19 Дек 2011 05:46 Мнения: 1329 Местоположение: фитенс клуб STRONG
В момента играе: истласкване с пудовки
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 23 Юни 2012 21:53
аха
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
Гадъ
Публикувано на: 23 Юни 2012 21:58
reborn_izrod написа:
И все пак ше е готино ако допринесеш към темата с некоя снимка,поне колко да не си анонимен.Ако и форома се вижда некак на нея ше е още по-добре.
Баш като Федята, шкембачец, горната част от тялото малко по-здрава в момента, щото се занимавам Не наблягам като цяло на имиджа, по-практично тренирам. От фитнес не разбирам много Ако някой иска проба - да пише на ЛС и все ще намерим зала в БГ в която да се засечем и да поиграем.
фитенс-маняк
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:01
Аз ходих два пъти на муай-тай, но разбрах, че ако ще се занимавам сериозно с това нещо, трябва да ми се превърне в основно хоби и приоритет. Имам си други приоритети, но фитнесът е достъпен и полезен - заслужава си. Тренировката не може да се сравнява, разбира се - фитнесът е айляк, боят си е за мъже.
reborn_izrod
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:05
Аз и като бях читав не бях супер-добрия самбист,камо ли сега.Така че ако си това което пишеш Гадъ по всяка вероятност можеш да ме победиш,но за мен това далеч не е най-важното.Най-важното за мен е че все още мога да се справя с некой друг мангал,стига да не са повече от двама до трима и да не е некой от тия дето се боксират на Странджата.
___________________________________ ОТНОВО!!!
Till.Lindemann
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:10
хехе
ами не, точно защото и ние сме тренирали бойни изкуства, знаем, че фитнеса вдървява и затова се занимавахме с фитнес само два пъти седмично, ако понеделника тренираме страйкинг, вторник търкаляхме граплинг, срядата в залата на спортното фитнес, четвъртък пак страйкинг, петък граплинг, събота пак фитнес. затова темата е за спорт а не само за фитнес, разбираме това онова, не сме паднали от марс все пак
Spoiler for :
ей като си говорим тая снимка много пъти съм я качвал. зеления съм аз. нищо че е от 2009, същия съм си нищо особено, някви working muscles и working сланина ама бях стабилно копеле, влизах в до 205(93 кила) един път беше дошъл да тренира някъв румънец син пояс по киокушин, за една минута му затворих окото. ама той пича мислел, че си правим спаринг по правилата на киокушин и не си пазел главата, щот мислел, че няма да му посегна. наивник
Spoiler for :
тука една от чехия по-скорошна. баницата се вижда само, ама не съм се запуснал от като спрях толко все пак
изроде, видях, че си ми пратил ЛС, ама си затрих профила във фейса скоро, сега пак ще го махам, щото имам да уча и не искам да се разсейвам, като си го пусна постоянно ще те добавя, намаш проблем, за мен ще е удоволствие да си лафим за фитнес
reborn_izrod
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:13
Брао бе машина Адни ме фр във фейсбуко,пратил съм ти ЛС с линка. Както казах поствайте си снимки.Никой нема да ви се смее,тука сме наши хора.ДрОгарчета.
Гадъ
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:20
А я кажете за скалното катерене какво мислите, и добре ли се връзва според вас със ФП по БИ. Допълват ли се, не се ли допълват. Все пак и при едното, и при другото идеята голям брой групи на веднъж да се включат. И дали има зарибени.
Till.Lindemann
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:22
скалното катерени ми се вижда доста готино. имам приятели, които са ходили по северозапада и било доста стабилно. за БИ най-много да вдигне издържливостта и захвата, друга полза не виждам. мислех един път да се катеря на изкуствената стена в мола, ама ме домързя.
фитенс-маняк
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:27
аре момчета, да ви е сладко
Till.Lindemann
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:34
баца я си кажи мнението за рибата тон и по-конкретно тая дето се продава в консерви тука по магазините, щото прясна не съм виждал? ако е в собствен сос, демек без мазнина, би трябвало да е ок, пък и все пак е риба. ама деазнам...
фитенс-маняк
Публикувано на: 23 Юни 2012 22:57
рибата тон е супер храница. тази дето е удавена в олио по презумпция я игнорираш и си купуваш такава в собствен сос, като не се преебаваш с рио маре. в карфур и кауфланд пускат турски консервички на тънко. според някои сайтове 100 грама риба тон са ти 30 грама протеин (!!!) + намазваш и Омега 3. аз обаче не обичам риба, не ми харесва морският дъх. опитах да тъпча по една консерва риба тон дневно понеже е изгодно и високопротеиново, но каквото и да я правех, не можах да свикна с вкуса. тази с олио е много по-вкусна, но откъде накъде ще ям олио с лъжица...
