Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: ASSASSIN'S CREED IV BLACK FLAG
Публикувано на: 22 Ное 2013 13:10

сетинга е добър, за историята още не знам, макар че ми се щеше да са се постарали поне малко
но определено не ме дразни толкова колкото 3ката с тъпия й индиански moralfag

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 13:13

Аре бе, тука ти помагаме а-у, кажи как ти върви тва чудо (освен ако не си с мапина за 2 бона, тогава ясно)?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 13:45

E брат аз далеч не съм с машина за 2 бона и ми върви между 30 и 45 (на места плътни 55-60) кадъра без проблеми. Има си спадове на места, но НЕСРАВНИМИ с тези на тройката. В общи линии на Core 2 Duo E6850, HD7790 2GB, 4GB DDR3 1333 MHz, Win8 64bit с 13.11.9.2 бета драйверите за видеото си върви сносно (горе-долу като Revalations, ама тук има вече и Motion Blur който коренно променя всичко).

Що се отнася до историята, мен лично много ме кефи, просто според някои тази от AC2, Brotherhood и Revelations е по-силна и съм склонен като че ли да се съглася, но определено по-яка от тройката и поне толкова яка, колкото беше единичката, но с много по-як геймплей и видове мисии. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2013 19:03

Аз на другия говорех, и той ше се окаже паразит май, ти му даваш, той ти се прави. Български форум.

Не знаех, че има и други, които се кефят на единицата толкова. Мен супермного ме радва, тук от 3 месеца си я имам и от време на време пускам да поскачам в мрачната й атмосфера, ма сега като сравня с новите, доста опростен контрола ми изглежда, ма тва да е кусурът само.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 23 Ное 2013 02:09

hyper1 написа:
Аз на другия говорех, и той ше се окаже паразит май, ти му даваш, той ти се прави. Български форум.

Не знаех, че има и други, които се кефят на единицата толкова. Мен супермного ме радва, тук от 3 месеца си я имам и от време на време пускам да поскачам в мрачната й атмосфера, ма сега като сравня с новите, доста опростен контрола ми изглежда, ма тва да е кусурът само.

ти с кво си ми помогнал ве, лайнар
писал си предната страница с кой релийз си
питал ли съм те
тестове шти прая, дееба помияра

вальо ако му тряя нещо ест че ше върна жеста
ма тебе освен ти серем на лицето нз кво да прая

аре по темата :!:
мн ме кефи че има някви рандъм елементи
кат например срещам неква английска фрегата дето ако й налетя ше ме потопи за секунди
ама около мене 3 испански лодки
и кат се срещнаха си скочиха
и викам аре и аз
пребихме англичанина, взех си го на абордаж и напълних трюма с дърво и метал и ъпгрейднах

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2013 03:52

Яко тъп ли си или да, точно с тва, казах ти с какво върви. Щях и още да пиша, ако не ме бяха изпреварили. Истински бг цирей си ти, къде е шон да те нахрани както си трябва, ма ше е прав в случая, само смучеш и псуваш като каруцар, вместо да видиш като ти помагат. Мое ли толкова прост народ в тая държава бе, крака си чупя, ако ти не си от тия, дето гласуваха за БСП или турците на последните избори. А ти можеше за 30 секунди да напишеш как ти върви от personal coolness, а не щото някой нещо ти е дал. Ма не, по яко е да се правим на селски бекове. Повече да помагам на някого за нещо тука - няма да стане. Може само на такива свестни като царя, другите сте помияри почти всичките, то се е видяло.
У лево.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 23 Ное 2013 06:06

ей изрезка
обяснил съм как ми върви
ако си мислиш че ше ти правя тестове на настройките си, просто шот ти си решил, че си го заслужил, моеш да го лигавиш
нямам идея кой е тоя шон дето тряя ме храни
нито някога съм гласувал за бсп/дпс

кой е царя :?:

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2013 10:10

ДА ГРИМ РИПАР написа:
аре по темата :!:
мн ме кефи че има някви рандъм елементи
кат например срещам неква английска фрегата дето ако й налетя ше ме потопи за секунди
ама около мене 3 испански лодки
и кат се срещнаха си скочиха
и викам аре и аз
пребихме англичанина, взех си го на абордаж и напълних трюма с дърво и метал и ъпгрейднах

А НЕ БЕ :lol:

И аз постоянно се възползвам от тея ситуации, само още не съм попадал на французи като че ли, може би са по към Флорида и Ню Орлиънс. Като цяло всички произволни елементи са АДСКИ автентично и със старание направени, много ме изпълва като примерно тъкмо изстрелвам гюлетата с веригите по някой пръднал бриг или пък шхуна и изскача някакъв кит, или пък попадам на някакъв друг пиратски кораб който тараши някакви търговски конвои, в резултат на което ги потапям всичките и се облажвам.. :D

