Шибан малък боклук. Дори не ми се занимава да измислям с какво да те храня. Много жалко парче си, да знаех че ще се пръкнеш, нямаше да се празня в кенефа навремето, ама къде ти. Ти си гавра, разбираш ли? Ти си причината за апокалипсиса, 'щото вселената не може да понесе унижението да си част от нея. Ти си т'ва, което се получава когато лайно, изсрано от циганин-педераст, живеещ в казан с Шерифа изяде лайно, изсере го, то на свой ред направи същото, неговото лайно го сгази кола, гумата я оближе чумаво бездомно псе, изсере се и върху лайното падне друго лайно, изсрано от гълъб, кълвал от разлагащия се труп на пребит хероман, умрял от свръхдоза пот на веселин маринов.
Изчезни бе. Изпари се. Ти си всичко сбъркано в тоя свят. Върни се във времето и предотврати пръкването си. Знам че го можеш, ти си гнойна пъпка в тъканта на реалността, пръсни се и ще се оправят нещата.
(c) 2012 - Мустака
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Зааайби, бая съм бил направен като съм го писал т'ва.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Не знам кво се случва, искрено се надявам вие да имате идея, щото иначе си е ебало майката.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
дупенце, не знам що като постваш некви черволяци, не впечатляваш някого
повечето тука вероятно сме видели повече, отколкото можеш да си представиш
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Крака ми е зараснал като нов. Всичко е ток и жица. От 12 пирона са извадили 11, последния е "погребан" в коста и ще си остане там, ама няма особено значение :Р
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
едно време имаше rotten.com, не мож ни трогнеш ма ти тогава си бил прав под масата
bate kato 4uq blondie o6te mi izska4a 1 polurazlojen trup deto go gledahme 6ti klas s gymzata v djusofta takova ednoto o4o be6e kato spihnalo da go eva
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения