Има три игри, които сигурно никога няма да изтрия от компютъра си и това са Unreal Tournament, StarCraft и Heores of M&M 3. Все още казвам, че любимата ми игра е първия UT - няколко години бях със старичък компютър и съм пръскал тази игра от игране. За съжаление в Сливен почти никъде и почти никой не я играеше, а в редките случаи, в които почти навивах някого да играем на нея, накрая се отказваха, понеже съм щял да ги пръсна.

Играта има най-добрата динамика, която съм виждал в шутър, по-добра от тази на по-новите UT-та и на Quake 3-ката, да не говорим за новите игри. Откъм разнообразие обаче 2004 е най-богатата и също много ми харесва. UT3 пък е с доста добре развит Warfare режим, но за съжаление почти всичко останало е изоставено или реализирано не толкова добре. Друг плюс на единицата е, че там имаше най-добрия баланс на оръжията.
Иначе единицата върви на Win7 (на XP вървеше супер забързано и чак, когато си сложих 7-ца подкарах Unreal, която е със същия енджин). Пак има леки проблеми със скоростта, но се играе нормално. Като се прибера вкъщи ще погледна дали съм слагал някакви специални настройки, но ако има, то е да се сложи compatibility на Win98.