Автор |
Съобщение |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2011 01:44
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2011 16:19
пораснал съм 1 см от миналата година
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 05:03
See, there were these two guys in a lunatic asylum... and one night, one night they decide they don't like living in an asylum any more. They decide they're going to escape! So, like, they get up onto the roof, and there, just across this narrow gap, they see the rooftops of the town, stretching away in the moon light... stretching away to freedom. Now, the first guy, he jumps right across with no problem. But his friend, his friend didn't dare make the leap. Y'see... Y'see, he's afraid of falling. So then, the first guy has an idea... He says 'Hey! I have my flashlight with me! I'll shine it across the gap between the buildings. You can walk along the beam and join me!' B-but the second guy just shakes his head. He suh-says... He says 'Wh-what do you think I am? Crazy? You'd turn it off when I was half way across!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 09:05
http://www.youtube.com/watch?v=zjtpa00mIoYебати великото ( някой май е взел лсд за първи път  )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 20:18
Пичове, аре да стигнете до 1000 страници а?
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 21:34
мисля, че няма шанс братоца 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 22:11
The Chameleon написа: мисля, че няма шанс братоца  Официално обявявам настоящия ти аватар за най-добрия (твой) досега, откак съм във форума.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 23:37
Има ли цици ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 23:43
Не, рязана е (в торса)
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Дек 2011 23:57
Glory Glory MAN UNITED ахахахаха
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 03:22
Всички сте на кафево.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 03:27
Изморен съм, а не мога да заспя :/ Няма угодия тая глава, ей, писна ми. Тия дни ще си пусна мозъка в някоя тоалетна и ще я flush-на 10-тина пъти.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 19:57
Dante написа: Има, ама не големи. За сметка на това... За сметка на това е n пъти по-грозна дори от теб. Където n>1000. Ебати коня.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 19:58
Dante написа: Има, ама не големи. За сметка на това... За сметка на това е n пъти по-грозна дори от теб. Където n>1000. Ебати коня.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 19:58
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
epikku feiru~~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 20:24
Ех, Котьо ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 20:32
Warbringer написа: Изморен съм, а не мога да заспя :/ Няма угодия тая глава, ей, писна ми. Тия дни ще си пусна мозъка в някоя тоалетна и ще я flush-на 10-тина пъти. Нова година - нов дилър. DJ Cat написа: Dante написа: Има, ама не големи. За сметка на това... За сметка на това е n пъти по-грозна дори от теб. Където n>1000. Ебати коня. Ти 'дето Цензура не си виждал наживо, къде се буташ?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Дек 2011 20:42
Hurford написа: Ти 'дето Цензура не си виждал наживо, къде се буташ? ama ti vijdal li si be, analen vandal? http://www.youtube.com/watch?v=iiZleFpRj7s
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|