Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 26 Апр 2011 19:30
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 26 Апр 2011 19:40
Да... със 750 вота Ще видим... Я, Антъни Хопкинс играел Один... това е куул
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 26 Апр 2011 19:51
denik написа: Я, Антъни Хопкинс играел Один... това е куул Е, кастът съдържа и Academy Award Winner Natalie Portman, к'во повече искаш
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 26 Апр 2011 19:54
оф тъз толкова ме дразниии
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 26 Апр 2011 21:00
гейски приказки да не чувам
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 29 Апр 2011 08:38
тор е пич, кефи ме.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 29 Апр 2011 10:25
denik написа: оф тъз толкова ме дразниии
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 08 Май 2011 22:26
Я кажете който го е гледал дали е интересн, че с едни приятели гледахме Fast 5 вместо него
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 09 Май 2011 08:04
Филмът става горе долу до един момент. След това го осират рязко. За разлика обаче от повечето осрани филми, тук това не се случва в 20тата минута, а леко към края.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 09 Май 2011 09:59
И аз мисля, че краят беше малко осран. Историята беше добра, но можеше да се развие по-добре. Иначе екшънът беше на ниво, 3Д ефектите също, така че според мен филма си струва
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 09 Май 2011 16:04
Доста беше ОК филмчето... Всъщност имаше доста епикц моменти, но накрая много набързо трябваше да се случат нещата (сигурно за да не е 2 часа филмчето) и го претупаха...
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 10 Май 2011 14:26
gambit_12 Цитат: с едни приятели гледахме Fast 5 вместо него Гъх...колкото и да е зле Тор, няма начин да е толкова зле...всъщност си зависи от компаншята.... От друга страна...някъде четох, че стънтовете във Fast 5 (+ предишните филми) били толкова нереалистични, че всъщност класирало FF поредицата, като филми за супергерои под прикритие .
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 10 Май 2011 17:00
Пуснали са някакъв анимиран Тор, май се пада прикуъл http://zamunda.net/details.php?id=262431&hit=1
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 03 Сеп 2011 10:38
Бахти тъпнята е това филмче. Само нарисуваните гледки, ефектите и костюмите бяха добри...останалото шит...Най-много ме натъжи, че битките бяха адски бутафорни.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 04 Сеп 2011 09:58
Според мен проблема е в подхода - филмите по Marvel вселената се правят прекалено с идеята да са "пуканкови" и да не се взимат на сериозно - Iron Man, Thor, Fantastic 4, втория Hulk (първия беше много класен!),Captain America, etc. Да, има ефекти, има битки, има изтъркани геройски моменти, но цялостната атмосфера е лека и неангажираща и може би за това дразни някои от вас като го гледате у вас - на кино положението е малко по-добро. Имам предвид, че самата история прекалено повърхностно се прехвърля, колкото да се запълнят 1,5 - 2 часа. Докато при филмите по DC вселената (като изключим само Супермен и евентуално Green Lantern, може би... ) авторите на филмите си позволяват да представят една по-мрачна, по-психираща, по-сериозна и донякъде извратена и стилна визия, с по-дълбок замисъл, по-подхождаща на зряла аудитория, която е отишла на кино с цел нещо повече от пакет кукуруз. Спомнете си Watchmen, повечето Батмани (oсобено на Нолан сериите ), V for Vendetta и т.н. Поне аз съм стигнал до този извод
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 04 Сеп 2011 10:32
На мен вторият Хълк ми хареса много повече от първия, който беше отегчително и ненужно дълъг, пък и оня генерал с фалшивия мустак...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 04 Сеп 2011 17:14
кефиш мъ бътърсе
добър онтопик на офтопика
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 04 Сеп 2011 18:38
и аз имам проблясъци от време на време, колкото и да не им се вярва на повечето
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 04 Сеп 2011 23:19
Само вторият спайдърмен беше по-стабилничък.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: THOR Публикувано на: 07 Сеп 2011 08:34
На мен първия Iron Man, както и някои от X-Men-ите ми харесаха въпреки popcorn уклона. Това ми е оплакването за Thor - не става дори и за ядене на пуканки защото най-важното (тупалките ) не е пипнато, както трябва. Watchmen колкото и да минава за сериозен филм не ме кефи и смятам, че не предава комиксът правилно (освен монолозите на Рошах )... То и новите Batman-и не се особено сериозни...но поне са мрачни, изпълнени с насилие и заснети добре.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|