Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Работите ли?
Публикувано на: 23 Юли 2013 09:52

Здравейте. Интересно ми е каква част от хората, които посещават форума работят и какво? Доволни ли сте? (банален въпрос ама няма как) Мислите ли да си сменяте работното място и тем подобни? :) Аз лично много се дразня как искат по 3-4 години стаж за дадена позиция и като цяло почти не ми звънят за интервюта и откачам. :evil:

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Работите ли?
Публикувано на: 23 Юли 2013 10:51

Работя. Търся си нова работа, тъй като в настоящата един вид чукнах максималния левъл за човек, който не е нечий поставен човек. Пък и научих достатъчно добре работата тук и ми трябва ново предизвикателство :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 23 Юли 2013 11:17

Миналата седмица получих повишение и сега в началото карам убийствени многочасови смени и ми скъсват гъза. Трудничко е и дори малко сдухващо, но такъв е живота :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 23 Юли 2013 11:49

Разцъквам в БАН, занимаваме се с генетични изследвания. Докато си завърша образованието ще успея да натрупам 4-5 години стаж, което ще изглежда много добре в CV-то ми, та не смятам да се махам :) Да не говорим, че научавам за неща, дето не съм ги и сънувал.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2013 12:08

Warbringer написа:
...

Евала, между другото :live:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2013 12:39

Warbringer написа:
Разцъквам в БАН, занимаваме се с генетични изследвания. Докато си завърша образованието ще успея да натрупам 4-5 години стаж, което ще изглежда много добре в CV-то ми, та не смятам да се махам :) Да не говорим, че научавам за неща, дето не съм ги и сънувал.

Звучи ненормално добро! :rockon: Нека и другите не се стесняват да кажат с какво точно се занимават - програмиране,работа с клиенти или нещо друго. Няма срамна работа! Аз оставам с впечатление че без връзки много трудно човек може да си намери нещо прилично. Възпозлвах се от програмата "Старт в кариерата" и карам стаж в Министерството на отбраната по специалността си иначе ми показват един тлъст среден пръст заради липсата на стаж...

Профил Skype

Публикувано на: 23 Юли 2013 12:41

не :/
играя покер от пет години, фалирах един бизнес
скоро нов !

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Юли 2013 13:37

работя да се карам с лелки на държавни длъжности

ей ся отивам в НОИ

уиш ми лък

иначе стажувайте на воля, ама си знаете че в България става само с връзки или с анален секс
чууз уан

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 23 Юли 2013 15:03

Шансов Състезател написа:
не :/
играя покер от пет години, фалирах един бизнес
скоро нов !

Ем, шанс, брат...

Ся съм на лятна ваканция (археологически разкопки), зимъска изкарах в общината, септември почвам като политсътрудник.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Юли 2013 15:09

изкарах половин година на борсата със стабилни като за безделник кинти, изкарах половин година в пружинна фабрика за пари колкото на борсата :lol: и ся от 2 седмици съм пак безделник, като смятам утре да е последният ден от лятната ми ваканция :roll:

преди борсата сички знаете къде работех :oops:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 23 Юли 2013 15:48

Преди година и един месец почнах в киното в мола на Стамболийски като човек, който къса билети и следи ситуацията в залите колкото да припечелвам някой лев, докато уча (много удобно тъй като графиците ни са адски гъвкави). В последствие преди няколко месеца единият прожекционист излезе в болничен заради тежка контузия и ме качиха да го замествам за около месец. После ме смъкнаха малко на бара, където се продават пуканките и колите. От 2 седмици ме обучават за супервайзър (то аз подписах договор вече де, но още се обучавам) и ми е адски напрегнато, щото парите са хубави като за келеш като мен, но самата работа, както казах по-горе е доста тегава... И сега тия седмици ще ми е едно сдухано, за да се опитам да оправдая доверието на шефовете :/

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 23 Юли 2013 17:58

ЕксКурзовод :rockon: (шапка на тояжка) Всички ми викат, че не е работа ама нали ходя наляво надясно по морето. А и сега новия шеф обещава като свърши сезона да ни мести в планината. Храната без пари хотела без пари само треа да ходя като кудук подир хамавите туристи и да ги събирам като децата от детската градина. Е верно че изтрещявам когато някои обект се е затлачил а аз гоня графици ама поне парите са стабилни. Тъкмо им разхвърлих ключовете от хотела за тази вечер и се чудя какво да правя

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 24 Юли 2013 18:17

Освен всички други неща с които се занимавам, предимно творчески, официалната ми и постоянна работа е в една клинична лаборатория. Вече около 3 години.

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2013 20:33

телефонистче от седмица, преди медиен анализатор :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2013 21:24

залагам в разни сайтове, откато махнаха бета малко тегаво, ама си докарвам добри пари като за човек без кола и приятелка(knowimsayin). викаха ме на един кирийски паркинг, дето бачках преди 2-3 години и вадех 300лв на седмица, ама колегата каза, че сложили няква система с карти и вече няма мед. бащата ме уреди да съм спасител на басейн в един частен комплекс, ама много убита работа, живеят основно стари хора, не се къпят в басейна и има дни, в които се пържиш като пиле на грил, без грам разнообразие. май накрая ще бачкам на фитнеса до нас. на 3 минути ми е, верно по-малко пари, ама от 8 до 14 и мога да блъскам по цял ден :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2013 23:35

В момента не, тъй като след месец и половина заминавам за Белгия да уча магистратура и в момента никои не ме ще. Та безделник съм общо взето. До мин година бачках програмист, ама не е най-интересната работа на света и мисля да се преориентирам

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: с кьорави катерички
Публикувано на: 25 Юли 2013 00:08

Еми работя , уча , ма в крайна сметка не си го виждам тука бъдещето..мен тва ми е интересно , колко от вас са твърдо решили да си останат тука ?

Щот утре ще сме на 40 сичките и мърдане нема

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2013 08:25

Аз лично засега не се виждам какво ще правя тук. Още малко време ще си дам пък току виж ми излезе късмета. В противен случай ще се наложи някак в чужбина да се пробие ама и там каквото е мъчно... :notfair:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2013 23:48

ще мисля за оставане или заминаване като завърша, има време до тогава. по принцип ако си добър лекар и тук може да живееш добре, но на запад нещата са фрапиращи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost