Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 20:45
Ima li film koito vi e nakaral da plachkate i ako da, koi?
Pri men lichno vednaga na um mi idva Hachiko(ei na toq film koito ne reve kato malka putka, e obladan ot satanata!!!), no sigurno e imalo drugi i kato se setq, shte dopylvam!
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 21:25
Имаше някъф филм, дето главния герой беше някво лапе робот. Живяло то със майка си, която е нормална, по едно време идва ледена епоха и след като тя свърши някви извънземни размразяват лапето и съживяват майка му само за един ден (доколкото помня), щото само толкова им позволявал генетичния материал. Когато майката на лапето заспива за последен път, след като е била съживена, е в тоя момент почнах да цивря като малка женичка.
Също така и смътно си спомням за сцена от един филм дето действието се развиваше на борда на кораб и някъф пубер да са направи на мъж беше застрелял с харпун един делфин и го беше издърпал на кораба. В това време капитана го вижда и почва да му сипва. И оня вика, че щял да го върне обратно в морето, но капитана вика, че било твърде късно и му хвърли един нож и му каза да го довърши. Мисля че сцената не беше компютърно направена и за заснемането на кадрите наистина са убили делфин. Тогава също помня, че съм плакал. (тоя филм подозирам, че е бил Моби Дик, но не съм 100% сигурен)
Ако някой знае за кои филми говоря да споделя имената им, че съм ги забравил.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 21:39
бако те едно време като не са имали компютърни ефекти и убийставата на хора пак наистина са ги правили деба че си тъп бако ви кире е ревал мъжката на Brave Heart и Гладиаторо. А едно време щех да гледам Хачико и сал като видях за кво става въпрос и ме напъна и се отказах. Не моем.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 22:24
бр пени, ше те направим японофил теб -- аз съм чувствителна натура като морко и като малък особено мн се просълзявах на сякви драми braveheart/gladiator/articial intelligence ( дето спомена булшита http://www.imdb.com/title/tt0212720/ )/ ся ме карате тука да се сещам за некви груби драми; на REQUIEM FOR A DREAM щех да си тегля ножа от депресията дето ми докара
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 22:29
Сори, аз на Реквиема щях да си тегля ножа от скука и досада
Иначе, освен ако не съм в напрегнато настроение и нещо не ми е яко, не се впечатлявам от такива работи.
Но A.I и може би края на 4 сезон на Doctor Who със сигурност.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 22:31
дидко кой клас гледа реквиема?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 22:50
requiema i men mi idvashe da si teglq noja, mega potresavashtiqt film, no ne sym plakal na nego.po-skoro gledah 5 minuti sled nadpisite kato udaren s parcal, no ne i da tyja.. sq se setih za drugi filmi na koito sym puskal MANLY(razbira se!!!) tears The Elephant Man Gladiator Forrest Gump v kraq na Marley and Me! The Green Mile kraq na Saving Private Ryan syshto, me sadva dosta i razbira se Gran Torino!!! kato malyk pomnq che vinagi placheh na Ewdard Scissorhands, kakto i na dosta animacii Bambi me ostavi belqzan do jivot !!! imashe edno detsko za edin toster, kato vmomenta nqmam i spomen kakvo stavashe v nego i zashto me natyjavashe mnogo no sym siguren che plakah mnogo na nego. i edno filmche na disni, za edna vdovica koqto namira nqkva lisica i q otglejda zaedno s kucheto si, sled tova lisicata porastva i staricata e prinudena da q izostavi v gorata.nqmam spomen za zaglavieto na filmcheto, no scenata v koqto izostavq lisichkata oshte q pomnq
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 22:53
Та, наскоро бях в такова мензисно настроение и като ходих да гледам War Horse на кино, му пуснах няколко сълзи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 23:50
Пени --- детското? "Requiem for a Dream" не ме е докарвал до депресарско настр. "The Godfather" 1. "The Fountain" ме сдухва най-много. От игралните. "A Wind Named Amnesia" --- сцената с вещицата и момичето........ Не е филм, но >>> Grim Fandango - няма такава друга история, атмосфера, герои и край...
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 23:54
in Tres Metres Sobre El Cielo
the moment when they gave H a picture of him and his friend...my eyes got filled wit fockin tears and I watched throu skype with my gf and I almost start cryin lika a little bicth and she actually cried like one, and I was the fokin senseless asshole cause I wasnt touched by the scene...but it was worth it
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 02 Апр 2012 23:55
Сигурно 5 пъти съм гледал смело сърце и 5те пъти ми текоха сълзи на края
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 00:33
Stylized Corpse написа: А едно време щех да гледам Хачико и сал като видях за кво става въпрос и ме напъна и се отказах. Не моем. И мен още ме е страх, ше си изревем червата сигур
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 06:17
До сълзи филм не ме е докарвал, но Мементо беше най-близо
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 07:59
Пени написа: imashe edno detsko za edin toster, kato vmomenta nqmam i spomen kakvo stavashe v nego i zashto me natyjavashe mnogo no sym siguren che plakah mnogo na nego.. Заради лампичката, защо... Реквиемът не е точно филм, който би те докарал до сълзи, но пък ако някога сте имали жена и/или авер, с които да сте минавали заедно през подобни неща.., развръзката няма как да ви остави безучастни, ако не друго.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 08:15
High_voltage написа: или вие сте лукави маскарадчии (по-вероятно)
Аз съм си емоционална и артистична натура
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 11:55
ex1s7 написа: До сълзи филм не ме е докарвал, но Мементо беше най-близо dafuq как пък те натъжи мементо
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 12:05
The Chameleon написа: ex1s7 написа: До сълзи филм не ме е докарвал, но Мементо беше най-близо dafuq как пък те натъжи мементо Мен наскоро примерно Hancock ме натъжи, като го гледах
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 12:45
dеnik fffuuuu написа: Мен наскоро примерно Hancock ме натъжи, като го гледах wut wut
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 13:14
Till Lindémann написа: dеnik fffuuuu написа: Мен наскоро примерно Hancock ме натъжи, като го гледах wut wut еми как го отбягваха и изолираха горкия човечец и го хранеха
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Manly Tears!! Публикувано на: 03 Апр 2012 17:14
dеnik fffuuuu написа: Till Lindémann написа: wut wut еми как го отбягваха и изолираха горкия човечец и го хранеха ем явно не си гледал The Pursuit of Happiness, тва е филма с Уил Смит на който се реве
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|