Автор |
Съобщение |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 00:04
Миналата седмица бях в Русе - там живеят баба ми и дядо ми. Винаги в малкото време от годината когато съм там, за мен е празник. Аз съм от Сливен и когато се чупя към Русе, просто разликата в градовете ме кара да ме е яд че живея в тоя цигански кенеф. Една трета от територията на Сливен представлява площ с незаконни ламаринени гаражи и изоставени казарми, друга една трета са циганските гета и останалото е главната улица и няколко квартала  . Когато съм в Русе обаче, направо забравям, че съм в България - хубав парк, перфектно запазени внушителни вековни сгради и много зеленина през пролетта и лятото. Абе направо мини версия на някоя от големите европейски столици. Обаче селянията е осезателна и в двата града, както впрочем и в цяла България. Затова споровете от типа на "Софиянци vs. Селяни от провинцията" ме карат да се смея.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 00:34
Изпитах подобно чувство на благодат и просветление, когато бях за няколко часа в Русе. При все, че живея в София, смяната на средата ми се отрази добре. Всъщност пътуването почти винаги е нещо хубаво, което трябва да се прави!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 00:55
русе е деба селската циганско-румънска кофа за боклук 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 01:02
Обожавам си родния град и утре ще ви опровергая Гошо и Викторе, че сега нямам кбд 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 01:11
ще чакам с нетърпение 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 01:24
Аз се чувствам така яко, когато съм във Варна. Супер хубав, тих, чист и спокоен град, въпреки големината си.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 01:29
Бургас пък е някаква противоположност. Всички са някакви забързани. Дори в морската да отидеш гъмжи от народ бързащ и спокойствието е нулево. Но като цяло си го харесвам като град. 
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 01:56
Миналата година ходих до Бургас за 1 ден да скивна морето. Имаше две котенца, на едното, от които, дупенцето беше велико. След като напуснаха плажа се насочиха към най-близката градинка и кротичко седнаха на раздумка.Хич не ми изглеждаха като неспокойни хора.Просто споделям, че съм видял ебати задника, нищо повече, освен тва чакам да ми се поразтопи сладоледа 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 04:10
Курвиииии, баща ви се оказа без паспорт последния си ден в Турция, но 18 часа след групата съм си тук, което е важното И автостопът определено има своите забавни страни 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 07:20
Dexter написа: Миналата година ходих до Бургас за 1 ден да скивна морето. Имаше две котенца, на едното, от които, дупенцето беше велико. След като напуснаха плажа се насочиха към най-близката градинка и кротичко седнаха на раздумка.Хич не ми изглеждаха като неспокойни хора.Просто споделям, че съм видял ебати задника, нищо повече, освен тва чакам да ми се поразтопи сладоледа  Декстъре, я постни една снимка. Искам да си представя лицето ти докато си го зяпал този задник. 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 09:31
аз тъкмо щях да казвам, че в русИ съм виждал феноменалните пичета... всички '93+ ама имат понетциал
пичове, забравихме да разсъждаваме за пловдив. ей тва е бахти якия град. и повечето от хората там носят със себе си някво бохемско настроение от едно време. там особено по центъра не съм видял мн мн забързани хора, ми напротив-блеят си, разхождат си се, всичко точно + че и там познавам феноменални пичета. нагоре кварталите не ги знам, ама по централната част си е баш меда. е виж ся, като почнат да говорят на майна ти става ясно че не са баш толкова велики, ама аз мисля че пловдив е як град и хората там са супер. ЕЙ ТЪПАНАРИ ето сериозна тема, която всички си обсъждаме нормално, кво цвилите само
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 09:39
Перник е много хубав град.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 09:58
Till Lindemann написа: аз тъкмо щях да казвам, че в русИ съм виждал феноменалните пичета...
Хубави пичета, докато не си отворят устата. Впрочем, във Варна е същото. Кат говориш за Пловдив обаче... Толкова яки пиченца колкото майнички знам - никъде другаде не съм видел И дори доста малко от тях говорят неприятно. Ходи ми се у Пловдив Иначе Варна>>>>>>>>>>>>Бургас.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 10:14
Бе не всички мяукат, както не всички тука шопят.  Честно казано, откакто си отпуших ушите в София, хич не мога да понасям като чуя мяукане.  МНОГО селски ми звучи. 
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 10:16
Доста често ходя до Пловдив, защото имам близки роднини там и наистина има много яки пичета. В един парк с пейки между блоковете какви видях - никъде по света няма такива. Това, че в България били най-красивите жени е вярно според мен.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 10:22
Нема правда, нема ред - вадим куро и наред ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) bulLshi7, и аз така си мислех за българките. После отидох в Швеция.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 10:41
Селанията и циганията са национален проблем и всички т.нар. "големи" градове имат проблем с тях. Да не говорим за някои от по-малките, където малцинствата са мнозинства... Гошо, от поне две години няма почти никакви румънци както преди, сега дори и покрай моловете няма чак такъв наплив - прочистихме се  Lich King, ми нормално, ако отидеш да гледаш в електрото или в машиното само турци и цигани ще видиш ти кво очакваш. Русе е хубав град, ама е много умрял.... няма много живот през годината, освен може би за 2 месеца през лятото... през останалото време е пустош, въпреки че си имаме големичък университет, пак е скучно около него Иначе, и аз давам един глас за Варна, който си е един уникален град определено и много ми харесва! На нас в момента са ни разбили целия център и сменят плочки, но на есен като е готов, отново ще сме ви конкуренция 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 11:35
Най сетне в БГ да се излъчи нещо подобно http://www.btv.bg/sport/mlg Бтв отлагането на 1 ден на AutoBild-a си струваше, излезна колекционерския брой с 276 страници, най бесните коли за 125 години. Пише си само за колите а не лайна както в Top Gear.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 11:54
Т'ва, бтв, кой град е спокоен и кой не е относително и си зависи от времето на годината. 'Щото Варна и Бургас през лятото нямат нищо общо с Варна и Бургас през зимата, примерно. П.П. Иначе т'ва е толкова яко, че трябва да го има и на тая страница: Lich King написа: Най сетне в БГ да се излъчи нещо подобно http://www.btv.bg/sport/mlg
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Юни 2011 15:08
перник е града ма вашите шамари тука раздаваме яко кошмари.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|