Автор |
Съобщение |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 09 Юни 2011 21:29
Писна ми!!! Искам PC-то отново да е на върха! Така или иначе не играя MMORPG-та и RTS-и така че не ми пука че се правят главно за PC, искам високобюджетни екшън адвенчър шутъри ексклузивно за PC. Искам игри като Uncharted и LA Noire за PC. ПИСНА МИ!!! Ако ситуацията не се промени до 2-3 години ставам конзолен геймър! yeahh.... right, just kiddin'.
Ситуацията е сериозна момци, когато имате възможност купувайте си PC игрите, нека им наливаме пари в устите на разработчиците. YOU CAN MAKE A DIFFERENCE!!!
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 09 Юни 2011 22:36
thewhitestig написа: Писна ми!!! Искам PC-то отново да е на върха! Така или иначе не играя MMORPG-та и RTS-и така че не ми пука че се правят главно за PC, искам високобюджетни екшън адвенчър шутъри ексклузивно за PC. Искам игри като Uncharted и LA Noire за PC. ПИСНА МИ!!! Ако ситуацията не се промени до 2-3 години ставам конзолен геймър! yeahh.... right, just kiddin'.
Ситуацията е сериозна момци, когато имате възможност купувайте си PC игрите, нека им наливаме пари в устите на разработчиците. YOU CAN MAKE A DIFFERENCE!!! +1
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 27 Юни 2011 13:15
Аз предпочитам ПС, но е много жалко, че повечето по-яки игри са за Плейстешън, като Ninjа Blade (знам и още няма да ги споменавам). От една страна клавитура и мишката са върха, а от друга искаш Плейстешън само, защото графиката е по-яка ( хем те боли, хем те сърби ).
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 27 Юни 2011 19:33
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Gabe Newell
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 28 Юни 2011 12:08
SaiyanBen97 написа: Аз предпочитам ПС, но е много жалко, че повечето по-яки игри са за Плейстешън, като Ninjа Blade. Абе вие в кой век живеете? Ninja Blade отдавна я има за РС: http://zamunda.net/details.php?id=197519
___________________________________ No, it's me - Gabe Newell!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 28 Юни 2011 17:35
Сори, отдавна не съм гледал замундата, пък и беше 2010 год. ( когато излезе ) я гледах xD
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 01 Юли 2011 11:06
PC for the win! 
|
|
|
|
 |
thewhitestig
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 03 Юли 2011 18:34
SaiyanBen97 написа: искаш Плейстешън само, защото графиката е по-яка Ти сериозно ли ?!
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 03 Юли 2011 20:45
thewhitestig написа: SaiyanBen97 написа: искаш Плейстешън само, защото графиката е по-яка Ти сериозно ли ?! Е, тоя се ебава, наистина 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 12:04
thewhitestig написа: SaiyanBen97 написа: искаш Плейстешън само, защото графиката е по-яка Ти сериозно ли ?! Баси трола. Всеки знае, че XBOSS има най-добрата графика.  После е POS3. След това е спам.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 12:23
Ти сериозно ли ?![/quote] Баси трола. Всеки знае, че XBOSS има най-добрата графика.  После е POS3. След това е спам.[/quote] Абе ти малоумен ли си бе?  Как конзола ще има по-добра графика от DX11? ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! 
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 12:30
doggymien4o написа: Абе ти малоумен ли си бе?  Как конзола ще има по-добра графика от DX11? ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!  The power of X  X wipes the floor with your puny щайги. И сравнения:  Тук виждаме, че върховият хардуер на XBOSS позволява в пъти по-висока резолюция на текстурите при Crysis 2 срещу POS3 и PC.  А тук виждаме колко по-добре изглежда XBOSS версията на Gears of War срещу тази вървяща на смехотворния PC хардуер. Забележи, че освен по-добра графика невероятния хардуер на XBOSS предлага и повече оръжия на гърба на Marcus. Очевидно е коя платформа предлага по-добрия хардуер. I rest my case.
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 13:12
Абе много фенбойчета тука. Децата с Pentium 3-ка, които са играли само CS 1.6 до вчера, като си вземат конзола и голяма работа стават.  Ако съм искал конзола, да съм си взел отдавна. Ама да играя с гейпад не е оферта. Отделно тези конзолни ексклузиви слабо ме интересуват (с изключение на няколко).
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 20:27
АБЕ! Курво мизерна, ти мене ли ще ме лъжеш бе! Да умреш дано бе, кво ми слагаш скрийн от GoW и GoW2 и ме зимаш за тъп бе!!! Ебати тъпака си бе, да не мислиш, че падам от марс, кво ми изкарваш, че графиката на PC е по-смотана от на кашона, като е обратно бе, ей! Лелее, ебати нещастника, нямам думи :X .... 
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 21:34
doggymien4o написа: АБЕ! Курво мизерна, ти мене ли ще ме лъжеш бе! Да умреш дано бе, кво ми слагаш скрийн от GoW и GoW2 и ме зимаш за тъп бе!!! Ебати тъпака си бе, да не мислиш, че падам от марс, кво ми изкарваш, че графиката на PC е по-смотана от на кашона, като е обратно бе, ей! Лелее, ебати нещастника, нямам думи :X ....  Факта, че XBOSS мачка смехотворния ти PC хардуер не трябва да те ядосва. Факта, че си чак толкова прост обаче трябва..
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 04 Юли 2011 22:35
Как ще мачка PC хардуеъра бе? Леле-мале! Не!Стига! Значи ся тръгваш у лево, у лево, у лево и напускаш! 
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Юли 2011 08:40
doggymien4o написа: Как ще мачка PC хардуеъра бе? Леле-мале! Не!Стига! Значи ся тръгваш у лево, у лево, у лево и напускаш!  ^ Mad. Извинявам се, ако съм наранил чувствата ти.
|
|
|
|
 |
Gabe Newell
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Юли 2011 09:25
рс е само подобре ако имаш 2 гтх580 в сли и може да си го позвлиш. иначе си взимаш един хбох иго хакваш и играеш новата гта примерно.
___________________________________ No, it's me - Gabe Newell!
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Юли 2011 09:59
iddqd_rld написа: рс е само подобре ако имаш 2 гтх580 в сли и може да си го позвлиш. иначе си взимаш един хбох иго хакваш и играеш новата гта примерно. Деба, все едно слушам иддяд  Съвет: пиши без точки 
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предпочитам РС Публикувано на: 05 Юли 2011 13:22
iddqd_rld написа: рс е само подобре ако имаш 2 гтх580 в сли и може да си го позвлиш. иначе си взимаш един хбох иго хакваш и играеш новата гта примерно. И ти не знаеш какво пишеш...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|