Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Юни 2011 08:18
ПП IceQueen, понеже търсеше интересни и приключили заглавия, ето едно което мисля, че ще ти хареса - вчера загледах първите 4-ри епизода на Seikimatsu Occult Gakuin (13 серии от 2010-та) и адски ми хареса. Паранормални явления, градски легенди, окултни ритуали, пътуване във времето, извънземна инвазия, хорър/трилър елементи и какво ли още не...всичко това е представено с адски динамично, с много хумор и с красива графика. Дано продължи така до последната серия. Аз го бях пропуснал защото има отвратителен misleading плакат - останах с впечатление за някаква садо/мазо ечи комедия, а не е.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Юни 2011 08:37
Seikimatsu Occult Gakuin ме разочарова тотално! Почна яко и динамично, но след четвърти епизод се превърна в глуповата ученическа драма...блях...сценариите на епизодите изглеждат като нещо изстискано от пръстите и ad lib-нато 15 минути преди срещата с продуцентите... Загледах едно сладко микро сериалче - Fireball. Свръхкратки епизодчета, много игри на думи и чисто японско чувство за хумор (въпреки, че е френчайз на Disney), а понякога и някой визуален гег. В момента върви вторият му сезон Fireball Charming. Излезлите до сега 20-тина серии се гълтат за нула време...кратко и сладко. Загледах първи епизод на Shiki...нещо не ми хареса и го дропнах.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Юни 2011 21:48
Нов Trigun http://www.youtube.com/watch?v=-L7XfNCS2pQbtw аниметата по Wolverine и Iron man струват ли да се гледат?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Юни 2011 23:01
Tiny написа: Филмът не нов - излезе още миналата година ,просто дъбнатата му версия я пускат сега в Америка. Много е як ,гледал съм го поне 4-5 пъти ,ама пак ще го изгледам с кеф на английски
___________________________________ Who do I belong To? Not Earth Not world Not Evil Not mortals Not wretches Not horrors Who do I belong to? Unchanging Unbreaking Unfailing Creator Immortal Eternal !!!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 10 Юни 2011 10:23
Догледах Occult Academy. Явно епизоди 6-9 са mid-season crisis . 5-ти горе-долу ставаше, а при Чупакабрите имаше една култова сцена. Това, което не ми хареса в края беше, че яката мацката най-неочаквано се крашна точно по този идиот № 6. Това беше адски тъпо и нелогично...като толкова държаха да го "задомят", да го бяха уредили със заместник-директорката примерно. Иначе срещам много коментари, че краят не е логичен...за мен си беше. Ключът трябваше да се използва, а не да се премахва...самата инвазия си беше уредена предварително. Както и да е, последните 3 епизода малко поуравновесиха нещата. Общо взето приятно сериалче...но е на една стъпка от възможността да бъде нещо много по-яко.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Юни 2011 08:57
Видях, че ще излиза нов сезон и реших да се запозная с досегашните два на Natsume Yuujinchou. Едно нещо ще му призная - гледа се бързо, леко и приятно, а сюжетът му е малко по-различен от стандартните ученически сериали...е, не че няма епизод със school trip, епизод с onsen и епизод с фестивал . Това, което не ми харесва е как главният герой вечно се доказва, като непоправим добряк и алтруист, как вечно влиза в дълг към някой и как youkai-ите вечно трябва да постъпят срещу природата си...и да не го изядат... . Бабата на главният герой също ми е противна, въпреки усилията на авторката да я направи трудно разбираем, но симпатичен образ. Има го и стандартният shoujo момент, че всички младежи трябва да се bishi-та в почти shounen-ai отношения. Какво ми хареса - приятната атмосфера, приятната графика в пастелни тонове, приятната музика - хем носталгична, хем зареждаща с енергия...и най-вече наглия Nyanko-sensei. Той е основната причина да изгледам анимето - забавен, циничен, практичен и адски силен. Natsume не би постигнал нищо без него. По-горе споменах за дългове, най-големият дълг на главният герой е точно към Nyanko-sensei. Другите youkai също са интересни, някои от тях много забавни. Харесах си и една комедийка: Working, загледах и 3 серии. Стори ми се много смешно и динамично...продължавам с останалите епизоди.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Юни 2011 14:37
