Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Яну 2012 22:47
Ех, и на 30 да си, умственото ти ниво пак ще бъде равно с това на маймуна...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 07 Яну 2012 23:32
Ех, защо ли дадох "покажи мнението"... Добре, че бях подготвен и очаквах подобна тъпотия.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 00:44
Мълчете, бе. Минавам само да кажа, че Синатра е голям! Това е всичко, лека нощ.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 00:59
^ Водата е мокра.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 01:00
Tiny написа: ^ Водата е мокра. Neshto captain obvious li go razdavash?
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 01:08
Ако някой ви каже, че солта е мазна - не му вярвайте ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 01:15
Имам приятна болка в мускулите от фитнеса, пия по 3 л вода наден и съм гладен като чудовище. Както обикновено съм или супер мотивиран, или супер депресиран и смятам да изкарам този режим на пречистване и промяна докрай.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 01:20
creator написа: Имам приятна болка в мускулите от фитнеса, пия по 3 л вода наден и съм гладен като чудовище. +1 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 01:37
creator написа: Имам приятна болка в мускулите от фитнеса, пия по 3 л вода наден и съм гладен като чудовище. Както обикновено съм или супер мотивиран, или супер депресиран и смятам да изкарам този режим на пречистване и промяна докрай. Сорка за личния въпрос, ама влезе ли в прилични норми на тялото. И бягаш ли, или се отказа от идеята?
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 02:10
Само така, fellow батки! Баче ви Рийд възобновява фитнеса от другата седмица. Много е тъпо, че не ми остават кинти и да ям както трябва, но е важно да се раздвижвам.
Поздрави от жп гара Пловдив - the best. WiFi, парно, канапета, позволиха ми да изключа коледните лампички на елхата, за да включа ЛЕЛЯ ДОНКА (лаптопа), бе много съм доволен. Приятелката ми пристига след около 4 часа. Ще я чакам, за да я посрещна и изпратя, защото заминава и няма да се виждаме известно време. Любов. И дет метъл.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 03:00
Удивително е колко бързо мога да мина от "Fuck this fucking niggercunt shit" на "Fuck yeah, I'm awesome!". 'Айде лека, форЮмЮ!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 03:58
Естествено, че трябва да се възприемаме като awesome. А не да не си вярваме и да се прецакваме сами. Има значение какви думи подбираме. Нали. Баце Любо, ти винаги си бил яко момче и секси младеж, радостно за подновяването на заниманието! Декстър, аз никога не съм бил супер слаб или супер дебел, ама напоследък отпрах ебати корема, гръб и задник. Ударих за миг 87 кила на кантара, нещо ми прещрака и почнах отново фитнес след 3 годин пауза, ям само мюсли, риба и зеленчуци, пия чай и кафе като скъсан и си внушавам, че съм доста вървежен, което си е така впрочем, защо да се чудя въобще, каква ползва ще ми донесе съмнението  . Споделям тези неща в този форум, тъй като го чувствам като един вид кошче за боклуци и въобще не ме ебе, а ако ме питат след време, ще отрека всичко. Също така не се влияйте от снимката от аватара ми - понеже напоследък някои хора ми се отварят - тя е от осми клас, аз дори не карам скейтборд, оттогава мина бая време, вероятно съм по-стар от 95% от употребяващите форума, макар държанието ми да лъже.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 05:29
баце Рийд написа: Само така, fellow батки! Баче ви Рийд възобновява фитнеса от другата седмица. Много е тъпо, че не ми остават кинти и да ям както трябва, но е важно да се раздвижвам.
Поздрави от жп гара Пловдив - the best. WiFi, парно, канапета, позволиха ми да изключа коледните лампички на елхата, за да включа ЛЕЛЯ ДОНКА (лаптопа), бе много съм доволен. Приятелката ми пристига след около 4 часа. Ще я чакам, за да я посрещна и изпратя, защото заминава и няма да се виждаме известно време. Любов. И дет метъл. ТИ ДА НЕ ХОДИШ С НЯКВА МАЙНА ВЕ ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 08:23
Тц, чистокръвна варненска порода :р
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 10:09
Dexter написа: Ех, и на 30 да си, умственото ти ниво пак ще бъде равно с това на маймуна... Това си го писал и на други 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 11:08
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 12:27
баце Рийд написа: Тц, чистокръвна варненска порода :р бацата ги разбира ве докторе, евала за идеята да блъскаш, макар че като гледам не си много наясно точно какво искаш да направиш в залата. от декстъра разбирам, че си имал проблеми с теглото, пък сега като чета, че като си станал 87 кила, си достигнал един вид свръх тегло, леко си направих фейспалм. 87 кила много ли са? аз откакто се помня съм поне 90, с леки отклонения за по 1-2 месеца. като тренирах бях над 100, без да ми виси корем, без нищо. сега пак съм към 90 и корема ми подпира лаптопа. искам да кажа, че не гледай кви килограми си, ами как изглеждаш, и по-важно как се чувстваш. колко си висок? сега като си тръгнал, примерно юни 2012 как си се представяш? нацепеняк? буца? като плувец? щото ми се виждаш не лошо момче, ще се радвам ако мога да дам акъл.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 12:35
мани го декстъра кво говори бе, ахахах, дофторо е много добре сложено монче
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 17:48
Тука всичките сме манекени. Като Цецо. Цецо-Убавецо 
|
|
|
|
 |
бисквитка
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 08 Яну 2012 18:17
Аз обичам мъжлетата.
___________________________________ I love a Scotch that’s old enough to order its own Scotch.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|