Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 07 Авг 2011 02:03
Уидоу напусна форума.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 09 Авг 2011 21:42
Ще поръчвам на един приятел от тези Coins и ще му ги пратя като gift, но първо искам да попитам дали може да се вярва на тези и дали не са някакви измамници?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 09 Авг 2011 22:49
Не са измамници.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 09 Авг 2011 22:54
Взимал ли си нещо досега? Всичко наред ли е минавало?
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 09 Авг 2011 22:57
ахаха кви измамници бе ебати бота
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 09 Авг 2011 23:49
Купих си играта.
Отделно от това, не съм купувал нищо от магазина, но досега не е имало никакви оплаквания от страна на монетите. Даже S2 награждават с монети. Сървърите бяха нападнати от DDoS атаки - хоп! - на всички по 2000 сребърника за неудобството. Някакви монети изчезваха от портфейлите на играчите - йоп! - върнаха им всички плюс по 500 за неудобството. Всичко е точ в точ с S2.
Жалко че не усетиха къде наистина им куца играта, иначе досега щяха да са в далеч по-добро положение от момента.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2011 16:15
Според мен ХОН си струва само заради графиката, но не е нищособенно ..
|
|
|
|
|
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Авг 2011 22:31
Darksite написа: Според мен ХОН си струва само заради графиката, но не е нищособенно .. >2011 >Все още взима графиката под значение
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Авг 2011 12:31
ARISEEE!!!!!! Аз зверски се зарибииих С едни авери всяка вечер мажем 3v3. 5в5 още не съм играл, защото нещо ми подсказва, че не искам Nickname is To_Die_For
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Авг 2011 01:34
Аз пък подпуках LoL-a. Е, все още твърдя, че ХоН-а БЕШЕ по-добър.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 29 Авг 2011 15:58
..........
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 16 Сеп 2011 20:50
Някой има ли идея как се избягва краша при опит за ъпдейт или просто S2 просто са уникалните бездарници в техническо отношение?
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 16 Сеп 2011 22:34
Радостин Стефанов написа: Някой има ли идея как се избягва краша при опит за ъпдейт или просто S2 просто са уникалните бездарници в техническо отношение? Второто.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 16 Сеп 2011 23:32
Един кур за тях тогава - два пъти за една седмица няма да тегля наново (всъщност за шести път тегля клиента от как почнах си направих акаунт отпреди две седмици) и да си настройвам всичко отначало. че миналия път ми затриха и игрите които бях направил.
Едит: Абе все пак, стиснах зъби и им дадох още един шанс. Тия статистики които играта ти задава като успеваемост са тотално в джаза. Играя acursed и винаги съм на последно място по kills и gold нищо че на практика керито винаги се нагрухва защото го пазя. Неблагодарна работа, добре поне че рейтинга се вдига от победи а не от kills and assist.
Жалко само че игри се провалят заради малоумници които решават да лийвнат.
б.т.в. Най-смешния мач - играем 3 на 3 картата, ония водят - и с някаква особено глупава логика решават да си кикнат единия , вота пасна (логично), да му вземат златото и предметите , и наядени да ни изнесът. Фейлнаха...
на някъкъв зар ние - (Акурсед 16 ниво, Суифтблейд 18 и Легионер 17) се справихме с 22 Рампейдж и 22 Пестилънс.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Апр 2012 16:11
Nqkoj igrae li HoN o6te?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Апр 2012 16:11
LoL > HoN
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Апр 2012 16:24
dota>lol
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Апр 2012 19:19
dota is for little kid nabs, LoL is for mature pro playerZ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 05 Апр 2012 19:22
The real PRO plays HoN, because he have hardcore eyes and no problems with the graphics!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 06 Апр 2012 13:16
Намират се още хора
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|