец си има некъв вграден англо-англо речник, за да може кат четеш и срещнеш непозната дума, да видиш веднага кво значи. ЯКО А?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 15:03
Аз набарах оферта за 100 кинта чисто нов киндъл 4. Една от най-добрите покупки в живота ми. Реално и аз чета на 5,3 инчовия ми Ноут, ама е 10000 пъти по яко на киндъла. който се чуди, да не се чуди, къв ще да е Е-бука, взимайте го(кобо, киндъл, диви миви, кура ми янко, взимайте)е-инка е най-доброто нещо от 2000та година насам.
Тия с подсветките нещо не ме изкефи, може би шото видях само едно кобо на живо с такова и не бях особено впечатлен, нощна лампа е по добре.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 15:18
samo se 4udim kindle e taka 150 kinta kindle s putsvetka 300 to4ki ne6o ne vijdam smisyla da dam nad 100 kinta samo za da SVETI V TAMNOTO KOPELE 6a turim ena lamba i gotoo ne 4e sq 6e ziam de ma me izku6ihte krai na iluziata mi 4e 6e si iam biblioteka i bez tva sled 20 godini decata mi 6e mi se smeqt 4e iam HARTIENI KNIGI KOPELE ebati
morkovec zlaten si bace, evalarka za otdelenoto vreme
ei sq naprolet moe i da si namaja edna podpalka
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 15:23
http://mallbg.com/e-book-reader-NOOK-Si ... 36176.html Аз на ей т'ва се спрях. Предлагайте, нещо по-евтино, ако сте видели, ама с вградена светлина.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 15:27
dori i da chetesh 5 knigi navednyj, pak ti pomni na vsqka do kyde si stignal
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 16:33
Invictus написа: http://mallbg.com/e-book-reader-NOOK-Simple-Touch-GlowLight_36176.html Аз на ей т'ва се спрях. Предлагайте, нещо по-евтино, ако сте видели, ама с вградена светлина. Напипал си злато. По-хубаво нещо за тия пари, особено пък в Бг, няма да намериш. Взимай веднага Аз имам Нуук от две години и всичко е на шест.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:11
Nook Simple Touch Glowlight е около 140-50 лв в Продавалника, момци. Аз лично от там си взех моя като подарих стария на жена ми.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:15
ot druga strana, imam da zavyr6a 2 vis6i navendyj v blizkite 2 godini, za koeto se nalaga da pro4eta tonove akademi4na literatura ta za hodjestvenata ostava hui, tyi 4e reader-a e poslednoto ne6to koeto trqbva da si vzimam skoro ama se izku6avam be deeba
nook vs kindle?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:15
Моридин написа: Invictus написа: http://mallbg.com/e-book-reader-NOOK-Simple-Touch-GlowLight_36176.html Аз на ей т'ва се спрях. Предлагайте, нещо по-евтино, ако сте видели, ама с вградена светлина. Напипал си злато. По-хубаво нещо за тия пари, особено пък в Бг, няма да намериш. Взимай веднага Аз имам Нуук от две години и всичко е на шест. Само ме притесняват поддържаните формати, 'щото например не виждам .doc/docx, а ми трябва за някои учебници и материали. И тоя еПъб не съм запознат с формата, може ли от .док да се конвертира в еПъб на РС-то и така в четеца?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:23
VVARDEYN написа: Nook Simple Touch Glowlight е около 140-50 лв в Продавалника, момци. Аз лично от там си взех моя като подарих стария на жена ми. Новачос ли е? А гаранция? Ако важи още, дай някакъв линк да си прецени Fenrir. Продавалник досега го възприемах като магазин със съмнително качество Invictus написа: Само ме притесняват поддържаните формати, 'щото например не виждам .doc/docx, а ми трябва за някои учебници и материали. И тоя еПъб не съм запознат с формата, може ли от .док да се конвертира в еПъб на РС-то и така в четеца? Нямаш грижи за docx-a, наскоро го добавиха в Calibre.
|
|
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:35
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:47
А Моридин, какво ти е мнението/инфото за отключването на Nook? Ясно е, че гаранцията може да падне в повечето случаи въпреки възможността да revert-неш промените... http://geekanddummy.com/how-to-rooting- ... ple-touch/
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Яну 2014 17:54
Нуука си се ползва да четеш книги на него и има всичко необходимо за целта. За руутването не знам какво да ти кажа - излишно е, не виждам никакъв смисъл да отключваш e ink четец, за да му инсталираш някакви апове. За целта има таблети.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Яну 2014 02:34
http://vbox7.com/play:f944f172abahahaha skandal MORTO KOMBAAAAAAAAAA podlodia ei
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Яну 2014 11:04
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Яну 2014 14:51
^ Новият филм на чичо Сталоун отново е доста бозав За разлика например от Capitan Phillips, който си заслужава напълно двата часа гледане Иначе и аз мисля да си взема един четец, но ще го ползвам само да си нося нормативните актове в него и затова не бих дал повече от 50$. Сега се чудя да търся втора ръка, да поръчвам от китайските сайтове (minideal, dealextreme и т.н.) Предложете някакви оферти
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Яну 2014 16:14
Не е много работа да си го ползваш само за нормативните актове, особено ако е по-евтин модел (без тъчскрийн), щото навигацията става отвратително тегава. А и под 100 кинта четец не съм виждал досега
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Яну 2014 18:35
pichove, vinagi sym si mislil, che shte imam nqkakvo badass jivotno - tarantula, rotweiller, zmiq, krokodil... da, ama dnes se sreshtnah s toq razboinik nqkoi gledal li e dosega? nqkakvi syveti?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 13 Яну 2014 18:42
Admiral General Till написа: pichove, vinagi sym si mislil, che shte imam nqkakvo badass jivotno - tarantula, rotweiller, zmiq, krokodil... da, ama dnes se sreshtnah s toq razboinik nqkoi gledal li e dosega? nqkakvi syveti? Дай му пръст в муцунката и ще забравиш за всекви уж "badass" животни
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|