Штрак написа:
Прайш ли разлика между Северна и Южна Корея бе, миндил?
High_voltage написа:
Под Ким Чен Ир Северна Корея успя да постигне едно самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване. До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на САЩ, и ревностно предпазваше хората си от това да бъдат превърнати в разменна валута на пазарни хищници. Дали Ким Чен Ир е успял да възпита същата сила у сина си? Надявам се, че да.
Бате ТОЛКО си тъп, че както каза един изгубен форумен другар наскоро, НА УИДОЙМЕЙКЪР СИ ТЪП. С потенциала и да го задминеш.
До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на забранените мобилни телефони през 2004 и на световния интернет.
"Самодостатъчно" им погледни статистиките за начина на живот спрямо Южна Корея, щото да кажеш "враждебна" като тия комунистически боклуци, половината милитаризирани, а останалите умиращи от глад, периодично нападаха намесническите и враждебни Южни съседи. Последното беше, че ако се сложи голяма светеща елха близо до границата със Севера ще атакуват. Освен това не знам с какво малоумие ми говориш за самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване, но ако не бяха пряк съюзник на Китай, отдавна да са били изтрити от атласа.
Вече ме притесняваш брато, не може да си толкова невъобразимо тъп. Евтаназия ти трябва да на тебе, просто не трябва да съществуват такива крайни олигофрени.