Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2011 01:35
Какво искаш да кажеш под: "Изпях си цялото творчество на Ледник..."?! Това не е ли творчество на Ледник по принцип? И ако не си дрънкал на някаква кухарка - няма ефект ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2011 11:49
Аз написа: Какво искаш да кажеш под: "Изпях си цялото творчество на Ледник..."?! Това не е ли творчество на Ледник по принцип? И ако не си дрънкал на някаква кухарка - няма ефект ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) епа деба
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2011 18:05
В СУ изядох два големи на изпитите, в УНСС се справих доволно на ония пародии на изпити и те така.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2011 18:18
ем ошог то някво непланирано беше, прибираме се от плевен и бащата вика дай да минем през русе, викам хараби. пък и не бях взел лаптопа, няма скайп, няма фб, няя нищо. друг път като минавам.
яко е градчето. центъра е бохемски някъв, стари тузарски сгради, бяха опънали изкуствено игрище от Ариана Фен Купа и някви пичове разцъкваха в 3 следобяд на жегата. ходихме до Дунава, доста мръсен беше, като морско чадо не ме впечатли особено, ама не беше лошо. видях няколко доста яки пичета, ама бяха си хванали тръби ебати.
абе не беше лошо
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Юли 2011 18:32
Цитат: видях няколко доста яки пичета, ама бяха си хванали тръби ебати. Я пак? 
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Юли 2011 01:19
Форуме, ебало си е майката :@
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Юли 2011 09:02
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Юли 2011 18:08
Казим се върнал у форума. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Юли 2011 23:32
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Юли 2011 01:05
спи ми се темата и форумът са мъртви лека нощ
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Юли 2011 04:16
гледах трансформърс 3
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Юли 2011 05:07
Никога няма да гледам филм с огромни антропоморфни роботи от луната, които говорят на английски и всичко това с як саунд и драма сцени. Абсурдно ми е.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Юли 2011 09:32
creator написа: Никога няма да гледам филм с огромни антропоморфни роботи от луната, които говорят на английски и всичко това с як саунд и драма сцени. Абсурдно ми е. you have a point. аз гледах jay and silent bob. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Юли 2011 09:55
^ само да ти кажа, че аз съм Сайлънт Боб, а един колега е Джей ... АМА 1 КЪМ 1 !!!!!!!!  виж им цялата поредица с филми;
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Юли 2011 20:56
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Юли 2011 21:21
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Юли 2011 21:54
World of Tanks маратон тая вечер ! 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Юли 2011 22:29
 маратон тази вечер
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Юли 2011 22:30
Come on down, feel the sound!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 24 Юли 2011 22:34
Аз май ще си правя Breaking Bad маратон ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|