Искам да гледам игрален АКИРА 3Д на кино... ВЕДНАГА! де да можеха да го направят велик колкото анимето, ама америка бате едит : Изгледах Neo Tokyo, изтеглил съм и Memories + Roujin Z.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Юни 2011 08:24
За мен Memories е по-якото от двете. Roujin Z има хубави идеи ама накрая малко се оляха . Двете са доста сходни - правени са от един екип едно след друго, но Roujin Z е по-ранното и нискобюджетното, а Memories е по-късното и вече е с кино бюджет.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 19 Юни 2011 00:38
Абе изгледах първо roujin Z-то и много се изкефих лелее Наистина имаше яки идеи, кефи ме как Отомо разглежда отношенията между хората и технологиите И ОСТ-то беше много яко ааа http://www.youtube.com/watch?v=avziW02mAvA!!! ВЕЛИКА песен . едит : Изгледах Меморийс, 1вата история беше най-интересна( даже поизтръпвах като я гледах вечерта), втората леко комедийна и по-малко интересна, ама тая на Отомо едвам я изтраях - В Т Ф ? Баси тъпотията; няква наци пропаганда ли представяше нз, но ми се стори като пропиляни минути от живота ми. Поне Ending мелодията е як транс. http://www.youtube.com/watch?v=zRGLT3vI ... re=related
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 20 Юни 2011 08:13
Цитат: няква наци пропаганда ли представяше Всъщност е подигравка с наци пропагандата и въобще гавра с японското authority driven общество. (Примерно как му се скараха на бащата без да е виновен и пича тръгна да се извинява и се надиша с токсични газове.) Просто трябва да се възприема по-гротескно. В третата част има приложени и някакви интересни анимационни техники. Вярно е, че първото е най-универсално, най-дълбоко и най-добре нарисувано, но мен втората част ме кефи повече защото е гавра с disaster control-а, disaster филмите, корпоративната безотговорност и някои порядки в Япония (примерно служителите да следват сляпо инструкциите на шефовете си). Подигравката е на твърде много нива.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Юни 2011 13:09
Gintama ми звучеше интересно, но не можех да изтърпа и 1 епизод. Сетинга изглежда як, но лигавщините и мега-силното kawai момиченце, която язди гигантска котка, не мога да ги понеса AlSu, беше сравнявал едно аниме с BSG (епизодът, където правеха случайни хиперскокове и ги преследваха го имаше и при двете, примерно). Кое беше? И анимето по X-men наистина ли е зле?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Юни 2011 17:08
Tiny Цитат: мега-силното kawai момиченце, която язди гигантска котка Малко фактология: - Момиченцето е не само адски яко, но е нагло, просто, лакомо и всъщност е деконструкция на kawai дефиницията. Всеки един от героите е деконструкция на популярно клише. Пичът с очилата е уж лузърът, който ще се превърне в герой...това не се случва...той никога не мърда по-нагоре от "комично неадекватен нърд". Главният герой трябва уж е бившият самурай със златно сърце - а, не е...няма по-мързеливо, непукистко и игнорентно копеле от него. Нещата трябва да станат много напечени, за да се включи...и то почти винаги неадекватно. Така мога да изредя целия каст - Шинсенгуми-то: банда откачалки, борците за независимост: още по-големи откачалки и истински терористи... - "Гигантската котка" е всъщност гигантско куче...поредната гавра...още в интрото може да се види, че пробива със зъби скалповете на хората на които се радва...