Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:08
А, да. От днес Острието/Edge/ е официално пенсиониран, заради контузии.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:08
Omega-x написа: глобява кечистите, за това че са се ударили със стол по главите ??? я раздуй 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:11
Stylized Corpse написа: Omega-x написа: глобява кечистите, за това че са се ударили със стол по главите ??? я раздуй  Предисторията е, че от 3-4-5-6 месеца WWE са забранили на кечистите си да се удрят със столове по главата(Chairshots), със стол само по гърба. Но на ХХХ-Гробаря се удряха и : Цитат: Според политиката на WWE със сътресенията, каскадата (!) с използването на сгъваем метален стол за удар в главата е забранен. И Triple H и The Undertaker са глобени заради нарушаването на тази полица на Wrestle Mania XXVII. Според правилата на WWE, наказанието за провинилите се е или глоба, или отстраняването им за определено време, като то не е било променяно от съставянето му и все е ефективно.” Превода не е мой.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:16
добре де, сигурно тъп въпрос задавам, ама тия неща не са ли решени предварително ... не е кат да са решили на място да се удрят с тоя стол ?
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:20
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:23
не ми разбирай погрешно въпроса, че те ебем па и тебе у ладното дупе
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:24
Stylized Corpse написа: добре де, сигурно тъп въпрос задавам, ама тия неща не са ли решени предварително ... не е кат да са решили на място да се удрят с тоя стол ? Според зависи как е правен мача. Т.е как са го скриптирали. Общо взето(зависи от компанията и кечистите де) скриптирането на един мач може да е, както 'скриптиран' удар за удар и всичко да е изчислено, така и много мъгляво уговорено, примерно само края и началото, а средата те да си я запълват. Или просто са уговорили кой ще падне и 2-3 хватки/спот-а. Предвид статуса и на двамата(ХХХ е зетят на Големия Шеф, а Тейкър вече е толкова отдавна в компанията, че може да прави каквото си иска) си мисля, че уговорили края (3-те педигриита, Тъмбстоуна, както и гогоплатата), спотовете (разбиването на кабинката и скока над важетата на Тейкър), а другото са го импровизирали, може би шото са от старата генерация са си го взели стола и се наплескаха, както си знаят, но Компанията бди и ще си ги глоби :>
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:25
Stylized Corpse написа: не ми разбирай погрешно въпроса, че те ебем па и тебе у ладното дупе Ти не разбра отговора. Тоест и аз смятам/х че само им е казано кой да бие ама как ще се стигне до там е up to тях.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:51
Мисля, че това с глобите за използването на столовете е някакъв уговорен фейк.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 22:56
CAN U SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL WHAT THE ROCK IS COOKIN аве има нещо в тия американци да ги ева шоуто им почва с химна и не стига че извадили ибаси звиздъта да го пее, ами и отзад видеото дето вървеше беше бахти надъхващата една минута, чак цялата цала стана... аз на един 3 март в пловдив бях на площада по време на химна бяхме десетина човека клекнали, чак ми стана дебилно някво
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 23:00
Омегата го каза - епичен фейл беше "епичната" Кечмания - толкоз. Аз съм шокиран, че има толкова много хора дето гледат кеч и все още никой не ни е нахранил какви сме лапета 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 23:08
Dexter написа: Омегата го каза - епичен фейл беше "епичната" Кечмания - толкоз. Аз съм шокиран, че има толкова много хора дето гледат кеч и все още никой не ни е нахранил какви сме лапета  Явно и те са лапета!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 23:18
Till Lindemann написа: аз на един 3 март в пловдив бях на площада по време на химна бяхме десетина човека клекнали, чак ми стана дебилно някво С право ти е станало дебилно.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Апр 2011 23:53
По-добре да гледам еротика, отколкото кеч. Първото ми го вдига, второто ми е безразлично.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Апр 2011 00:05
creator написа: По-добре да гледам еротика, отколкото кеч. Първото ми го вдига, второто ми е безразлично. В кеча гледаш мъже, и в еротиката ли само тях гледаш? 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Апр 2011 00:30
Не е лесно да си толкова над тези неща, нали ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Апр 2011 01:05
Dante написа: Добре, сериозно, напоследък всички много луднаха по този кеч, не само тук, ами и в училище и навън. При това хора на 19+ години. Опитах се и аз да гледам, ама не ми се получи. Просто не мога да си я обясня тази нова мода.  teq ot kluba po filosofiq kefqt li se qko?
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Апр 2011 09:20
пенисе, взе ли си оня часовник ве?
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Апр 2011 09:26
Till Lindemann написа: пенисе, взе ли си оня часовник ве? v skype pi6i ave etropolskiq kyde se izgubi 
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Апр 2011 11:02
Тука е, при мене. Бара ми мечката и пием кафе. Да го ева той го бара по-добре от някой путки е. лол.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|