Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 02:58
The Chameleon написа: епик пцм напиване ще е not sure 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 03:01
Епаааа... тая седмица сигурно ще си ходя до Пловдив. Като съм там ще ти звънна да те преслушам 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 03:07
Джунейд написа: The Chameleon написа: епик пцм напиване ще е not sure  що бе?  докато съм бил из софия, винаги са били епик пцм събирания и напивания ( дори и като станаха до на рядко предната и по-предната година ) адаш, по-скоро аз ще ти кажа като евентуално съм към пловдив, щото нямам много често път натам 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 05:10
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 15:51
Тъй, мина ми интервюто, стискайте палци да ми се обадят пак 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 19:15
и да ти кажат -сори, батка вече трета седмица бачкам. прерових 9gag до 3138 страница и дотъпя. направо ще ми е неудобно да ги взема тия 700+150 лв на 20 число квоо стана, събрахте ли се с пениса?
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 19:16
всичко е яко зле.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 19:56
Сунай написа: и да ти кажат -сори, батка вече трета седмица бачкам. прерових 9gag до 3138 страница и дотъпя. направо ще ми е неудобно да ги взема тия 700+150 лв на 20 число квоо стана, събрахте ли се с пениса? Ми не, те с Ерик нищо не се бяха разбрали 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 20:06
omg izpusnali ste penny? latinski tribute 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 20:21
нещо ме е ударила и финансовата криза.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 22:41
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 22:53
Утре пак изпит, вдругиден пак изпит и по-вдругиден после пак... бало си е века И за да не се оплаквам само - за Коледа си купувам якия бас... ако нещо не се обърка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 23:06
ей хамелеоне, спри да спамиш майка ти деба!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 23:14
как ще спамя бе, олигофрен 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 23:37
Джунейд написа: Сунай написа: и да ти кажат -сори, батка вече трета седмица бачкам. прерових 9gag до 3138 страница и дотъпя. направо ще ми е неудобно да ги взема тия 700+150 лв на 20 число квоо стана, събрахте ли се с пениса? Ми не, те с Ерик нищо не се бяха разбрали  Абе дилдо развалено, ти си засякъл пениса преди да замине и НИЩО не си се разбрал с него! Мен ме нямаше, после като видях му писах къде ли не ако види да звънне ама хуй, нямал нет в София до последно. Недей се оправдава с мене, курво долна! Заради тебе не се видяхме с пенделвайса! Никога няма да ти го простя. Ти саботираш връзката ми с него, ревнива кучко. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 23:53
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Ное 2011 23:57
мислех че използваш мен за сакс
или пък го правиииииш само за парите мииии
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Ное 2011 00:12
Ей педали днеска видех Шансовия състезател Каза че сте яко тъпи и затова не пише тука! И е прав 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Ное 2011 00:13
ей брат мн поздрави да му пратиш, отдавна не сме се чували с него  даже май скайпа му изгубих.. :/
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Ное 2011 00:29
ей ебало си е майката, тая вечер в квартирата хаза полуде, води тука някви сутеньори бодигарди, па стана сбиване, дойде полиция, курви, ФИЛМЪТ БЕШЕ МНОГО КАФЯВ !!! ЧЕТИРИ ЧАСА В КУХНЯТА КАФЕВО.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|