Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 19:34
Ауди ТТ е един от трите топ геймобила (заедно с Опел Тигра и Рено Туинго  ) Ся, качество и надеждност АУДИ >> АЛФА Но ALFA GT е просто БОЖЕСТВЕНА кола. Това е
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 20:29
TT>>>>ALFA GT
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 20:46
точно затова ми е такава дилема. алфата визуално ме кефи доста повече от яйцето. особено в подходящ цвят.  обаче, като ровя разни сайтове, най-ме влече мултиджета(1.9, 150 коня). един познат на 147 двувратка(като картинг) е с такъв и е лудница. обаче първо, че е дизел, второ, че разхода ще си ебе майката. като добавим калпавия интериор като кутийка от тик-так и тва, че като цяло на италианските коли им се носи лоша слава, нещата клонят към аудито. немска кола, предполага се здрава, супер интериор. обаче за 1.8 quattro-то не чувам хубави неща, другото quattro е на 3.2 мотора, дето го слагаха в старите А8-ци. АЙДЕ БЕЗ. разхода ше цепи мрака. двулитровката е вариант, ама пак дизел, пък и 2000 кубика пак хич не са малко за тая въшка. друг проблем ми е, че визуално(особено отстрани) ми прилича на мега шибания Beetle, който вече е сериозно гейски. и като цяло дизайна ми се вижда остарял, не ме дърви толкова просто.  другия важен фактор е, че алфите вървят яко по-евтино. не ми се дават пари като за една нова кола, щото предния собственик искал извънредно много подгряващи седалки и различна кожа на седалките отпред и отзад. плащам за марката ми се струва.
|
|
|
|
 |
enemy
|
 |
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 22:48
Мислил ли си за audi s3 всички са 1.8Т, който за мен е може би най добрия двигател в този ценови сегмент. Баща ми кара а4 със този и във софия със доста газ разхода е 10/100. Погледни и BMW 330d/ci - ci версията харчи доста обаче кефа е несравним, дизела е с доста приличен разход за кола толкова коне (май 190). Пък дори и бензинка да вземеш ако не ти пука особено за колата праскаш един газов инжекцион и си ти!
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 22:51
Strain написа: Толкова съм бесен в момента, че съм се сковал от яд и не мога да рейджна като хората даже. И тоя факт сам по себе си ме прави още по-бесен. Принципно се ядосвам много трудно, ма да му еба майката, запаля ли фитила, край няма. Всичко в тоя живот е такъв преднамерен, систематичен и постоянен хаос от лайна, че няма как да не станеш религиозен и да повярваш, че има некво педалче дет се нарича господ и седи някъде горе и се залива от смях на тва до какви малоумия може да те докара. Имах един джойнт за такива моменти, ма го изпуших преди няколко месеца, пък съм залухав и са даже не знам откъде да си намеря, се еба у кухата глава. Кур за обстоятелствата у живота ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) A aз като ти казвах че нищо не става от тебе, ти мислиш майтап си правя.
|
|
|
|
 |
Ne che neshto
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:05
DJ Cat написа: Дори да духам не мога, лайняната струя излизаща от всяка моя пора натиска копчетата на клавиатурата и оставя следа у форума. Fix'd. Ае, имате представа колко струва смяната на батерия на ръчен часовник?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:16
Брао бе грозен. Брат ти третокласника ли те научи да ме редиш така злостно.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:28
Hurford написа: DJ Cat написа: Дори да духам не мога, лайняната струя излизаща от всяка моя пора натиска копчетата на клавиатурата и оставя следа у форума. Fix'd. Ае, имате представа колко струва смяната на батерия на ръчен часовник? 5-10 лева
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:38
Аз си търся часовник, който отчита и пулсовата честота, че да знам като бягам във фитнеса или като съм в премеждие навън дали съм на ръба.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:39
creator написа: Аз си търся часовник, който отчита и пулсовата честота, че да знам като бягам във фитнеса или като съм в премеждие навън дали съм на ръба. скъпи са, и аз наскоро се надъхвах на такъв ма няма смисъл
|
|
|
|
 |
b0neS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:48
 не ви ли учат на тия работи ве майна, напразно си даваш парите, късай дипломата.. 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 09 Фев 2012 23:57
почваш да ме дразниш
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:03
Шегата е неумесна, бро. Прав си, някои лекари и сестри с дългогодишен стаж могат да определят с точност до 10-15 пункта сърдечната често и кръвното налягане чисто тактилно. Но ти използваш апарати за артериално налягане като имаш кръв от носа или те боли главата или ти се вие свят, НАЛИ! А като си печен и точен, знаеш ли къде другате се проверява за пулсации - горемна аорта посредством стетоскоп, както мануално феморалната артерия и arteria dorsalis pedis (да не се бърка с a. dorsalis penis, която е друга). Иначе хубава картинка. Направи я на диапозитив. ВСИЧКО НАРЕД ЛИ Е ИНАЧЕ? Ослушвай се да не се чука на вратата, може да съм аз. 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:11
12 часа е, време е да си изпържа картофи. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:12
DJ Cat написа: Брао бе грозен. Брат ти третокласника ли те научи да ме редиш така злостно. Ела, ела.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
b0neS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:12
@+-+ 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:15
КААК ЕЕ  а на тебе че ти мушнем един уй барабар с косматите топки в устата ЕГА СЕ ЗАДАВИШ ОТ КОСМИ
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:20
Викай му ТРИХОБЕЗОАР! Доста добро попадение, а? Уцелихме в десетката с него 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 10 Фев 2012 00:22
Ерджан написа: 5-10 лева Пхах, аз да мисля, че са 2-3.  DJ Cat написа: Брао бе грозен. Брат ти третокласника ли те научи да ме редиш така злостно. Тебе няма нужда да се учи да те храни човек. Идва си естествено.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|