Автор |
Съобщение |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 18:52
Warbringer написа: Алми, бях половин час, ама написах качествен текст. Няма значение ако ще и 4 часа да си писал, щом си изсрал някое лайно на листа, няма как да имаш повече от 2. лайно, лайно, колко да е лайно, въобще не са я погледнали 100% шибани педали от ФЖМК, ше видим накрая кой не може да пише 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 19:22
от има-нема 2 години мрънкяш, че са ти били трудни еди кои си теми, и че си не издържал вече да учиш и някви мега ученическите драми, дето всеки сульо и пульо е минал през тех през целия ти престой у форумо ти се говори, че си тъп, сега получаваш и някво доказателство под по-''официална'' форма Много ясно, че Диста ще има повече от тебе. Човеко е фанал и е научил. Ти май само ДОТА праскаш и пускаш теми как не мое си научиш материало. ЕМИ, БАКО ... ????
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 19:36
Stylized Corpse написа: от има-нема 2 години мрънкяш, че са ти били трудни еди кои си теми, и че си не издържал вече да учиш и някви мега ученическите драми, дето всеки сульо и пульо е минал през тех през целия ти престой у форумо ти се говори, че си тъп, сега получаваш и някво доказателство под по-''официална'' форма Много ясно, че Диста ще има повече от тебе. Човеко е фанал и е научил. Ти май само ДОТА праскаш и пускаш теми как не мое си научиш материало. ЕМИ, БАКО ... ???? кво да учиш за журналистиката бе, там се пише свободно съчинение + тва уча по история и не ми е трудно да науча темите, просто са ми втръснали а да, и преди 2 години дори не съм знаел, че ще уча това, което уча сега... more like 6 months. пък и ква е тая "по-официална форма", няква учителка от ФЖМК дето 1 ден няма работен като журналистка не й е харесало съчинението ми и е решила да ми прасне 2... никога не съм искал да вляза там, отидох колкото да разбера кое как става в университета по време на изпита и да се чувствам уверен на българския, ама тва направо си го приемам като лична обида  п.с. имам много грозен почерк и може и това да е причината.... нз
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 19:43
е бако ти си тишел там да си местиш от единия крачол в другия, докато хората се потят над листата, и ся па искаш и добра оценка да си имал 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 19:50
алми, за да пишеш добре, бива да имаш някво ниво на култура, сеш съ...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 20:04
сети са за подписа на бацата "и кво кат си чел много?" сори брат, тъп си се родил сигурно тъп ше си и умреш ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 20:24
+-+ написа: сети са за подписа на бацата
"и кво кат си чел много?"  Мда. Гледаш го стои насреща ти няк'ъв супер ерудиран и начетен, говори ти некви велики неща, които по-умни от него са ги казали векове преди него и са ги завещали на поколенията като трудовете на живота си. Той на човек не прилича - облечен е зле, несресан, некъпан, мирише, не може да си намери свястна работа заради претенциите си и заради това, че мирише, а като си я намери, поработва седмица и изчезва, че не е за него. Най-често е поет или актьор, като нито поезията му е поезия, нито го бива за сцена. И в живота не го бива, 'щото е толкова високо у облаците, че е забравил как се върви по асфалта. Затова е сам, презрян и смотан, което го кара още повече да се закопава в мисълта на другите, без способността да прояви своя собствена. Това най-често е тъй-нареченият, или тъй кръстилият се ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ, и аз го презирам и с радост се наричам АНТИЛЕКТУАЛЕЦ, защото никога не съм чел нещо, което да няма литературна стойност или да съдържа познания, необходими и полезни ми в живота. Имам се за грамотно момче, не особено изобретателно и склонно да залага на посредственото, но съм стойностен човек - и затова, като се появих с приятелката ми на срещата в 13те стъпала, почнаха едни овации, едни аплодисменти.. добре де, ясно ми е - бяха защото приятелката ми е страхотно парче  Мерси ви, много ви обичам, затова понякога ви викам, че сте педали. <3
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 21:01
Момичето, в което се влюбих is now in a relationship with some faggot, 'дето прилича на мен, ама е по-грозен, с по-рехава брада и вероятно не толкова интересен. Шанс за тебе мацо, отивам да си свия последното козче и да не ме ебе. 
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 21:07
Hurford написа: ама е по-грозен обикновено така става бро 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 21:08
домашните любимци са, за да си бършеш сополите от тях.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 21:25
Алми, стига си мрънкал колко жесток е живота (и проверяващите), ами се взимай в ръце. Все пак СУ трябва да се подхрани от каймака на форума... (разбира се, скромно, включвам и себе си в това число  )
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 21:34
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 21:55
Ти някога ще ме оставиш ли да се самоиронизирам на воля?! За втори път ти се случва 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 12 Апр 2012 23:26
аз ще ти дам на теб една самоирония В ГЪЗА
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Апр 2012 00:48
Ебете си Цензурата майна. Да живее Кейти Пери ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Апр 2012 01:02
Вчера ми донесе доста злобен фап, тъй че да ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Апр 2012 08:45
Dexter написа: Вчера ми донесе доста злобен фап, тъй че да ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Защо, по дяволите, ще споделиш подобно нещо 
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Апр 2012 08:59
на нея ли ве ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) на кой клип
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Апр 2012 10:48
ET? 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 13 Апр 2012 10:57
Със синята коса е много яка.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|