Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Май 2011 16:33
Финалът на мадъра беше малко скучноват (както цялата втора част от сезона), но пък с последните няколко кадри избиха рибата и въпреки че беше очаквано Лилито да драйфа заради евентуална бременност, то това че сватбата се оказа на Барни, ме хвърли в истински шок Финалът на Чък си беше отново объркващ, особено че това му се водеше 7-мият финал и авторите са свикнали да правят финали без да знаят дали шоуто ще продължи или не И все пак, него го подновиха за нов 5-ти сезон с 13 епизода, които ще му бъдат последни (ама тоя път наистина) и се надявам да завършат историята добре
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Май 2011 17:51
аве квото и да направят, трудно ще замаскират липсата на чичо чарли после тва, че щял да е нов персонаж, още повече отънява историята. кво-някъв от някъде си идва и се оказва, че къщата е неговата, и мацките са неговите и сичко и почва да се държи като чарли в туитър написа, че вече снимали, ама не разбрах дали ще завършват сезона, или почват нещо съвсем наново аве курвенска история
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Май 2011 18:49
Няма така лесно да кансълнат 15 милиона рейтинг
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Май 2011 19:32
Tiny написа: Няма така лесно да кансълнат 15 милиона рейтинг само стой и гледай
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 17 Май 2011 20:40
Финалът на Как се запознах с майка ви беше прото невероятно разбиващ. Финала определено беше най-стряскащо нещо в историята на сериала. А относно Чък финала Заслужава 10/10 особено края
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 20 Май 2011 09:04
Ся таман гледах Биг Банг и смело мога да твърдя, че този сериал с всеки следващ сезон става по-силен Обикновено сериалите като стигнат 3-4 сезон или са в разцвета на силите си, или са близо до прекратяване, а както знаем Биг Банг получи договор за минимум още 3 сезона наскоро.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 20 Май 2011 09:41
За мен върви надолу последните 2 сезона. Нърдщината става все по-малко, а сериалът се превръща в поредния Приятели wannabe. Историите с Пени, Бърнадет и Ейми са ми ужасно несмешни . От време на време има добри попадения, като шаха за 3-ма или пушещата маймунка, заради които продължавам да го следя. Иначе гледал ли си Coupling на Steven Moffat? На мен веднага ми стана вторият любим ситком, силно го препоръчвам. Вдъхновен е от срещата с втората му жена. А Joking apart е от раздялата с първата, също е адски забавен. http://zamunda.net/browse.php?search=co ... incldead=1едит: въпреки че финала на bbt беше добър
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 20 Сеп 2011 11:25
Двама мъже и половина? Златно Въобще няма да е фейл, Ащън Къчър е добър комик
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 21 Сеп 2011 10:24
Джунейд написа: Двама мъже и половина? Златно Въобще няма да е фейл, Ащън Къчър е добър комик Цитат: "Two and a Half Men" kicked off the 2011-12 season in grand style, pulling in close to 28 million viewers and a huge 10.3 demographic rating Monday night -- basically double its average for original episodes last season.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 21 Сеп 2011 11:08
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 22 Сеп 2011 02:19
Не знам дали е споменаван, но туко що привърших това http://www.imdb.com/title/tt1548850/ ... Определено доста тежък, странен, различен дори брутален - сериал които неусетно ме зариби ... Макар с резюмето да напомня на Heroes по-добре не правете аналогия... Допирните точки са точно толкова колкото между мишките и слоновете примерно... Още с първия епизод разбираш, че ТОВА НЕ Е ФИЛМ ЗА СУПЕРГЕРОИ тръгнали да спасяват света и т.н. Ниско-бюджетка, но с неподправения английски хард стил напомнящ малко на филмите на Дани Бойл и страхотно операторско майсторство... Лично на мен определено ми хареса... ps: Втория сезон беше по-добър и от първия... http://www.youtube.com/watch?v=mwgc-xJWenw
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 22 Сеп 2011 15:14
Теорията нещо ми се губи И ме мързи да проверявам Днес Blue mountain state + Modern family + Criminal Minds ги следа. От новите днes ще прегледам Revenge, Up all night (Кристина Апългейт <3) и Free agents. The Fades засега не го пропусна.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 22 Сеп 2011 17:15
Тя била утре.... аз днес само Modern Family гледах и много се смях
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 22 Сеп 2011 20:45
Comedy Centrals Roast of Charlie Sheen http://www.youtube.com/watch?v=w2hLpO_X3fE (full episode) Има доста winning How much coke does Charlie Sheen take? Enough to kill Two and a half man ... Майк оуна Сет edit: И Slash свири в началото \m/
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 22 Сеп 2011 22:42
Tiny написа: Comedy Centrals Roast of Charlie Sheen http://www.youtube.com/watch?v=w2hLpO_X3fE (full episode) Има доста winning How much coke does Charlie Sheen take? Enough to kill Two and a half man ... Майк оуна Сет edit: И Slash свири в началото \m/ Тъкмо го гледах и щях да пиша Доста, доста добро!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 24 Сеп 2011 13:03
Supernatural ще мачка този сезон Person of interest също започна добре, ако си затворя очите, че е написан от ДЖОНАТАН НОЛЪН Но все пак сериалът има доста потенциал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 01 Окт 2011 09:25
Предложете ми нещо подобно на Prison Break. Да има интересна и заплетена история и повече динамика.
|
|
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 07 Ное 2011 22:09
виж Breakout Kings - даже в един епизод от 1вия сезон дават точно затвора от призън брейк и Ти-Бег, Fringe също е добър, Leverage, Castle
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 18 Фев 2012 11:59
Tiny написа: Supernatural ще мачка този сезон Person of interest също започна добре, ако си затворя очите, че е написан от ДЖОНАТАН НОЛЪН Но все пак сериалът има доста потенциал. Хората се стегнаха и сериалът вече е един от най-добрите ongoing неща.
|
|
|
|
|
HristoBG
|
|
В момента играе: GTA IV, GTA San Andreas
|
|
Заглавие: Re: Сериалите - общи дискусии Публикувано на: 07 Окт 2012 20:09
Аз доста сериали досега съм изгледал, в момента следя Fringe, Supernatural, Revolution и Breaking Bad (гледам старите сезони, още не съм наваксал до петия).
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|