освен това плюска и сере за световно. Сюжетът на всяка серия е гавра или пародия на популярна тема или шоу (най-вече анимета Bleach, Dragon Ball и но и ТВ шоута...примерно Power Rangers...японската версия, естествено) затова се препоръчва превод с обяснителни бележки. Има доста кенефен хумор...при това в буквален смисъл...примерно имаше един цял арк в който героите обсъждаха как трябва да изглежда тоалетната на Шинсенгуми. В друг арк героите бяха изправени пред избора да си избършат задниците с шкурка, с най-ценния прадмет, който носят (за двама от тях снимката на любимата жена, за третия безценен старинен ръкопис, а за главния герой пачка банкноти) или да ходят насрани. Тематиката е доста разнообразна: от аркове за отслабване и писане на любовни писма, през социална драма и зомби outbreak-ове до глобални заплахи и геноцид. Т.е. анимето е доста гротескно. Ще ти препоръчам следното: изгледай филма, примерно вземи го от тук: [url]http://tracker.minglong.org/torrents/%5BRumbel%5D_Gintama_-_Benizakura_%5BH264%5D%5BFFB01FBF%5D.mkv.torrent [/url] Той е римейк на един от арковете в сериала и дава добра представа за какво става дума. Ако той не те кефи, дропи. Цитат: AlSu, беше сравнявал едно аниме с BSG (епизодът, където правеха случайни хиперскокове и ги преследваха го имаше и при двете, примерно). Кое беше? Както писах, не ти трябва, защото освен това, че ситуацията е открадната от там (и обърната...там колонията е отцепена от бойната флотилия), Macross 7 няма нищо общо с BSG (освен че действието се развива някъде в Млечния път ) Аркът е някъде към средата, не помня точните епизоди. Ако ще гледаш Macross, препоръчвам Macross Zero (5 OVA епизоди). M7 е срамът на целия френчайз. Ако търсиш нещо от сорта на BSG ще трябва да си помисля...пък и не е лошо да споделиш, кои аспекти от шоуто ти харесват най-много...На пръв прочит ми идва Gunadam 00, което както знаеш не прилича много...но пък я има военната sci-fi тематика, битките, политическите машинации и драматично сапунените отношения между героите . X-Men не съм го гледал...но Irion Man и Wolverine от същите хора са красиво нарисувани...и със страшно дебилен сюжет.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Юни 2011 21:00
Абе преди години гледах едно аниме Darker than Black. Сега гледам че са пуснали няколко OVA епизода. Та въпроса ми е дали някой знае дали ще пуснат нов сезон?
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Юни 2011 21:52
Ще му дам още един шанс, но вероятно няма да съм гледал 99% от нещата, които ье пародират AlShu написа: но пък я има военната sci-fi тематика, битките, политическите машинации и драматично сапунените отношения между героите . Точно това ме интерсува
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 30 Юни 2011 09:14
Цитат: Ще му дам още един шанс Ще повторя - хвърли око на филма...ако не ти хареса, гаранция че и сериалът няма да ти хареса. Такааа BGS-образни анимета...малко труден въпрос, защото не виждам аналог, а само заглавия със сходни елементи. Повечето Gundam-и. Препоръчвам Gundam 00 сезон 1-2 + филма (той е особено красив и динамичен...но пък е rip-off на няколко холивудски екшъна)...може и Gundam Unicorn, но още не е приключил, а излиза по 45 минути на 8 месеца... По-старите Gundam-и може да ти дойдат прекалено ретро. По какво прилича: космически битки, космическа опера, шпиони, конспирации, политически интриги, военна драма. Какво може да те отблъсне: главните герои са клишета от аниме шонените и драмите...нямат нищо общо с BSG. Това важи и за следващите изброени заглавия. Macross. От него препоръчвам само Macross Zero. По какво прилича: повечето сюжети напомнят премайза на BGS. Откъсната земна флота търсеща планета за заселване е нападната от превъзхождащи извънземни сили. Какво може да те отблъсне: едни от задължителните елементи на френчайза са - j-pop концерти и любовни триъгълници. Macross Zero е по-различно (пак има триъгълник, но песните не са в стил j-pop ), но действието се развива на Земята и сблъсъкът е NATO - Anti NATO...но пак е намесена протокултурата и пр. извънземни мистични сили. Vandread По какво прилича: главните герои са далече от родните си планети и трябва да си проправят път с бой, за да ги предупредят за предстоящата атака на роботизирани нашественици. Космически битки, космическа опера, шпиони, конспирации, политически интриги, военна драма и приключения на корем. Какво може да те отблъсне: протагонистите са три момчета и цял космически кораб с момичета (предимно кавйски тсундерета и/или лесбийски двойки)...т.е. има един такъв комедийно-харемски момент. Според мен сместа е правилна, ама де да знам, на теб може да ти дойде прекалено cheerful. Full Metal Panic All По какво прилича: sci-fi екшън, шпиони, конспирации, политически интриги, военна драма. Какво може да те отблъсне: всичко това е кръстосано с училищна комедия. За мен това е плюс. Full Metal Panic Fumoffu е едно от най-смешните неща, които съм гледал. В другите два сезона обаце си има солидна доза драма. Подобни неща, които смятам, че няма да ти харесат: Aim For The Top 2 (Gunbuster 2) има сходни елементи, но е прекалено странно и Gainax-ообразно. Sentou Yousei Yukikaze - мрачна драма за провалена инвазия на Земята в друг свят. Доста е мудно, а и в основата на драмата е разпадането на една гейска двойка ...но пък има sc-fi екшън, политически дразги, Coup d'état-а и страхотен механичен дизайн. Heroic Age - голяма тъпня, но съдържа един два ключови момента от BSG (открий N планети, надхитри M противникови флоти)...страшно го мразя това заглавие и най-вече главните му герои. Tytania - маса космически битки, стратегии и политически ходове...най-дразнещото е главният герой и това как всички го смятат за военен гений...а всъщност е идиот и мързел. Ненавиждам и тоновете драма, които са изсипали в заглавието. Legend of the Galactic Heroes е като горното, но без дразнещ главен герой и доста по-епично...но пък е доста мудно, старомодно и обемисто. Сещам се и за други заглавия (примерно Crest Of Star и Banner Of Stars), но тяхната връзка с BSG е още по-слаба и далечна.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Юли 2011 12:09
Почнаха да излизат преводите на заглавията от новия сезон. Съответно аз ще ви досаждам с впечатленията ми за тях Ikoku Meiro no Croisee The Animation - не се оказа това, което очаквах. Артът не е да кажем на нивото на Gosick, а историята не ме грабна: малко японско момиченце се учи да живее в Париж...съответно трябва да свикне да не закача всичко по пътя си с кимоното и да отвикне да се кланя всеки през всеки 5 минути. Дроп след един епизод. Sacred Seven - това ми изглежда прекалено безумно, за да си правя труда да го следя...и е на светлинни години от жанра мека, за каквото е обявено... Дроп след един епизод. Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou - за съжаление скука, като първи сезон. За сега ще се следи.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Юли 2011 10:19
Mayo Chiki - Впечатления от един епизод. Стандартна ечи, садо-мазо комедийка. Не е за мен. Дроп. Mawaru Penguin Drum - Впечатления от един епизод. Опитва се да бъде прекалено много неща едновременно...хем драма, хем комедия, хем...абе някаква кичозна смес от жанрове, която не ме радва. Иначе визуално е интересно. Дроп. Nyanpire - евтино и елементарно. Всъщност аутрото, което скандализира всички с простотията и кича си е най-ценното нещо в него. Още не сме навлезли в историята и може би не мога да го оценя "по достойнство"...