Автор |
Съобщение |
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 15:20
Пасторе в ПСЖ. Желанието на играча нямаше голямо значение при този трансфер. ПСЖ предложиха най-много пари и алчния педераст Маурицио Дзампарини (на Палермо собственика) им го даде след като видя, че няма друг балък да даде толкова пари за въздух под налягане. Интересно ми е как разбра, че Лукаку ще вкарва много голове в Челси ако бъде титуляр, преди въобще въпросната маймуна да е записала мач за Челси?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 15:32
Щото маймуната има същата физика като Дрогба и е същия тип нападател. Лесна справка в уики показва, че има 33 гола за Андерлехт от 2009 досега (като се има предвид че е '93 набор). Затова написах догодина, тъй като тази ще му послужи да се аклиматизира и да научи езика Жалко само, че вече няма да мога да го вземам за 5-6 милиона в FM-a Пасторе не е въздух под налягане, но трансфера му определено е абсурден. Нямам търпение да идва съботата вече и Премиършип да се почва!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 16:08
Dexter, Юнайтед купуват от време на време по някой доказан играч. Преди няколко години взеха Харгрийвс (който имаше уникален малшанс с тези контузии), после Бербатов. Аз лично си мисля, че Фъргюсън иска да вземе Снайдер, но му искат много пари. Всъщност май по-големият проблем дори са личните му финансови изисквания - Снайдер искал да взима чисто толкова, колкото и в Интер. Но в Италия плащат доста по-малко данъци, отколкото в Англия, което означавало, че в Англия ще трябва да му плащат около 200 хил. на седмица, което си е много (за справка Рио и Бербо, които са следващите след Рууни по заплата, взимат около 120-130 хил.). Мисля си, че няма да се остави да му извиват така ръцете и по-скоро няма да стане трансфера в такъв случай.
Лукаку наистина изглежда доста страшен предвид ниската му възраст. Може да стане по-добър и от Дрогба, който, колкото и да не го харесвам, играе много.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 16:34
Лукаку е мега луд, ако се не лъжа стана голамйстор на Юпилер лигата. Физиката му ще бъде безценна в Англия. Абе пичове да ви питам някой от вас ще прави ли отборче във Фентъзи лигата ( http://fantasy.premierleague.com/ ) ? Щото си наближава сезона, тъй че може да врътнеме една ПЦМ лига ако има навити...
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 16:41
Dexter написа: Снайдер не отива ли в Сити Точно преди 2-3 дена гръмнаха всички медии, че уж Снайдер е подписал изненадващо със Сити ... новината била от италианския "Gazetto dello Sport "... В крайна сметка опровергаха слуха...
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 16:58
Radiance написа: Лукаку е мега луд, ако се не лъжа стана голамйстор на Юпилер лигата. Физиката му ще бъде безценна в Англия. Абе пичове да ви питам някой от вас ще прави ли отборче във Фентъзи лигата ( http://fantasy.premierleague.com/ ) ? Щото си наближава сезона, тъй че може да врътнеме една ПЦМ лига ако има навити... Това не го играя, но мога да предложа същото за IKnowTheScore лига. Тази игра вече не се хоства на сайта на Премиер, но все пак си е същата игра май.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 17:05
За fantasy-то съм навит, даже вече си направих отбора
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 17:23
Цитат: Щото маймуната има същата физика като Дрогба и е същия тип нападател. Само дето Дрогба е с 15 години по-възрастен от малкия маймун. Тоя опит е безценен в "силно" първенство като Премиършип. Ако Вияш-Боаш е умен ще заложи на опита, не на.. неопитността. И още нещо, няма място за сравнение между Премиършип и Юпилер лигата. Какви футболисти играят в едното, какви в другото първенства. Не можете да очаквате 18 годишно пишлеме(черно) да задмине всички останали нападатели на Челси за две години. Виждате какво става с Балотели. И той е черен и е даже по-талантлив и от Лукако, ама нещо не му се получава, въпреки че зад него играят халфове от ранга на Милнер и Давид Силва. Тука не включвам изцепките му извън терена като фактор определящ нескопосаността му. Цитат: Но в Италия плащат доста по-малко данъци, отколкото в Англия Моля те, недей
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 17:49
rocchi написа: За fantasy-то съм навит, даже вече си направих отбора +1
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 19:19
bulLshi7 написа: Цитат: Но в Италия плащат доста по-малко данъци, отколкото в Англия Моля те, недей Греша ли? Направих дребно търсене и това, което прочетох е, че в Испания данъците са около 27%, докато в Англия вече са 50% май. Доколкото знам, в Италия също данъците са по-ниски.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 19:31
аве лек, откакто влезе в тоя свободен, яко затъпяваш
рекса, изказа мега точното мнение, кво се дървиш като на проститукта, не мога да разбера
на лукаку му трябва време, трябва да мине през Германия, преди да отиде на острова. има време
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 19:44
В Италия са 50%, за Испания си прав, а за Англия са 35%.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 20:07
Ся се регнах на това фантази футбол, прочетох правила а-у Кво трябва да правим?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 20:33
Джунейд написа: Кво трябва да правим? Целувай моето тяло
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 20:47
Това си го знам по default Направих си отборчето, спомням си на времето играх някво подобно Диема Мениджър се казваше, ама го бях забравил след 2 седмици Тук ще гледам да се задържа
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 20:56
Абе вие от Танзания ли идвате? Лукаку вероятно е най-добрия нападател под 20 год.(айде изключваме Неймар), а вие го заклеймявате като пълен нещастник - Дидо, просто си признай,че завиждаш, че няма да дойде в Арсенал. Also, италиански футбол Оф, то пък аз не видях тая страница. Както и да е, аз също си направих отборче във футбол мениджъра, направо някой да прави лига и дава парола(или там квото беше). Иначе Дидо - имаш 100млн, избираш си 15 футболисти от Премиършип и след всеки мач те ти трупат точки в зависимост дали са играли, влезли като резерва, вкарали гол, направили асистенция и квито там други простотии се сетиш. Нищо особено, нищо затормозяващо, ама е готино. Освен това не е българско
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 21:02
Ти как може да си толкова тъп? Аз говорих в негова полза, за разлика от оня другия булшит. Лукаку е уникален футболист. Е кво да завиждам, ние си взехме Чембърлейн Хубаво, направих PC Mania лига - който желае, да влиза ето го кода 1253071-285239
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 08 Авг 2011 21:04
Да де, затва изохках, че не съм прочел тая страница, ама толко съм уморен, че ме мързи да поправям. Сега джойвам, точно бях отворил да правя аз
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2011 00:53
ее радвам се, че някой е направил лига докато бях офлайн. тъпо е че не може да видим отборите преди началото на сезона, ама...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2011 08:09
Иска ми се трансферния прозорец да затвори днес, честно. БГ журналята до такава степен изцедиха темите "бъдещето на Бербатов" и "Арсенал-Фабре-Барселона", че направо не ми се влиза в спортен сайт вече . Два отбора си водят типичния за един голям трансфер диалог, а нашите го изкараха нещо по-съществено от кризата, да кажем . п.п. аз не искам Сеск в Барса
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|