много добър хранителен профил и е много добър източник на мазнини - тялото си иска и мазничко, все пак, иначе нема как да вървят веществата. 3.50 беше кофичката в едно био магазинче. не съм сигурен, че е сто процента фъстък, но определено няма захар в него. а онези с добавеното олио и захар в супермаркетите по пет лева буркана за юй не стават! мисля да си джасам две лъжици в овесените ядки на закуска. калорично е, затова повече не бива. така е идеално за допълнително подсилване, иначе си ръгам шоколадовия синтракс в млякото с овеса и няя ко да стани
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 24 Юни 2012 10:48
Рибата тон е супер както повечето други риби, ама специално тая в консервата - не
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Юни 2012 13:51
Е така се яде здравословно по обяд
Spoiler for :
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
reborn_izrod
Публикувано на: 24 Юни 2012 13:54
Всъщност това е много хубав обяд.Само някаква мръвка липсва.И като количество малко слабее,но ако не си ектоморф като мен и това може да ти върши работа.Аз бих добавил примерно пържолка или две кюфтенца и 3 до 4 филии хлеб за млекото примерно.А може и плод.
Till.Lindemann
Публикувано на: 24 Юни 2012 14:07
киселото мляко е супер гадна храна, никога не съм обичал, освен на мусака, таратор или с вода и сол на айран. хляб пък ям само на сандвичи почти, знам че си трябва, ама ддз
фитенс-маняк
Публикувано на: 24 Юни 2012 14:44
Да ти е сладко, Цецо - това е хубав обяд, но ако е част от диетата ти, не си се насочил добре. Проблемът е, че от ограничените калории тялото ти почва да си яде мускулите, а не мазнините - защото и то като теб не би искало да яде мас. Та може и да прибереш малко талията и корема, но сланинките ако ги имаш, ще си останат там, ако не ги изгориш с движение. Много по оферта е да хапваш месце, оризче, картофки + зеленчуците и да го съчетаваш с фитнес - или ако не ти се помпи, 20-30 минути колело, бегане.
BTW, според последните слухове от света на бодибилдинга, Омегата ще навлиза мощно във фитнеса. Повече подробности очаквайте по новините в 10.
Till.Lindemann
Публикувано на: 24 Юни 2012 15:00
аз съм решил лятото като е жега един месец всеки ден да правя по един час кардио, навлечен като космонавт
няя ко а стани
фитенс-маняк
Публикувано на: 24 Юни 2012 15:16
и кат спреш кардиото после ко ша стани?
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Юни 2012 15:40
Тутан-путан-камон 88 написа:
Да ти е сладко, Цецо - това е хубав обяд, но ако е част от диетата ти, не си се насочил добре. Проблемът е, че от ограничените калории тялото ти почва да си яде мускулите, а не мазнините - защото и то като теб не би искало да яде мас. Та може и да прибереш малко талията и корема, но сланинките ако ги имаш, ще си останат там, ако не ги изгориш с движение. Много по оферта е да хапваш месце, оризче, картофки + зеленчуците и да го съчетаваш с фитнес - или ако не ти се помпи, 20-30 минути колело, бегане.
BTW, според последните слухове от света на бодибилдинга, Омегата ще навлиза мощно във фитнеса. Повече подробности очаквайте по новините в 10.
Картофките и месцето (картофена салатка и пилешка пържолка на скара, малииииии) са ми задълже, ма само като се почувствам по-гладен. Днеска е адската жега и се потим на гъз, та освен вода, зеленчуци и някакви плодове, не ми се яде друго.
Иначе сестрата вече почна бягане из квартала (тука у Банкята и особено дето аз живея, може и да не си правиме купони по балконите и да се гледаме през монокли, ма е яката работа, щото няма коли, привечер захладнява и като цяло е идилийка, много природно такова), та чакам само да оздравея напълно, че имах некви проблеми и се присъединявам към нея и почвам да тичам докато не остане пътека от лой по маршрута ми
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Till.Lindemann
Публикувано на: 24 Юни 2012 15:42
ще го намаля до половин час, после цяла зима тежки тренировки с много месо. пък като сваля 10 кила, после като кача 5 ми е през хуя. да не изгоря маса само
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения