Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 30 Мар 2012 21:08

Хех не бях влизал във форума от бая време ,но след доста четене тук рекох да се разпиша...
Гледах Samurai Champloo , Cowboy bebop, Black Lagoon и FMA:Brotherhood като най-много ми хареса алхимиста а най-малко каубоя. Та 2 неща да питам тук :
1во заслужава ли си да гледам и оригиналния алхимист или ще ми е прекалено еднакво и 2ро да препоръчате някакво подобно аниме подходящо за нюбита като мен :P . Разбрах ,че явно любимия ми стил са фентази приключенията (wolf's rain ,claymore , ninja scroll , mononoke , alchemista etc.) (също ако може да имат английски дъб ,защото това чинг чонг врякане не мога да го търпя :oops: :D )
И 3ти въпрос за който сега се сетих - кои са аниметата с най-голям бюджет (най-високо качество анимация ,озвучение , преведени на най-много езици етц.. )? 10x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2012 22:18

Цитат:
най-много ми хареса алхимиста

Pff...another tearjerker lover.

Цитат:
заслужава ли си да гледам и оригиналния алхимист

Много хора казват, че Brotherhood е същото като FMA ама по-добро.

Цитат:
кои са аниметата с най-голям бюджет (най-високо качество анимация ,озвучение , преведени на най-много езици етц.

Ако знаеш колко много заглавия има и колко труд би отишъл за изготвяне на така справка... :lol:
Препоръчвам да гледаш за заглавия от големите студя: MadHouse, Sunrise, Bones (примерно FMA и Bounen No Xamdu са негови), Production IG (Ghost In The Shell all), Gainax (правят странни неща, като Tengen Toppa Guren Laggen и Panty And Stoking) Manglobe и може би J.C.Staff (Toaru поредицата)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 01 Апр 2012 11:49

Гледай го, приликите са малко в началото, после fma поема по съвсем друг път. Продължава да има прилики от време на време, примерно азиатските герои, но най-важното е, че самата конспирация е различна, има различни лошковци, а след сериите има и филм, който добавя нацисти в целата схема :D

Обаче съм го гледал преди наистина много време (4-5 години може би), докато Brotherhood го гледах миналата година, така че не мога да ти кажа кое е по-добро :? Абе, като фен - препоръчвам да го гледаш!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 01 Апр 2012 19:45

За FMA:
И двете въвят еднакво до към 14 епизод на новото, след това новото тръгва по собствена линия.
По-старото с филмите си е общо взето различна история. Драмата му е по-голяма в сравнение с новият вариант. Лично на мен новия по-ми беше харесал.

До аниметата... То всяко второ е с фентъзи елемент :D Може да пробваш и History`s Strongest Disciple Kenichi, не е лошо за новаци, но пък е с отворен край и не се знае дали ще има продължение. Иначе Ал е дал в примерите си все добри заглавия.

Аз пък тия дни съм занемарила нещо анимето. Следя си излизащит неща, по повода страдам за малоумно тъпият последен епизод на Bleach. Щеше ми се да е нещо по... Не знам, но не и толкова тъп. Надявам се наистина след 1-2 годинки, като се натрупа материал да направят продължение.

Изгледах Brave10. Приятно за окото, шаренко. Не особено добре направено за 12 серийно. Изсторията му някак си не беше доразказана както трябва, но поне се биеха. Бих казала, че е задоволителна времегубка, но не бих го гледала втори път.

Покрай него подкарах двете части на Sengoku Basara. Това беше по-добре, въпреки че през половината време не можех да се ориентирам съвсем къде,какво,защо. Но пък имаха някакви Велики коне, които от място скачат 10 етажа нагоре и прелитат 500 метра :D Само заради това си струваше цялото викане "О-я-ката сама!".

Общо взето изгледах 3 голями глупости :D Страх ме е да си харесам следваща. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2012 08:36

Като стана дума за History`s Strongest Disciple Kenichi...в момента тръгна една кратка OVA по него...аз ще се опитам да го изчакам да излезе цялото (при OVA-тата най-гнусно е чакането)...

Като знам колко мразя FMA :lol: ...бих препоръчал на Ред нещо, което също мразя до смърт по същия начин заради изстисканата му драма и умрелите сапунджийски обрати, които се случват на всеки 5 минути: Code Geass :lol: :lol: :lol: .

IceQueen
Цитат:
Иначе Ал е дал в примерите си все добри заглавия

Не ги дадох заради самите заглавия, а като пример за скъпа продукция...имената на студията са важното в случая.
Примерно убеден съм, че Ред няма да хареса нито ToAru-тата, нито TTGL.

Не съм споменал и яко студия като Shaft и Kyoto Animation защото предполагам, че масовата им продукция също хич няма да му се понрави.

А Gonzo го пропуснах, защото е hit and miss - има качествени заглавия, има лошо закърпени проекти, а има и напълно провалени проекти...то дори преживя фалит и в момента се опитва да се върне в играта с продължението на Last Exile.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2012 12:29

AlShu написа:
Като знам колко мразя FMA :lol: ...бих препоръчал на Ред нещо, което също мразя до смърт по същия начин заради изстисканата му драма и умрелите сапунджийски обрати, които се случват на всеки 5 минути: Code Geass :lol: :lol: :lol: .

АХАХАХАХА аз точно него си намерих и утре сигурно ще довърша 2рия сезон :oops: . Според мен точно като са fast paced аниметата това им е голямата сила ,но ти явно не си съгласен. :D Бях пробвал да гледам преди някакво самурайско с много кървища аниме ,на което вече съм му забравил името ,обаче беше толкова бавно че не можах да гледам повече от 3 серии...
Иначе ти последвах съвета и разгледах на тия големите студия заглавията и съм си набелязал Soul Eater (дано не се окаже прекалено лигаво) , Gosick (подобно на дет ноте ?) , Mouryou no Hako (аниме от местопрестъплението ? :D ), Un-Go (изглежда доста добре) като от тях единствено Soul Eater го намерих в piratebay-a. Можете ли да ми кажете къде мога да си ги намирам аниметата с високо качество (бррип примерно) ? От Замунда и дата.бг не мога да тегля ... 10кс :P

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2012 14:17

Soul Eater го има в Animes-bg.com. Aнимето е мега добро, мисля че няма начин да не ти хареса. Търси го на всички торенти, ако няма сийд ми прати едно ЛС да ти пусна, че нещо компа ми се сбъгва, когато юторента е включен и нета отива някъде другаде, за това го изключвам.
http://torrents.animes-bg.com/index.php ... bd58c19d53

Зa подобен тип аниме, с малко драми в повече може да пробваш и Star Ocean EX, имам някакъв спомен че ми беше интересна шарения.

За драматично аниме, малко тип Вълците, но на различна тематика: Fafner in the Azure, Eureka 7. Все са с роботи обаче.

Иначе щом си изгледал Гиъс-а, може да пробваш и Full Metal Panic двата сезона + Фумофуто :D

За аниме с духове и бой, което на мен лично доста ми хареса, но отново има вратичка за втори сезон, може да хвърлиш и един поглед на Kekkaishi :D
Като се замисля обаче. Нямам си и на идея тия анимета дали покриват критерия "Скъпи продукции" :D

Цитат:
Като стана дума за History`s Strongest Disciple Kenichi...в момента тръгна една кратка OVA по него...аз ще се опитам да го изчакам да излезе цялото (при OVA-тата най-гнусно е чакането)...

!!!!! Верно ли ?!?!?! Не знаех :D Нямаш си на идея в момента, колко те обичам за тази новина.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2012 15:35

Ред
Цитат:
аз точно него си намерих

Да де, предположих, че ще ти хареса...но ги сложих тези усмивки, защото моята аргументацията звучеше адски перверзно :lol: .

Soul Eater е типичен пример за добра шонеска тупа-лупа сапунена опера...ако си падаш по сюреалистични битки, ще ти допадне.

Gosick няма нищо общо с D Note-тето...мисля, че няма да ти хареса...най-малкото заради бавното темпо.
Mouryou no Hako - не съм го гледал (само малко от пърни епизод), но няма нищо общо с CSI...може би Supernatural с гейове :lol: , но и това е грешно...не се сещам с какво да го сравня.

Un-Go - е донякъде дедективско, донякъде киберпънкарско...пак бавни темпове...май няма да ти хареса...

Цитат:
Според мен точно като са fast paced аниметата това им е голямата сила ,но ти явно не си съгласен.

И аз обичам fast paced анимета...но не и когато скоростта се генерира от натрупване на пълни безумия в стил Code Geass...а пък точно бавната стъпка е характерен елемент на FMA...тя е една от причините заради която го дропнах.

Цитат:
някакво самурайско с много кървища аниме

Shigurui най вероятно...и аз не го понасям...по различни причини...

Цитат:
къде мога да си ги намирам

международни:

http://tokyotosho.info/
http://www.nyaa.eu/

(без регистрация)

още едно нашенско:

http://animeobsession.net/

(регистрацията мисля не е проблем)

Но заглавията които търсиш може вече и да не се сийдват там...освен ако не е излязъл няко по-нов техен batch.
Общо взето, търси филтрирано с batch.

Друго предложение: Открий нужното ти заглавие първо в myanimelist.net Там открий списъка с алтернативните му заглавия (понякога са доста) . Търси и тях по тракърите.

IceQueen

Цитат:
Star Ocean EX
- едва ли ще му хареса...то беше евтиничко и без много драма...мангата дори е адски приятно приключение...за съжаление не преведена до край.

Цитат:
Full Metal Panic

Ето нещо fast paced...но в него има доста хумор и ученически романтики...много хора го избягват първосигнално точно заради тях...
Най-близко е третия сезон The Second Raid...той си е нон-стоп екшън и драма (каквато ме кефи). Но без първите два едва ли ще има такъв impact.

Fafner in the Azure и Eureka 7 (от създателите на FMA) звучат добре...бих добавил Bounen No Xamdu, още известно като Xamd's Lost Memories (пак от създателите на FMA).

Ще взема да му дръпна едно голямо мислене за добре направени драми, които не харесвам...ще предложа списък, който може и да е полезен :lol: .
На първо четене:

Densetsu no Yuusha no Densetsu - фентъзи, драма и...не го обичам.
Monster - бавно, дълго, CSI елементи и мелодраматично (има и много яки елементи, които ме кефят, но тези които не харесвам ми идват в повече)...но го възхваляват все фенове на FMA и Code Geass...има шанс да хареса на Ред...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2012 00:40

Аз да се похваля. изгледах Inu x Boku Secret Service. Бях малко скептично настроена към анимето, защото... ми не знам, нещо съм с едно на ум, че гледам само глупости. В крайна сметка бях приятно изненадана. Шаренко, неангажиращо, историята е лека и забавна и през повечето време го гледах с усмивка. Общо взето аниме, което е правено да го гледаш без да го взимаш на сериозно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2012 11:39

Малко за новия сезон:

Lupin III: Mine Fujiko to Iu Onna - впечатления от първи епизод. Yes - точно това очаквах. Сюжетът е класически Lupin III, а визията е шантава, сюрреалистична и психоделична. Ритъмът е относително бърз и понякога има много събития и много реплики за следене наведнъж, което създава приятна и динамична атмосфера. Друг път ритъмът е бавен и зрителят може да се наслади на странния свят, в който се развива действието.
Голяма част от кефа идва от играта на сеютата.
Fujiko се дублира от нова актриса и според мен тя се справя страхотно.
Zenigata също е с нов глас и ми звучи малко по-безлично отколкото съм свикнал, но пак изпълнението е добро.
Музиката е перфектна.
Препоръчвам го за хора, които биха оценили една силно абстрактна и променяща се графика. Феновете на Lupin III също могат да намерят нещо за себе си, но не и ако търсят идентичност с оригинала или ги избива на пуризъм. Mine Fujiko to Iu Onna е доста алтернативен поглед към материала.

Uchuu Kyoudai - впечатления от първи епизод. Приятна драма. Сладурска графика и страхотна игра на сеютата. Сюжетът ми е малко скучен, но ще го следя още няколко епизода.

Medaka Box - впечатления от първи епизод. Бахти кретенията. От всички cheesy otaku клишета, авторите са събрали най-дебилните и досадните, а после са ги изсипали в това заглавие. Сюжетът на първи епизод, е абсолютна глупост и съдържа безброй логически противоречия. Героите също са противоречиви. Всичко това не е представено, като забавна гротескова карикатура...тези типове се взимат съвсем на сериозно.
Не знам как е мангата, но язък че анимето е заглавие на Gainax.
Ще загледам следващата серия и ако тя е още от същото - дроп.

Saint Seiya Omega - впечатления от първи епизод. Не ми хареса. Пълно е с 80-рски реплики, пози и хореографии, които не ме кефят въпреки, че си падам по old fashion заглавия. Може би човек трябва да е гледал и харесал оригиналната поредица, за да може да го оцени по достойнство...аз не съм.
Дроп.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2012 01:46

Приключих Otome Youkai Zakuro, нищо особено като аниме, история, етц. От 2010г, но пък нарисувано в доста по-стар стил. Аз явно харесвам такива блуткави минизаглавия от по 12 серии. Малко драма, малко скрита любов. Общо взето нищо с което да изпъкне, но пък се гледа лекичко.

В последствие приключих и Another. Дори не знам защо го загледа. Принципно не си падам по този тип аниме. Ужас, мистерия. Видях, че е 12 серии и реших да му дам шанс. Започна някак супер обикновенно. Просто извадиха един ден от седмицата и го плеснаха. Нищо странно, нищо кой знае какво. И в един момент открих, че проклетото нещо страшно много ми въздейства, а дори не мога да кажа кое точно го прави толкова...страшно. Определено ми хареса. Определено не съм мислела, че ще намеря аниме от което да ме е верно шубе. Определено не искам да гледам скоро време такива :D

После погледа ми падна върху първите серии на няколко анимета:

Sankarea . Не знам какво да мисля. За първа серия ми беше скучно. Некъв пич дълбоко влюбен в зомбитата иска да си зомбира мъртвата котка. И неква благородна лейди на неговата възраст идва да крещи посред нощ в изоставената сграда където тоя си резуректва котарака. За мен лично - нищо интересно. Все пак няма да го дропа за сега.

Hiiro no Kakera. Това по ми хареса. Подозирам че красиво нарисуваните хахави мъжки персонажи имат нещо общо с цялата история. С две думи - няква мацка отива да види баба си и по пътя я нападат лоши аякаши. Но после всички я убеждават, че това е най-нормалното нещо и да не се тревожи. Общо взето ми беше интересно, но главно защото поставиха прекалено много въпроси без да им отговорят и сега ми е интересно родили ли са нещо различно.

Accel World . Очертава се да ми хареса, но защото доста прилича на първите части на .hack. Има известна доза и хумор, която на мен лично ми е малко нелогична... Кое кюфте от реалният живот ще си избере да е прасе във виртуалният? Иначе стандартното реален-сред джаджа - виртуален свят. Точно като hack.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2012 16:49

IceQueen написа:

В последствие приключих и Another. Дори не знам защо го загледа. Принципно не си падам по този тип аниме. Ужас, мистерия. Видях, че е 12 серии и реших да му дам шанс. Започна някак супер обикновенно. Просто извадиха един ден от седмицата и го плеснаха. Нищо странно, нищо кой знае какво. И в един момент открих, че проклетото нещо страшно много ми въздейства, а дори не мога да кажа кое точно го прави толкова...страшно. Определено ми хареса. Определено не съм мислела, че ще намеря аниме от което да ме е верно шубе. Определено не искам да гледам скоро време такива :D

Това например изглежда доста добре и мисля че ще ми хареса ,обаче намирам само торент на horrible subs (пък не знам дали наистина е лош превода или е някакъв inside joke това) ... ако може линк с добро качество ? :> :roll:
Иначе изтеглих да гледам Darker than Black ,но след 2рия епизод вече бих сигурен ,че съм го гледал и забравил отдавна :( -fail
Соул Еатер-а го изтрих след 3тия епизод и него ,защото ми беше прекалено лигаво и абстрактно ... не държа всичко да е реализъм ама поне логика да има :D - 2nd fail
Май се очертава ,че ще си почина от анимета за 3/4 месеца пак (само да изгледам филмите King of Thorn и Perfect Blue) :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2012 19:48

Аз лично предпочитам и си търся преводите на ХоръбълСубс :D Може би и защото съм им свикнала :D

Ако искаш пробвай Another то си е общо взето, кажи речи чиста кримка и логиката му не е никак лоша. Е все пак си го има и леко свръх естественият елемент, но е в рамките на нормалното :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2012 09:22

IceQueen
Цитат:
Аз лично предпочитам и си търся преводите на ХоръбълСубс

Всъщност техните преводи не били техни :lol: :lol: :lol: .
...защото са рипъри и крадат чужди субтитри.