обаче - дроп. Usagi Drop - Впечатления от един епизод. Хареса ми. Драма, обаче предадена човешки и интересно. Ще се гледа нататък. Blood-C - Впечатления от един епизод. Хареса ми. Това нещо трябва да се гледа задължително в HD. Адски стилно, интересна игра с ограничени гами цветове (примерно училищните униформи са в черно и червено) и добра анимация. Семплият керътър дизайн определено ме кефи. Историята не изглежда нещо оригинално, но може би ще е добър фон за екшъна, драмата и туистовете, които предстоят. Не виждам нищо общо с Blood и Blood+ (с което не съм добре запознат, така че наблюдението може да е грешно) освен името на главната героиня и музикалните мотиви. Едно нещо не ми хареса...Сая пропя ...това реклама за музикалната кариера на сеюто ли беше? Накратко - харесаха ми точно заглавия, които най-малко очаквах. Baka to Test to Shokanju 2 - Първата серия ми се стори малко скучна. Предишният сезон и OVA-то бяха по-яки. Надявам се това да е временно отстъпление. Загледах нещо по-старо, Majin Tantei Nougami Neuro - Това се оказа комедийка с елементи на детективско разследване и малко хорор. Ще го гледам въпреки, че не е нещо особено. Изглежда ми като смес между Balzebub (постоянни ебавки с демоничните сили и приложението им във всекидневния живот) и Detective Conan (пъзелите са сходни - логични, но понякога доста непрактични, локациите са много сходни има и един герой, който се е хоро реплика на Кайто Кид...може би Majin Tantei не се бъзика само с DC, а с клишетата в meitantei жанра).
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Юли 2011 02:11
Blood - C и аз съм му хвърлила око, но ще го поизчакам, иначе в Blood+ Сая има сестра близначка, която се изживяваше като преоспяваща певица, предполагаше се че и Сая може да пее, ма нямам спомени да го е правила Аз пък изгледах един куп глупости. Не съм много сигурна горда ли съм или съм мазохистка или и двете. .hack//GIFT - знам си аз, че карикатурите не са ми по вкуса, ама ... Не, учудващо, но ако успеех да се обстрахирам от триъгълните форми, беше смешно, на моменти беше дори много смешно, но пък ако не си гледал първите части няма да го схванеш особено. Естествено след него изгледах и .hack//Quantum. - Графиката ми хареса, ама аз като цяло съм си MMORPG фен и то в тази поредица основно това ми харесва, че се върти около такъв тип игра. Какво не ми харесва със всеки изминал .hack и най-вече с този? Мястото е едно и също, имаме некви "легенди" за първите герои, но същевременно разни хора се мъкнат с техните персонажи, не обичам такова взимане и лепене на нещата, особено като в предишния .hack бяха казали, че точно тези персонажи се водят един вид ..."Специални" и не са пуснати в масова употреба. Да не споменавам, че историята яко сбозва, къде, какво, защо, как? Всичко изсипано на куп и иди му хвани спатиите. Бе... претупано с една дума. И понеже упорито съм на вълна магия и демони продължих с Yumekui Merry. Учудващо, но не беше съвсем малоумно. Всъщност за едно гледане ставаше, въпреки че също беше доста претрупано, посредствено и момента в който вместо да се бием - удряме прочувственият диалог и нещата стават розови. Все пак оставиха сравнително доста въпроси без отговор, "демоните" ни са доста странни за демони, не са типичните гадалюги дето сме свикнали да гледаме и ще е чудничко ако пуснат втори сезон или поне OVA, за да разберем все пак какво става и да ни се обясни историята. Но, ако не друго, поне е шаренко и красиво нарисувано, а и си имаше и добрите моменти. Hatenkou Yuugi. Предполагам трябва да е добро и романтично. Както обаче бяха казали и в описанието - има голям шанс да не остане оценено. Аз явно съм от хората, които не могат да го оценят. 