Иначе, все повече и повече се убеждавам колко яка е историята на играта и как всъщност поставя акцента точно върху ПОСЛЕДНИТЕ открития на Ецио от Revelations - нищо не е толкова еднозначно, колкото изглежда и опозициите са адски размити. Ако през XII-XIII век конфликтът е бил супер неприкрит и с явно противопоставяне, то вече през XVI век в Османската империя нещата стават все по-неясни и под въпрос се поставя това до колко тамплиерите всъщност са по-криви от хашишините. Границата между двете страни става все по-неясна и в края на XVII и началото на XVIII век на Карибите и в колониите, което ни отвежда до ситуацията в наши дни, където информационното затъмнение е пълно, а и явно тамплиерските идеали за мир и благоденствие чрез тотален контрол намират доста по-добра почва в съзнанията на хората, отколкото борбата за запазването на свободния дух.

Определено ме кефи, щото това си е реална и актуална проблематика. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 23 Ное 2013 17:07

theждъ написа:
или пък попадам на някакъв друг пиратски кораб който тараши някакви търговски конвои, в резултат на което ги потапям всичките и се облажвам.. :D

доста добро
макар че точно така вчера намерих едно леко недомислие
намерих си няква по-южна зоничка дето беше пълна с испански фрегати с добър товар
преборих ги двете, но докато ги пробивах налетя трета, а аз още след втората си бях извикал един хънтър да ме боде отзад
ест още не ми е толкова здрав кораба, третата можеше да ме направи на подпалки, кво остава за хънтъра
и видях че мога да взема на абордаж една от първите две, въпреки че се бия с още два кораба
качих се и махнах wanted level-а, хънтъра изчезна, а другата фрегата обикаляше да ме търси с жълта икона отгоре, а аз си бих фаст травъла да поправям
доста нереалистично

отидох да видя един от легендарните
не очаквах че ше ми скочи
нз какво трябва да имам че да го бия, дееба

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2013 10:01

Току-що катурнах двата легендарни кораба на североизток и голда от тях ми дойде доста добре :D . Пробвах се и срещу Ел Имполито, ама ме смаза от мортари, докато моите странични оръдия на последен ъпгрейд не му вземат почти нищо :shock:
Малко съвети за морските битки:
Spoiler for :
гледайте страничните оръдия да попадат точно в корпуса, дебнете ги от ъгъл да стрелят и после се набиите в тях с рамминг и веднага powershot, после отстъпление и докато се приближи до точете с мортари (стреляте ги малко пред самия кораб в зависимост от неговата скорост). Легендарните специално ми дадоха зор, но имах късмет, че си набиха жесток приятелски огън в една ситуация и това доста ме улесни. На последната мисия има едни Man'o'war-и, които ми дадоха доста зор, тях ги биите един по един и обикаляйте около крайбрежните скали, защото често се заклещват в плитчините и после яко секс :lol: Фортовете ги превземам много лесно и оттам главно изкарах пари за ъпдейтите. Ето стратегията ми: докато ги наближа ги товаря с мортари. Наближавам фронтално и със 1 powershot разрушавам фронталната барикада, която товари с демидж най-много, но и най-лесно пада. После отивам странично в плитчината и сипя мортари и гюлета от много близо, за да не ми пускат мортари. Така най-лесно падат кулите, а онзи форт, който е на един остров с многото кули му сипвам само мортари и после с една обиколка ги довършвам. Понякога става малко тегаво, защото започват да прииждат кораби на помощ на форта или излиза някоя противна бюря - в такъв случай като видя зор вземам на абордаж някоя фрегата, колкото да си поправя корпуса - то се случва нещо като таймаут в случая :lol: - и после продължавам.а
Колкото до ъпгрейдите влагайте всички пари, което имате в кораба. Това си е инвестиция, която се възвръща. Моят пират му крафтнах 4 пистолета с по 20 патрона и в swordfight битките стана буквално безсмъртен. Пари най-лесно се събират от фортове, treasure fleets, съкровища, китоловене и любимите ми assasinate missions. Нямам нерви да отключвам обаче заключените армори, тъй като е голямо обикаляне по джунглите. Ако някой ги е отключил да сподели какво е това чудо :lol:

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2013 10:15

Еми от конвенционалните брони съм отключил всичко като някои от материалите просто си ги купих, щото имах гнусно много пари. Иначе винаги съм наблягал на мортира, страничните оръдия и тарана и досега не съм имал проблеми с нищо (макар че все още са ми твърде корави легендарните кораби, иначе полицейските бракми и фрегати, бригове и всякакви треторазредни лодки ги отвявам по 3-4-5, фортовете също си го получават мощно-мощно. Иначе да, яко в корпуса и нон-стоп тарашиш слабите точки на кораба, само ми е малко трудно да различа големите от обикновените гюллета, но май то само си стреля с тях като си достатъчно близо(?) :?