И понеже крадат предимно материали и преводи на cruchyrolls, които са официален сайт за стриймване...значи и техните продукти са правени от професионални преводачи.
Друг плюс е, че видеоматериалите не са особено качествени, но все пак са поносими, леки и не натоварват машината.
Пък и те са единствената група, кято релийзва новите серии на някои сериали, като Gintama (то временно приключи), SKET Dance и пр.
Има хляб в HorribleSubs. :lol:

Естествено има и групи, които вадят по-хубаво качество на видеото и по-добри преводи (с повече смисъл, форматиране, обяснителни бележки, караокета и пр. екстри), но има и много по-ужасни релийзи - примерно тези на Hadena.

Otome Youkai Zakuro ако не друго поне беше сладурско...и въпреки shoujo арта всъщност се води seinen :shock: .

Accel World - впечатления от първи епизод. Поредната история за загубеняк, който някаква готина мацка си е нарочила за спасяване :shock: . Но пък картинките са сладурски и имаме оригинален момент - хлапакът е overweight :lol: :lol: :lol: .
Засега ще се следи.

Polar Bear Cafe - Леко тъпичка и несмешна slice of life комедия. Пандата е пълен ретард, но Бялата мечка и Пингвинът са сладури. Засега ще се следи.

Zetman - впечатления от първи епизод. Аз съм зачитал малко от мангата. Анимето уж е изградено от подобни елементи, но сякаш атмосферата е различна. Прекалено го избива на мелодрама, а екшънът е никакъв. Още серия и го дропвам.

Sankarea - впечатления от първи епизод. На мен ми се стори интересно. Графиката, особено бекграундите са много добри. Главният герой е пълен психопат на тема зомбита. Вярно е, че в първи епизод не се случи почти нищо, но пък някак ми запали любопитството. Ще се следи.

Sengoku Collection - впечатления от първи епизод. Картинките са готини, но сюжетът и геговете са леко тъпи...с изключение на някои единични шегички. И каква е тази мания Nobunaga Oda да се представя със секси момичешко алтер его...попадам на трето аниме по темата? Японците се болни.
Май още серия и ще го дропвам.

Upotte!! - впечатления от първи епизод. Идеята уж е оригинална. Антропоморфна репрезентация на различни assault rifle-и, като гимназистки. :lol:
Имаше навремето един виц за Тагамлитцки - как математиката била толкова абстрактна наука, че наименованията на обектите, с които борави не променяли връзките и смисъла...можело да кръстиш тези обекти магарета (Магаре 1, Магаре 2 и т.н.) и пак щяло да има смисъл...
Така е и тук. Може моделите автомати, да са представени във форма на момичета, което да води до множество nerd-ски еротични шегички...но това не променя факта, че Upotte!! си е една просташка, ечи, ученическа комедийка и нищо повече.
Не ме кефи - дроп.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 09 Апр 2012 11:47

Абе Блийча верно ли свърши о.О ВТФ

Иначе РЕД изгледах Neon Genesis Evangelion с филмите, ОВИ-те, абе всичко, заслужава си. Както и Monster най-якото аниме, което създава усещането за не-аниме о.О

Овите по Хелзинг също са убер-яки, а и двата филма по Афро Самурай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2012 08:18

Omega-x
Цитат:
Абе Блийча верно ли свърши

Май наистина свърши...но понеже не го следя не ми идва драматично.

Nazo no Kanojo X - впечатления от първи епизод. Картинките са много сладки, но съдържанието въобще не го схванах...като оставим настрана целия идиотски фетиш по дамска слюнка :shock: , останалото ми се струва съвсем лишено от смисъл.
Дроп.