10 епизода, като общо взето всеки разказва отделна история. Опитва се да бие към детективско на моменти, но не му дават достатъчно време на тези напъни. Опитва се да бие на свръх естествено, но и от това има по-скоро недостатъчно. Общо взето сълзливи истории и една Либоф! За мое очудване C- The Money of Soul and Possibility Control излезна добро. А и засяга един доста наболял проблем - пари. Бързо се гледа. Шаренко, без излишни речи и с достатъчно бой. Е, по едно време леко искаш да извиеш врата на главния герой, но... всеки си има лоши моменти. Deadman Wonderland - (Не можах да видя дали АlShu не е казал нещо за него) Общо взето анимето, което ми хареса. Много бой, готини атаки и ако успееш да се апстрахираш, че главният герой е цивреща михлюза, а партньорат му е девойче, което нито знае къде е нито по какъв въпрос е, пък и защо трябва дасе носят дрехи, е добро. Има един подържащ персонаж, който си прави буквално каквото му е кеф и е напълно безкруполен, а за наше щастие са му дали доста телевизионно време и през останалото време, бой, кръв и тук - таме драма. Типична тупалка без особени психически натоварвания или поне за мен. За жалост оставиха огромна порта за продължение, което се надявам все пак да издадът. От излизащите неща загледах Ao no Exorcist. Някъде четох, че ще е 26 епизода, силно се надявам да го разтегнат на повече или да са повече сезони. Историята ми хареса, картинките са готини, боя е добър. Има мегдан да стане многосерийно, а и някак си ми запълва нишата между Bleach, Beelzebub и Fairy Tail. Bakemonogamari - Загледах го, само защото пишеше, че е от типа на xxxHolic - Голяма Грешка. Безкрайни разговори. Отегчителни разговори. Ама само говорят тия хора, а докато говорят вървят грозни реални картинки на ръце, крака, къщи, глави или рисувани на купи с манджа, ръце, крака, очи е етц. Да, уж разказват неква сълзлива история и обясняват свръхестественото. Може да научите че не знам си кой йероглив за крава в даден момент може да се чете кат охлюв. Да ме пита човек защо го изгледах, ма един познат толкова време ми го хвали, че ... Shakugan no Shana S - Ови без ма никъв смисъл и стойност. Също така наваксах Beelzebub. Бях го спряла покрай Фокушима, защото филърите страшно ми лазеха по нервите. Много се радвам, че не се задържаха много в тях, а и историята май най-сетне си влезна в линията. Очакванията са ми да следва доста интересна арка, ма да видим. А да и голямата ми мъка в анимето: Queen's Blade - Е просто няма такава простотия. То ако се настроиш психически, че ще гледаш гащи, цици и демон който пръска киселина кат се стиска за циците.... Много малоумно аниме. Мисля че ще е едно от малкото, които ще дропна.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Юли 2011 08:13
Deadman Wonderland не съм го заглеждал, но според плаката и синопсиса не трябва да ми хареса. Bakemonogamari - ако ми беше чела пространните писания тук щеше да знаеш предварително, че е диалози и пак диалози и пак...Иначе на мен ми харесва много, защото обичам такова чесане на езици, но определено не е за фен на екшън/приключенията като теб... Апорпо, Katanagatari въпреки че визуално е различно от Bakemonogamari и е правено от друго студио...е по книги на същия автор...та да си знаеш, че и то е заринато в диалози...е, ти сигурно си го отхвърлила още на ниво керъктър дизайн... Steins;Gate няма нищо общо с горните, но също е заринато в диалози . ПП Къде пишеше, че Bakemonogamari прилича на xxxHolic? В MAL-а ли? Там е пълно с тъпи препоръки...промерно който харесва Full Metal Panic!, ще хареса и Code Geass, Martian Successor Nadesico, Asu no Yoichi, Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana, Fate/stay night, Uchuu no Stellvia, Chrno Crusade, Love Hina и т.н. Бахти...как може да намериш нещо общо между тези, че и да ги харесаш... Може да имат и някой сходен елемент (примерно и FMP и Code Geass са кръстоска между екшън с mech-ове и училищна комедия), но за мен това са си несъвместими заглавия.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|