Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Апр 2012 21:27
Напоследък трудно ви разбирам какво искате да кажете, нещо става в мен, ама ще ебеш ли? Успех във всеки случай. Ако може, бих ти пожелал да ебеш brunetttefir3 направо, ама така че да мъстиш Е онзи ден пращах индиферентни СМС-и на една позната румънка. Тя ебе близо до Букурещ. Ама не е стриптизьорка ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 18 Апр 2012 22:14
Crеаt0r написа: ама ще ебеш ли? Мне. :д Гледам Челси - Барса с една от най-близките ми приятелки (По скайп, за жалост), която е най-върлата фенка на барселона, която познавам. А аз съм на другия лагер. И се притеснявам, че като нищо, ако вземе че се разтрои много ще си го изкара на мен. В случая пухеният чехъл е метафора :д Ше му еба майката на тоя рефер, в този ред на мисли.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 01:42
опитвам се да свикна с новите си съседи имат навика да местят неща в 1 през нощта а към 3 обичат да се карат и това доста често се повтаря блокът уж е тухла, ама е от тухлите ново строителство, демек звукоизолационните й качества са близки до тези на панела както и да е, имам чувството, че са си взели апаратамента до нас само да идват да се ебат тука, но досега нито един път не съм ги чувал да се ебат. виж, битовите им скандали са ежедневие. веднъж се стигна до там в продължение на 30 минути от стената до мен да излизат писъци женски "помощ, помощ, убиец, помощ помощ", следвани от мъжко боботене "миличко, ама моля те, ще извикат полиция" и наистина щях, защото това беше вторият ми ден в този апартамент. единственото, което ме спря, беше заключението, до което достигнах - ако тая наистина я колеха, нямаше да има сила пищи 30 минути без спиране. пък и никой убиец няма да я остави да пищи така. оказах се прав сега в момента също се карат (02:24 през нощта) луди 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 02:27
Спрели хора. Старите ми съседи бяха така. Новият ми съсед, който се нанася в понеделник е няк'ъв 29годишен охранител в дискотека, фитнес маняк. Може ли веднъж да не се чувствам като в селското поп-фолк нощно заведение, когато някой реши да наеме съседната половина от къщата?
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 04:03
lo`o mi e si syn piqn май не се пишеше така, но много се отрезах у строежо. деба тия текили
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 08:25
Джони Спагети написа: опитвам се да свикна с новите си съседи имат навика да местят неща в 1 през нощта а към 3 обичат да се карат и това доста често се повтаря блокът уж е тухла, ама е от тухлите ново строителство, демек звукоизолационните й качества са близки до тези на панела както и да е, имам чувството, че са си взели апаратамента до нас само да идват да се ебат тука, но досега нито един път не съм ги чувал да се ебат. виж, битовите им скандали са ежедневие. веднъж се стигна до там в продължение на 30 минути от стената до мен да излизат писъци женски "помощ, помощ, убиец, помощ помощ", следвани от мъжко боботене "миличко, ама моля те, ще извикат полиция" и наистина щях, защото това беше вторият ми ден в този апартамент. единственото, което ме спря, беше заключението, до което достигнах - ако тая наистина я колеха, нямаше да има сила пищи 30 минути без спиране. пък и никой убиец няма да я остави да пищи така. оказах се прав сега в момента също се карат (02:24 през нощта) луди  хаха, все едно говориш за моите бивши съседи. само че те освен, че местеха разни неща и се караха постоянно през нощта, дъщеря им имаше бебе, с което идваше събота и неделя и постоянно ревеше и тропаше, а сина им беше чалгар и постоянно правеше чалга купони с ужасно силна музика  направо полудявах от тия  добре че се разведоха и сега остана само мъжа да живее тука и е по-спокойно 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 09:19
хаха комшията до нас е някъв майстор и непрекъснато оправя нещо. една седмица си режеше дограмата(което става за половин час принципно). през уикенда една дочаква да стане 10 или да мине 4 и почва с къртача. като реже плочки с циркуляра в площадката на етажа също е доста епично. от тия дето се карат също имаме, ама рядко, пък и са доста над нас, може да мине за усилен телевизор дори. чалгари също имаме, ама се задържам рядко у нас вечерно време и не ги засичам много. кучета доста ме нервят, щото повечето си ги гледат по терасите и като почнат да си лафят посред нощ става някъв ад.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 09:40
те всички женки са лудите фенки на Барса
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 20:06
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 19 Апр 2012 22:45
Оян съм, не знам дали ми е лошо, ама въобще не ми е до нищо.
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 00:21
Аз само когато съм ояан не ми е лошо, иначе винаги ми е лошо.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 00:30
Depraved написа: Аз само когато съм ояан не ми е лошо, иначе винаги ми е лошо. При мене е така с амфетите. Деба тия амфети. Като жените са, обичам ги и ги мразя. А'е да пиеме тия дни?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 00:32
как пък може да шмъркаш тея боклуци? само 1 херц ти остава ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 00:56
Принципно не ги шмъркам. Ама напоследък имам поне по една серийка месечно, което ме притеснява.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 01:01
gwen stefani е моят метамефтамин
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 01:02
Браво на тебе, аз съм тъпо мързеливо копеле и без такива средства не мога да се вдигна да свърша каквото и да било.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 01:09
ей, че ви опяваме некой ден 
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 01:11
кой от пцм че умре първи, аре да залагаме 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 01:13
От вас искам само да ми дойдете на погребението и да пеете "Гробищата" by kireto.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 20 Апр 2012 02:36
Искам като умра с тленните ми останки да нахраните 2-3 дечица в Африка. Днес ми извадиха зъб и цял ден съм в кофти настроение. А вчера очаквах да съм супер изкривен от афтъра джам, обаче against all odds, бях супер щастлив, с една приятелка пихме по биричка и се сцепихме от смях, а после бях решил да го карам някво чилнато и звъня на един комшия, който ме покани у тях да пафнем козче. Обаче като отидох до тях, той вече беше свил и т.н. и отпрашихме из центъра, където си строших тиквата отново. Тая вечер обаче съм читав, лайк а бос. 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|