Автор |
Съобщение |
Zlob
|
 |
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 09:52
Здравейте. Интересно ми е каква част от хората, които посещават форума работят и какво? Доволни ли сте? (банален въпрос ама няма как) Мислите ли да си сменяте работното място и тем подобни?  Аз лично много се дразня как искат по 3-4 години стаж за дадена позиция и като цяло почти не ми звънят за интервюта и откачам. 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 10:51
Работя. Търся си нова работа, тъй като в настоящата един вид чукнах максималния левъл за човек, който не е нечий поставен човек. Пък и научих достатъчно добре работата тук и ми трябва ново предизвикателство 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 11:17
Миналата седмица получих повишение и сега в началото карам убийствени многочасови смени и ми скъсват гъза. Трудничко е и дори малко сдухващо, но такъв е живота :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 11:49
Разцъквам в БАН, занимаваме се с генетични изследвания. Докато си завърша образованието ще успея да натрупам 4-5 години стаж, което ще изглежда много добре в CV-то ми, та не смятам да се махам  Да не говорим, че научавам за неща, дето не съм ги и сънувал.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 12:08
Warbringer написа: ... Евала, между другото 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Zlob
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 12:39
Warbringer написа: Разцъквам в БАН, занимаваме се с генетични изследвания. Докато си завърша образованието ще успея да натрупам 4-5 години стаж, което ще изглежда много добре в CV-то ми, та не смятам да се махам  Да не говорим, че научавам за неща, дето не съм ги и сънувал. Звучи ненормално добро! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Нека и другите не се стесняват да кажат с какво точно се занимават - програмиране,работа с клиенти или нещо друго. Няма срамна работа! Аз оставам с впечатление че без връзки много трудно човек може да си намери нещо прилично. Възпозлвах се от програмата "Старт в кариерата" и карам стаж в Министерството на отбраната по специалността си иначе ми показват един тлъст среден пръст заради липсата на стаж...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 12:41
не :/ играя покер от пет години, фалирах един бизнес скоро нов !
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 13:37
работя да се карам с лелки на държавни длъжности
ей ся отивам в НОИ
уиш ми лък
иначе стажувайте на воля, ама си знаете че в България става само с връзки или с анален секс чууз уан
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 15:03
Шансов Състезател написа: не :/ играя покер от пет години, фалирах един бизнес скоро нов ! Ем, шанс, брат... Ся съм на лятна ваканция (археологически разкопки), зимъска изкарах в общината, септември почвам като политсътрудник.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 15:09
изкарах половин година на борсата със стабилни като за безделник кинти, изкарах половин година в пружинна фабрика за пари колкото на борсата  и ся от 2 седмици съм пак безделник, като смятам утре да е последният ден от лятната ми ваканция ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) преди борсата сички знаете къде работех 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 15:48
Преди година и един месец почнах в киното в мола на Стамболийски като човек, който къса билети и следи ситуацията в залите колкото да припечелвам някой лев, докато уча (много удобно тъй като графиците ни са адски гъвкави). В последствие преди няколко месеца единият прожекционист излезе в болничен заради тежка контузия и ме качиха да го замествам за около месец. После ме смъкнаха малко на бара, където се продават пуканките и колите. От 2 седмици ме обучават за супервайзър (то аз подписах договор вече де, но още се обучавам) и ми е адски напрегнато, щото парите са хубави като за келеш като мен, но самата работа, както казах по-горе е доста тегава... И сега тия седмици ще ми е едно сдухано, за да се опитам да оправдая доверието на шефовете :/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 23 Юли 2013 17:58
ЕксКурзовод ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) (шапка на тояжка) Всички ми викат, че не е работа ама нали ходя наляво надясно по морето. А и сега новия шеф обещава като свърши сезона да ни мести в планината. Храната без пари хотела без пари само треа да ходя като кудук подир хамавите туристи и да ги събирам като децата от детската градина. Е верно че изтрещявам когато някои обект се е затлачил а аз гоня графици ама поне парите са стабилни. Тъкмо им разхвърлих ключовете от хотела за тази вечер и се чудя какво да правя
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 24 Юли 2013 18:17
Освен всички други неща с които се занимавам, предимно творчески, официалната ми и постоянна работа е в една клинична лаборатория. Вече около 3 години.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 24 Юли 2013 20:33
телефонистче от седмица, преди медиен анализатор 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 24 Юли 2013 21:24
залагам в разни сайтове, откато махнаха бета малко тегаво, ама си докарвам добри пари като за човек без кола и приятелка(knowimsayin). викаха ме на един кирийски паркинг, дето бачках преди 2-3 години и вадех 300лв на седмица, ама колегата каза, че сложили няква система с карти и вече няма мед. бащата ме уреди да съм спасител на басейн в един частен комплекс, ама много убита работа, живеят основно стари хора, не се къпят в басейна и има дни, в които се пържиш като пиле на грил, без грам разнообразие. май накрая ще бачкам на фитнеса до нас. на 3 минути ми е, верно по-малко пари, ама от 8 до 14 и мога да блъскам по цял ден ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 24 Юли 2013 23:35
В момента не, тъй като след месец и половина заминавам за Белгия да уча магистратура и в момента никои не ме ще. Та безделник съм общо взето. До мин година бачках програмист, ама не е най-интересната работа на света и мисля да се преориентирам
|
|
|
|
 |
Stonedisus
|
 |
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 25 Юли 2013 00:08
Еми работя , уча , ма в крайна сметка не си го виждам тука бъдещето..мен тва ми е интересно , колко от вас са твърдо решили да си останат тука ?
Щот утре ще сме на 40 сичките и мърдане нема
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
 |
Zlob
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 25 Юли 2013 08:25
Аз лично засега не се виждам какво ще правя тук. Още малко време ще си дам пък току виж ми излезе късмета. В противен случай ще се наложи някак в чужбина да се пробие ама и там каквото е мъчно... 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Работите ли? Публикувано на: 25 Юли 2013 23:48
ще мисля за оставане или заминаване като завърша, има време до тогава. по принцип ако си добър лекар и тук може да живееш добре, но на запад нещата са фрапиращи.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|