Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 09 Апр 2011 22:06

И аз така като ядох гъби първия път - не изодях цяла порция, не беше това, което очаквах... Ама следващия път си беше екстра като взех малко повечко :)

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 10 Апр 2011 17:17

Warbringer написа:
И аз така като ядох гъби първия път - не изодях цяла порция, не беше това, което очаквах... Ама следващия път си беше екстра като взех малко повечко :)

:D Днеска същото - дърпах повече и си беше екстра :o

Профил Skype

Публикувано на: 11 Апр 2011 22:02

А аз не съм опитвал цигара през живота си....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 11 Апр 2011 22:06

"With a bit of luck his life was ruined for ever - knowing that just behind some narrow door in all of his favorite bars, men in red wollen shirts are getting incredible kicks from things he'll never know" :lol:

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 11 Апр 2011 22:22

то му се казва ритник, щото от ритника после боли. :?

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 07:43

Тазгодишната Кечмания е много, много над това, което очаквах. Препоръчвам! На 22ри април я пускат с бг аудио по ГТВ, турнира е няма-такова-шоу :lol: :!: :!: :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 09:05

аз си я свалих от замунда, щях да подхващам дискусия оня ден, ама забравих :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 12 Апр 2011 13:54

Трите Хикса и For Whom The Bell Tolls :o so epik

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 12 Апр 2011 15:09

Бе не беше чак толкова велика.
Резултатите бяха готини, несъмнено, обаче темпото е УЖАСЯВАЩО, ШИБАНО, МАЛОУМНО, бавно.Прост ме вади извън нерви.
Накрая се депресирах и си изтеглих от замундата рандом епизоди на Raw is War от 2000 година - горещо ви препоръчвам - кеча тогава нямаше абсолютно нищо общо с боклука в момента...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 15:45

вие сериозно ли бе :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 15:57

wiedzmin написа:
вие сериозно ли бе :shock:

тихо бе, истинските мъже си говорим за мъжки неща :D :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 12 Апр 2011 16:01

Dexter написа:
Резултатите бяха готини, несъмнено, обаче темпото е УЖАСЯВАЩО, ШИБАНО, МАЛОУМНО, бавно.Прост ме вади извън нерви.
Накрая се депресирах и си изтеглих от замундата рандом епизоди на Raw is War от 2000 година - горещо ви препоръчвам - кеча тогава нямаше абсолютно нищо общо с боклука в момента...

Ем да то вече с гей рейтинга... няма кръв няма нищо, мъже не бият жени... Много гейско. Преди Дъдлитата биеха Лита яко, Спайк дъдли напрай Резача на Диаманта на жената на Гробара - Сара. А сега е само говна. Ще го изгледам турнира по БТВто че ме мързи да го тегля, искам да видя мача с Медения.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 16:26

Lich King написа:
Dexter написа:

Ем да то вече с гей рейтинга... няма кръв няма нищо, мъже не бият жени... Много гейско. Преди Дъдлитата биеха Лита яко, Спайк дъдли напрай Резача на Диаманта на жената на Гробара - Сара. А сега е само говна. Ще го изгледам турнира по БТВто че ме мързи да го тегля, искам да видя мача с Медения.

Да бе, сега се кефя най-много на Чайна и Еди дето бият всичко наред :lol: :lol:
MAMACITA! :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 12 Апр 2011 19:05

Седите и обяснявате колко е як кеча и колко е гадно, че вече не бият жени в него.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Апр 2011 19:11

Е ти се изказа се едно, че за първи път влизаш тука.
Кой кого би в мача м/ду Гробаря и Трите Хикса?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 19:39

Декстъре, ние тия епизоди дето ги препоръчваш сме ги гледали по кабелната телевизия още навремето, кога още си бил с памперс най-вероятно :lol: :lol: :lol:
Да, темпото не беше високо поради това, че и суперзвездите не са първа младост :lol: Ти ако тренираш бойно изкуство ще знаеш, че дори и 5 минути спаринг ти взема дъха. Нека не забравяме и телевизиония фактор (повторения, шоу моменти и т.н.), така че това е нормално. Anyway, Остин направи голямо шоу :lol:

Профил ICQ

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 20:15

Бях на 7-8 години, гледал съм го навремето, но не съм оценявал какви кечисти са се били.
А сега през призмата на времето удоволствието е още по-голямо...
Високото темпо не пречи на TNA...
И кое му беше голямото шоу на Остин?! Все едно и също всеки път - връща се поне за 5 път като гост-съдия и винаги това прави... шоу.
Моридине - 19:0 - ясно ти е вече...
Още, какви суперзвезди като едвам се държат на краката си?!
Истината е, че останаха само палячовци.
Е, да, един Scotty 2 Hotty също беше палячо, ама всички го обичаха - вече всички са някакви невзрачни образи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 20:30

проблема е че го обърнаха много на ток шоу в днешно време

оня ден го засякох без да искам, някъв си излезе по костюм и преби някъв друг с маската си докато беше на лицето му...ей тъй удари го с глава и готоо

днеска бербатов мачка нали?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Апр 2011 21:05

Мачка си ташаците на резервната скамейка :(

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2011 21:59

Не може да очаквате кеч и качествено забавление, от компания, която се сърди на журналистите, че я наричат "кеч компания", а не "развлекателна". Както, която глобява кечистите, за това че са се ударили със стол по главите(мача Гробаря-ХХХ).

