Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 16 Юли 2012 22:25
http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246&Много неприятна новина, беше много голям  Заедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 00:04
да бе, и него ако загубим, ще е баси нечестното. намерете кур за рака!
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 07:52
Тутан-путан-камон 88 написа: да бе, и него ако загубим, ще е баси нечестното. намерете кур за рака! Аз ще намеря. Обеща'ам ти.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:20
снощи се счупих. с една мацка оправихме една бутилка Jim Beam. 5 часа един авер ми звъни да ме пита дали ключовете за тях били у мен, щото не били у него и не можел да се прибере. отказа да звъни на домофона на разни съседи да му отворят, защото били "отвратителни пенсионери", отказа да дойде и където бях аз. 7 и нещо някъв непознат номер ми звъни НЯКОЙ МЕ Е ТЪРСИЛ ОТ ТОЗИ НОМЕР СНОЩИ? викам грешка сигурно мой, не помня. и тей, станах си към 10, наливам се ся, викам да си легна, нит съм махмурлия, нит съм пиян, каша ми е някво още, деазнам.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:21
напиши песен!
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:41
Der Meister написа: http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246& Много неприятна новина, беше много голям  Заедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак  да спират да живеят ве, не ми треат
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:44
ей лайно, както те немаше, сега реши да се завърнеш с титанична глупост мое ли да кажеш такова нещо бе, ако те видя некъде, заклевам се, ще ти разбия устата и всичките кокаляци ( ако има такива в амебичното ти телце )
боклук кривогъз гъзорък
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:46
Gareth Emery написа: Der Meister написа: http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246& Много неприятна новина, беше много голям  Заедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак  да спират да живеят ве, не ми треат кво става бе, кифла да ти еба Цензурата майна на тебе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:53
Gareth Emery написа: Der Meister написа: http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246& Много неприятна новина, беше много голям  Заедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак  да спират да живеят ве, не ми треат eх, за момент бех помислил, че има нещо човешко у тебе, ма явно си си все същия червен, осран маймунски гъз в главата ега застрелят гарет емери дорде си на некой негов концерт и да ти се дръпне лайното за цел живот 
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 12:58
Тъй като сте педали, ви предлагам да си направите тройка в японски стил.
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:00
ма си мислиш че ще си голема работа като завършиш у драгоманчестър ли бе
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:03
сега ми е трудно да преценя трол или неадекватен си 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:04
е как нема ти е трудно, като мозъка ти е една гладка топка кал с червеи у нея. ебати тъпака, ще преценя - ти да не си журито на мюзик айдъл че да ми преценяш бе 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:05
А на мен ми е трудно да преценя натурален педал ли си или просто баща ти те е порил като малък 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:06
+-+ написа: е как нема ти е трудно, като мозъка ти е една гладка топка кал с червеи у нея. ебати тъпака, ще преценя - ти да не си журито на мюзик айдъл че да ми преценяш бе  явно си неадкватен все пак, нищо, ще ти дам да го лапнеш...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:10
явното в случая е, че малко бой си ял в непълноценния си живот ма дай бе, като всеки останал промит бот, дай да го видим тоя уй, че го лапнем кат толко искаш и кат ти го отгризна в твойта миризлива педераска драгоманчестърска уста ще го натъпча 
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:12
Толкова ли го обичаш от гъза в устата  Мога ако искаш и да ти улесня срането - само с потупване по рамото ще става всъщност не живея, нито уча, нито съм бил в Манчестър, ще ви оставя да го асимилирате...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:34
кой ти говори за манчестър бе, бавен, става дума за драгоманчестър - септичната яма от която си се пръкнал кво се фалите с тия пишки само, не сфащам, явно е некаква мода сред малките спринцовката с парафин ли си си набил в чекиджийската пишка, та се фукаш 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:42
епа още по-добре, щом не учиш в манчестър тъкмо шанса да те срещна се увеличава пък и те знам кой си по физиономия, така че дупе да ти е яко, пишлигар
тва съвсем сериозно ти го говоря не требваше да се изказваш толкова тъпо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 17 Юли 2012 13:57
Тоя тъпак е влезнал в ролята на Гарет енеми - некъв ъндърграунд дъбстеп прокаженик и за тва е писал, че живее у Манчестър АХАХАХАХАХАХА Ей, като те гледам колко си тъп, ми секва ентусиазма да ти пиша, бахти. Май си некво недоразумение на пичката и анала на майка ти, объркали са се нещо, а?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|