Tasogare Otome x Amnesia - впечатления от първи епизод. Хареса ми. Красива графика, добра игра на сеютата, приятно чувство за хумор, мистерия, паранормални явления и пр.
Много зрители сравняват главната героиня със Сенджогахара от Monogatari аниметата... малко прилича, но на мен ми напомня по-скоро за Араши от Natsu No Arashi.
А и тя е призрак, като Юуко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2012 11:58

Дропнах след първи епизод Haiyoru! Nyaruani.
В цялата тази Lovecraft-щина имаше потенциал за интересни шегички, но тук са го изпортили с маргинален хумор и скучни диалози.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2012 15:53

Lupin III Mine Fujiko to Iu Onna 2-ри епизод. Беше старомоден и сексистки, но готин и стилен по някакъв 60-рско 70-рски гангстерски ретро начин. Звучи, като логична предистория за Джиген. Изкефи ме. Определено най-любимото ми пролетно заглавие.

Polar Bear Cafe 2-ри епизод. Нещо не ме кефи тази комедия.
Дроп.

Sankarea 2-ри епизод. Засега ми върви интересно.

Kuromajo-san ga Touru първите два епизода. Това е кратко кодомо сериалче. Наивно и детинско, но ме кефи.

Jormungand 1-ви епизод. Голямото ми разочароване за сезона.
Първо, керъктър дизайна въпреки, че е доста подходящ за типажите не ме кефи.
Второ екшънът въпреки, че е динамичен и добре замислен ми идва кратък и разбъркан.
Трето синопсисът на сюжета звучи интересно и зарибяващо, но реализацията и начинът по който се развиват образите не ме кефи. Самите герои са ми силно антипатични - някои от тях са до болка изтъркани клишета, други са пълни идиоти, които трябва да харесаш и "купиш" набързо заради главоломното темпо на разказа.
Играта на сеютата ми харесва с изключение на тези, които играят двамата протагонисти. Момченцето звучи прекалено женствено, а баш главната мацка прекалено откачено и некохерентно, за да ми хареса.
Някак елементите звучат интересно, но сглобени на едно място, не правят интересна картина. А и продукцията леко издиша откъм бюджет (е, по впечатления само от една серия).
Не се оказа Black Lagoon заместителят, който очаквахме. По-скоро нещо, като Ga-Rei: Zero.
Дроп.

Tsuritama 1-ви епизод. Любопитно и шарено е, но не толкова колкото очаквах. Засега ще се следи.

Eureka Seven AO 1-ви епизод. Надявах се да е нещо, в същия свят, но с леко различен сетинг и история. Оказа се, че тук протагонист е точно най-гнусното, гръмогласното и ревливото от хлапетата, които бяха главната причина да дропна Eureka Seven. Да ми е сладко!
Иначе типичната Bones продукция - страхотни анимации, графики, бекграунди музики, механични дизайни и пр. и пр.
За съжаление героите, а и историята ми лазят по нервите.
Дроп.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2012 18:11

Случайно разбрах, че е излязла 9-тата ОВА на Hellsing. Отново останах супер доволен откъм технически аспекти. Не съм чел мангата, но знаех за няко туистове и при положение, че следващят епизод ще е последен, не знам как точно ще се впише Котката на Шрьодингер+израстването на Серас. Ама нещо когато е направено кул, то си е кул и ме съмнява, че могат да го осерат. Дори безумния сериал е кул, а е тотално осран.

На друга тема, само аз ли се кефя като малко дете на Batman: Brave and the Bold? За мен най-големите плюсове му са, че ни запознава с доста герои от вселената на DC, както и доста забавните истории плюс гаговете за по-възрастни. А това, което най-много ме е яд, е че съм убедн, че е пълно с референсес към други неща от същата вселена, но не мога да ги схвана.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2012 20:50

Brave and the Bold, не че не го изгледах целия, но не ме кефи толкова. Референциите към Booster Gold и Blue Beetle (т.е. комиксите от които съм чел малко) ги хванах, но заглавието е цял океан от връзки...писал съм впечатления някъде в темата за анимации...
Да, определено запознаването с доста странични за Батман герои е най-ценното.
Може би бяха прекалили малко (всъщност много) с уменията му.
Керъктър дизайнът също не ми беше от любимите...както и как бяха представили Аквамен (въпреки, че го играе любим актьор) и Джокъра.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com