Автор |
Съобщение |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 29 Фев 2012 23:18
Като върнат обратно трансфер опцията, скачам на west да ви газя 
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 00:12
Frater VLM написа: ТРИНДАМИР ли баш толкоз те притеснява.. ам ИРЕЛИЯ?  абе остави Ирелия, то ако става въпрос има и други подобни, НО забелязвам, че практиката е тъпаците да се вземат Триндамир за сигурна победа или frist win of the day. Особено 3 на 3 е адски кофти срещу него, първо заради стабилния му крийп и бързо наяждане, второ заради постоянното му минаване през стени с Е-то. може да цъфне на нексуса когато си иска. с Nocturne, Veigar, LeBlanc и т.н., примерно, може да се нюкне бързо без да се усети да си пусне улта, или пък с някъв стън сикуенс, но все пак ... При 5 на 5 никога не ми е бил проблем точно той. Там Ирелия е по-опасна, да. Ся некой ще пита що играя 3 на 3. Епа щото като играем с Дантето и требва 3 на 3, щот му лагва 5 на 5. Но сигурно 90% от игрите 3 на 3 са били все срещу Триндамир. Вече като го видя - алт + ф4, за да не си дигам кръвното излишно  edit : кой е навит да прайме схемата в ийста - вземаме Сорака + Гангпланк и чупим лейна, тринити форс на 10-та минута и нататък да си ебе франко магарето.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 00:38
Екзисте, кажи ми какво разбива Моргана и Л'ъкси на лейна. Щото от известно време с това комбо на побратимите не им пада долната кула до 20 минута.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 00:40
Stylized Corpse написа: Frater VLM написа: ТРИНДАМИР ли баш толкоз те притеснява.. ам ИРЕЛИЯ?  абе остави Ирелия, то ако става въпрос има и други подобни, НО забелязвам, че практиката е тъпаците да се вземат Триндамир за сигурна победа или frist win of the day. Особено 3 на 3 е адски кофти срещу него, първо заради стабилния му крийп и бързо наяждане, второ заради постоянното му минаване през стени с Е-то. може да цъфне на нексуса когато си иска. с Nocturne, Veigar, LeBlanc и т.н., примерно, може да се нюкне бързо без да се усети да си пусне улта, или пък с някъв стън сикуенс, но все пак ... При 5 на 5 никога не ми е бил проблем точно той. Там Ирелия е по-опасна, да. Ся некой ще пита що играя 3 на 3. Епа щото като играем с Дантето и требва 3 на 3, щот му лагва 5 на 5. Но сигурно 90% от игрите 3 на 3 са били все срещу Триндамир. Вече като го видя - алт + ф4, за да не си дигам кръвното излишно  edit : кой е навит да прайме схемата в ийста - вземаме Сорака + Гангпланк и чупим лейна, тринити форс на 10-та минута и нататък да си ебе франко магарето. Напълно изключих, че говориш за 3v3 - там наистина си е доста силен пик и задължителен бан в draft, но даже не бих казал, че е за нърф, камо ли пък за махане от играта.., сравнен с Mordekaiser от времето когато Sunfire Cape се стакваше, направо е underpowered. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 00:49
twitch/eвелин с 5 sunfire cape-a 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 01:19
карате ме да си търся east акаунта
ЕЙ
edit: PaleNight lvl 5 lol
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 01:51
Ееее... Кайзер с 5 слънчевиогньове не беше болка в гъза. Олаф с 5 слънчеви онгьове ОООЛЕЛЕ МАЙКО!!!
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 03:51
Моргана я биеш с гарен, кое да е ад кери, ахри, кенен, бранд, касиопейа. Лукс е още по-лесна за биене - повечето ап герои я бият.
edit: айде вече съм на west
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 10:06
The Chameleon написа: аре влизам с акали в ийст-а и да ебем триндата а?  В играта с Данте, Stylized Corpse и аз бяхме с Моргана, Луконг и Акали (аз ) бях 7/0, а Триндата 1/3, ние му скачаме 3v1 и тоя ни уби...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 11:29
Труповоз написа: Ееее... Кайзер с 5 слънчевиогньове не беше болка в гъза. Олаф с 5 слънчеви онгьове ОООЛЕЛЕ МАЙКО!!! Хич не беше болка, че дори и само с щитa + 4-5х Sunfire Cape правеше минимум по 280 на секунда, какво остава пък и като си спамеше отвратително имбавия сифон.. Не знам колко от вас са играли играта по това време, но става въпрос за цяла една епоха в интерес на истината.. Mordekaiser/ Garen с 5х Sunfire Cape. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 11:56
аре кога ше правим ЛоЛчета ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) митака ми писа наскоро  ( истинския митак, не дантето де :Д )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 12:08
аре де, добавих те във френд листа
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 12:36
ъпдейтвам и съм в играта ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 17:13
Ето ви две снимки сладури  Имам някакъв късмет до сега да няма един лийвър в отбора ми  :  продължение под червената линия  : 
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 18:38
Нема друг, който да се фука като тебе в тая тема. С по 1000 игри и нов акаунт 19 левел е лесно. Виж ме какво правя на 11 в Хамериканските сървъри.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 19:18
Love_Kittens написа: Още ли играете пумия като League of Legends пълна отвсякъде с лайняни ботчета, които лефтват, фиидят, кс-ват или не помагат? Тая игра ви разваля нервната система, направена е от болни Riot, които не знаят как да си намерят работници, които да следят за лийвъри или ПРОСТО СА БАВНИ, ЗА ДА НЕ ИЗМИСЛЯТ НАЧИН ЗА КИКВАНЕ НА НЯКОЙ ПЕДЕРАСТ в играта и на негово място да влезе друг! Това е от мен, препоръчвам ви да я изтриете, просто само води до ужасни психически нерви ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ей те на предната страница, хлапак
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 20:29
Да не се ебава човек с вас, хлапак!
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 20:39
Love_Kittens написа: Да не се ебава човек с вас, хлапак! Каква "ебавка" е това? Ти на 12 ли си? Не отговаряй, на видеотата ти личи на колко си.
|
|
|
|
 |
Stakoz
|
 |
В момента играе: Call of Duty:Black ops
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 20:40
Dante, единствения педерас си ти,защото не знаеш как да убиеш Триндамир.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Мар 2012 20:50
Труповоз написа: Love_Kittens написа: Да не се ебава човек с вас, хлапак! Каква "ебавка" е това? Ти на 12 ли си? Не отговаряй, на видеотата ти личи на колко си. i lol'd 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|