Аз извършвам пълни картографиранки на всички острови за фрагменти, песни, съкровища-мъкровища, обири на складове на плантации.., и съответните мисии за покушения и лов на тамплиери са АДСКИТЕ.

ЕЙ НЯМА такова като да нагърмиш часовоите с пушките от вишките с берсерк стрелички от храста обаче, особено като си удължил действието на отровата яката.. :!: :!: :!: :lol:

Нещо напълно уродско е това. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2013 10:25

Нормалните гюлета ги стреляш с aiming (десен бутон), докато powershot-a го стреляш само с левия бутон БЕЗ aiming, съответно изстрелите са линейни и късобойни, но пък правят несравним демидж. За легендарите ти трябват солидни ъпгрейди най-вече на корпуса, гюлетата и мортарите, а и на почти всичко останало, иначе си е направо невъзможно дори с най-висш skill.

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Ное 2013 11:29

Здравейте!Може ли малко помощ... от къде мога да си купя желязо,защото пари правя,но желязо все не ми стига за ъпгрейд.. Има ли го по магазините и в кои точно? Някой срещал ли е французи или в играта не присъстват както ми се струва? Играта е страхотна,но има един минус ,че не може да си купуваш кораби и да играеш с всичко видове такива.Ако това бяха доразвили щеше да е уникално ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2013 14:10

Абе на мен ли ми се струва, или в тройката като залегнеш преди да те уцелят, не поемаш грам дмг, тук все пак малко те удря?
@Active, ту, досега се чудех как аджеба ги стрелям тежките. Сега, след като корабът ми е на 2/3 ъпгрейднат във всяко отношение, ходя и се закачам с дебелите кораби, дето носят маса goodies, ма малко кофти като някаква тяхна охрана ме погне.
И бтв някъде пише ли на твоя кораб ниво какво на другите през бинокъла им казва level..?
И вие оправяте ли се с тия карти за съкровища, че очевидно намерените по островите не за тях, та не знам аз ли не мога да намеря местата по тях (трябва ми повече да explore-вам) или наистина са някви забутани местенца? :roll:

/Царят е Вальо, заради тва под името./

Дам, играта е оптимизирана, ама друг път. >>> http://forums.ubi.com/showthread.php/81 ... ding-games

Профил

Публикувано на: 24 Ное 2013 18:30

Аз лично до сега само 1 съкровище успях да намеря и взех от него 4000 реала,но останалите май са яко забутанки...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2013 18:52

Желязо не съм сигурен дали от други кораби и рандъм луут можеш да вземеш, сканирай морето с Е и като видиш кораб с желязо, налитай.

Профил

Публикувано на: 24 Ное 2013 18:58

Мерси!Моя кораб още слабичак и трудно ги превземам по-големите и малко стратегия вкарвам и им крада кораба ето така http://www.youtube.com/watch?v=RwZllt9UYjM иначе може и да ме разпертушинят :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2013 14:08

Голяма игра, хване ли те - няма пускане. Само на мен ли ми прави впечатление, че битките сякаш са една идея по-забързани и "аркадни" от Brotherhood и Revelations примерно, където движенията бяха доста по-плавни. Не че са лоши, просто фийлинга не е същия. Иначе всичко друго е 10/10, GOTY със сигурност.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2013 16:01

Като че ли наистина са малко по-бързи. Обаче май малко по-често успяват да ми прекъснат комботата, с една идея по-малко стоят и се взират в теб докато се опитваш да контраатакуваш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2013 16:52

Да, и аз го забелязах. Това прави бързите битки още по-дразнещи, имам чувството че Едуард и противниците имат рефлексите и скороста на предозирали джедаи. Ако направят битките малко по-плавни ще е супер - комбо-контра-комбо... Така беше в Brotherhood и Revelations, които за мен остават най-добрите откъм бойна система. Агресията обаче явно е само на места, случи ми се на няколко пъти (главно в "кръчмите") да съм обграден от 4-5 църни мангала, които просто седят и гледат. А дано го оправят, не че разваля цялостното удоволствие от играта, но все пак ще я направи още по-добра.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost