Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 09:16
Моридин написа: Абе, последната версия на Хрома ми зарежда страниците по-бързо отколкото мога да мигна, еба таа технология  Точно.. По-нелепото е, че като съм си пуснал някоя песен в youtube и в същия таб почна да пиша нещо друго, то не само го зарежда още като напиша първата буква, ами даже и не може да смогне да спре песента.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 09:20
Мдаа, заебах Файърфокса(след като едва ли не се кълнях, че друг браузър няма да ползвам) заради Хром. И ми простете, че си позволих, дори, да критикувам Гугъл+. Дидо го каза - юбер алес 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 11:37
Ми ако потърсиш в Гугъл, може би... може би?! http://www.google.com/chrome?hl=bgАко под "страни" имаш предвид "сайтове" - на началната страница(има скрийн на нея на въпросния линк) ти излизат най-често посещаваните сайтове - зареждаш ги по 10 пъти всеки и си готов. Ако имаш нещо друг предвид, заеби.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 12:12
Dante написа: Имам два въпроса. Откъде мога да си я изтегля тази нова последна версия и как мога да си сложа отметки на любимите страни, като във Файърфокса, за да си цъкна директно и да ми отваря сайта? Т'ва, че стана лайфър и си хвана приятелка не ти дава правото да си така смотан. Не съм вярвал, че ще питаш нещо по-тъпо от това как да го намериш тоя Гугъл плюс, ма ето, че успя 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 13:15
Има една звездичка отдясно на адрес бара
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 13:35
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 14:01
да си от добрич и да не познаваш галин релефа е все едно да живееш на остров и да не може да плуваш
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 14:37
тъй кат си тръгнал качи се към рс
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 15:03
Ей манафи, от понеделник почвам стажче у Райфайзен, ше ми дадат некви кинти, че забогатеем и че се возим на кораб Моридин написа: Не съм вярвал, че ще питаш нещо по-тъпо от това как да го намериш тоя Гугъл плюс, ма ето, че успя  Did you just FAIL  
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 16:16
Ерджан написа: Фейл, не виждам как Кътчър може да замени Шийн. Откъде пък избраха точно него, има други актъори, които биха били по-подходящи да заемат мястото на Дъ Кинг Шийн! Сериала ще абдикира.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 16:27
Според мен ще държи прилични рейтинги 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 20:54
Кво фейлнах О.о За Google+ ставаше дума. Транслитерацията верно е в гъза, ма аре са.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 20:57
Не става ли дума за Google Chrome? 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 21:19
Не бе Преди време Данте ме пита къв е тоя Гугъл Плюс и как да го намери и тогава си помислих, че по-тъпанарски въпрос няма как да ми зададе вече. Е да, ма е го кво пита сега на предната страница: Цитат: Имам два въпроса. Откъде мога да си я изтегля тази нова последна версия и как мога да си сложа отметки на любимите страни, като във Файърфокса, за да си цъкна директно и да ми отваря сайта
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2011 21:37
Ааа, тъй, не загрях, аз съм си просто момче 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 00:42
тоя шашкънин дето одеве реши да ме prank-ва за дървата, да се научи, че на краставичар краставици се не продават подозирам вермик
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 00:51
И МИ ВИКА ЧЕ ПРАВИ МИНЕТИ ЗА ПЕТ ЛЕВА БЕ АЛО
ЗА ПЕТ ЛЕВА АЗ ЦЯЛА СЕДМИЦА ЖИВЕЯ БЕ, ТЕ ЕБА У ИЗМЕКЯРА
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 01:10
беше с преправен глас, а я го знам вермик, че има некви слушалки ( за 150 лева, щот он си бръше гъза с парите ) дека мое му преправя гласа затва е главнио заподозрян, сигур са се събрале по русенски некъде и се чудят с ква глупост вече да се зафанат
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 01:23
Ма беше доста забил нещастника, понасра се нещо. Виж Ноктурно си го може вече 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Авг 2011 09:58
Stylized Corpse написа: сигур са се събрале по русенски некъде и се чудят с ква глупост вече да се зафанат АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|