Автор |
Съобщение |
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Stargate Публикувано на: 22 Юли 2011 14:36
Кво мислите за филма и сериялите ? Аз досега съм изгледал филма на Роланд Емерих, SG-1 до SE10 EP3, Atlantis до SE2 EP7 и Universe до SE1 EP17. И почва да ми става по-любим даже и от Фарскейп. Въобще тая идея за пътуване до други светове чрез портал винаги ми се е мотала в главата и тая Chappa'ai е една доста готина интерпретация на идеята.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 23 Юли 2011 20:17
Миналото лято само това гледах. Епичен е. Сега съм на Star Trek: Enterprise.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 25 Юли 2011 10:27
Значи гледал съм ги всичките, личното ми мнение по въпса е следното 1.Игралните филми по Старгейт не са лоши и стават за гледане. 2.От сериалите си заслужава да се видят сезоните на СГ-1 и Старгейт Атлантис, колкото до Юниверса за съжаление не можах да го издържа до края и спрях да го гледам. 3.От СтарТрековете най-добър според мен е последния - СтарТрек Ентърпрайз - струва си да се види, останалите като сюжети не са лоши но изпълнението им е далеч от него. 4.БатълСтар Галактика - сериала много ми хареса, малко прилича на Юнивърс и на моменти е труден за гледане заради психологичния си драматизъм, но редовния екшън помага за бързото гледане на сериите. Последния епизод ми е направо култов. Жената рева на него яката два часа не можах да я успокоя 5.Само за Вавилон 5 не мога да кажа отзиви защото не съм го гледал все още- някой може да сподели за него, струва ли си гледането.
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 26 Юли 2011 11:46
kokyto написа: Значи гледал съм ги всичките, личното ми мнение по въпса е следното 1.Игралните филми по Старгейт не са лоши и стават за гледане. 2.От сериалите си заслужава да се видят сезоните на СГ-1 и Старгейт Атлантис, колкото до Юниверса за съжаление не можах да го издържа до края и спрях да го гледам. Аз съм на същото мнение. Юнивърса е бозичка. BSG е готин до края на трети сезон. В четвъртия е вкарана драма и като цяло не е направен като хората. Star Trek-овете са готини. На мен най-много ми допаднаха The Next generation и Voyager. Enterprise е с най-модерни ефекти, но си заслужават само 3 и 4 сезон. От Фарскейп съм гледал 2 серии и като цяло не ми харесва.
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 07 Авг 2011 22:01
Много добър филм, сериалите доста завиха от оригиналната идея но също са хубави с изключение на Universe. Само той не ми хареса. BTW Някой да има информация за предстоящия филм по атлантис и за третия на сг-1??
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 08 Авг 2011 01:19
Всичко относно Stargate e мъртво. Universe им донесе огромни загуби и поради липса на средства прекратиха всякакви бъдещи проекти. Би трябвало да има поне още един сезон на Атлантис и след това филм, но явно няма да го бъде.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 14 Авг 2011 17:26
Някой да има инфо дали ще има 3ти сезон на SG univarse
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 15 Авг 2011 01:14
Darksite написа: Някой да има инфо дали ще има 3ти сезон на SG univarse Няма да има.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 17 Авг 2011 19:20
thewhitestig написа: Darksite написа: Някой да има инфо дали ще има 3ти сезон на SG univarse Няма да има. Кофти... надявах се да има интериорни врати
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 26 Авг 2011 22:46
Ами къде забравяте Андромеда? вярно на моменти е леко.... мех... но си става за гледане. Относно SCU първия сезон наистина беше много бозав... наблягаха много на личната драма и едвам го изтърпях. За 2-ри сезон, нещата тъкмо се развиваха малко по интересно и динамично, отклониха се от социалните драма и то взеха че дръпнаха шалтера на сериала. ;/
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 28 Авг 2011 10:57
Първо изгледах Юнивърс,много ми хареса.Изобщо аз мисля,че той е най-добрия от всички сезони на сериала.Има драма,дилеми,героите са сложно изградени,всеки със своя индивидуалност,страхове и фантазий.Изобщо класи над предните два. После гледах и Атлантис-ми какво да кажа,всяка серия сама за себе си-никакво развитие на героите.Иначе е интересен,но не ми харесва как са представени героите,за мен Юнивърс е класа над него(лично мнение).
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 29 Авг 2011 16:01
Не си гледал SG 1, а правиш заключения за всичко И нормално всеки епизод да е отделен от другите, същото е и при Star Trek. При Universe всичко е "свързано" защото проследява събитията свързани само с един кораб и екипажът му... Откъдето и фейлва всичко. Къде отиде Звездната порта?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 29 Авг 2011 19:23
Е как къде отиде,на кораба има портал,май ти не си гледал Юнивърс. Гледал съм няколко серий на SG1,но много наивен ми се вижда,Атлантис е малко по-добре,а Юнивърс е върха от тази поредица(поне за мен де)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 30 Авг 2011 13:21
Съжелявам но, не мога да съглася с теб - Юнивърс е бозата в случая. Тотално бягство от същността на Старгейт.Ти да си видял във всички останали сериали и игрални филми, нещо такова като Юнивърс - май не, няма и да видиш. Първо - филмите по поредицата и сериалите са правени като екшън фантастика, а не като психологична драма фантастика, а и още нещо ако искахме да гледаме, личностна социална драма и дълбочина на характери щяхме да гледаме Листопад или друга подобна сапунка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 30 Авг 2011 19:08
И си прав и не си прав,но както и да е.Това е мое мнение,всеки си има вкус.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 30 Авг 2011 21:25
cupakabra написа: И си прав и не си прав,но както и да е.Това е мое мнение,всеки си има вкус. Изгледай Страгейт, филма от 94-та, после поне 1-ви сезон на SG-1 и друга песен ще запееш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Stargate Публикувано на: 30 Авг 2011 23:34
Хехе,филма съм гледал няколко пъти-него никой сериал не може да го мине.Даже ме хвана яд навремето като почнаха да правят SG1,че само опорочават филма,който си е култов и класика. Както писах и по-нагоре гледал съм епизоди от SG1,но не ми харесва,може все пак като намеря време да изгледам един сезон.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|