Ето ми и мнението за Кечмания 27, която гледах НА ЖИВО[/color]

Започваме с 20 минути промо на Скалата. Страхотно, плямпа нещо, взимам си чипс, всичко е ок за момента. Свършва и почва 6-man tag team match...или пък не, World Heavyweight Tittle Championship Match. Що пък не? Победителят от Royal Rumble в opener, нищо, може да е свестен мач, пък и Крисчън е там, може и да търне. Почва средно-добро МЕ от седмично шоу и почвам да си мисля, че Edge има истинска контузия, за това искат да го претупат. Ок, добре, Крисчън е там, чакам да търне и всичко ще се нареди. 1...2...3. Edge запазва и с прителчето си тръгват. Ма гледам Капитан Харизма извадил некви железа, край тука ще е търна. Одраскаха малко Ройса, Острието падна по гъз върху покрива и това беше. Тъпо. Rating до момента - DUD.

Излиза Коуди с фешън маска, не съм следил сторилайна, но явно ще е нещо важно. Излиза Капитан Америка Мексико. Не се напрягах много за двубоя, но явно имаше някаква 'игра' с тия протези и маски, шото си ги вадеха отвсякъде. Коуди бие след удар с маска, звучи тъпо и изглеждаше тъпо. Позитивните неща са победата на Коуди(Рей си е Супермен номер 2), както и хийлския му образ, отиваше му и ако го задържи, може и да стане нещо от него.

Следва Снуп Дог, излагане от Рийгъл, Кали, Мастърс, някво японче, което не е Кунг-Фунаки(indeed!). Дойде джуджето с Бела-близначките. Awesome... А преди Snoop правеше бой с възглавници между дивите :/

Отивам до тоалетната, когато се върнах се оказало, че имало някъв мач на The Core vs Big Show, Kane, Santino и Kofi Kingston. Страхотно, продължил е 2 минути. За момента прилича на добър RAW.

Сегмент с 'хоста' Скалата, показаха шампионката Eve и Мей Йънг. Малко 'комедия' и някой друг долар за чаровната старица, не ме подразни много, пък и трябва да се подкрепят старите хора, особено като са дали на бизнеса. Ха, Скалата се изправя срещу Ледения. Готино, всеедно сме пак в края на 90-те, но те културно си казват здрасти и се здрависват. Нищо, само заради напрежението и спомените за момента са двете най-добри минути за сега.

Randal vs Пънк. Всъщност мача ми хареса, освен ако не бяха дебилните изпълнения към края, но честно казано нямам оплаквания(освен от победителя), но двамата могат много повече, общо взето това бе първият мач за вечерта, който изглеждаше като PPV мач.

Следват рандъм сегмент със Скалата и показването на тазгодишните Hall of Fame-ъри. Винаги това е един от най-хубавите моменти на Мания, пък и Абдула в костюм си е яко, a и Дюгън винаги ми е бил страшно симпатичен. Последна Wrestlemania for Mr. Wrestlemania.

Почва простотията с Коул и Кинг. Разбирам, че Кинг нямал участие на WM. Но преди това излизат Буука и добрия стар JR, а съдия ще е Ледения. Очакваме победа за Кинг и Stunner-и за всички от сърце. Горе-долу и това се получава. Коул повежда, Кинг обръща, Суагър хвърля кърпата(втф, не сме в бокса), следват Stunner-и. Жалко и че Букър изяде, но мисля, че има нещо общо с Tough Enough и някаква мини-вражда там. Яко. Но общо взето целият мач май беше, за да могат JR и King да станат коментатори до края, което не е зле, връща ни в едни по-добри години. Но все още рейтинга за PPV-то ми е малко над DUD.

Епичното спартанско влизане на HHH го изпускам, заради проблеми със стрийма, но хващам страшно тривиалното влизане на Undertaker. Почват добре, скоро се оказват навън. Оп, още един спот, хоп и още един ииииии следващите 20 мин имаме лежане на земята от двамата, като на 3-4 минути, ННН се надигне и направи някъв финишър, от който Гробаря се надига и така, докато заспим. Но въпреки че беше ужасно скучно, опитът си казва думата и успяха да докарат максимално адреналин на феновете. Харесвам Gogoplata-тата, но съм малко резервиран за края на мача. Нищо. 19-0. Сегментът след края беше добър и все още си мисля, че може да е имало legit контузия.

Разярен осъзнавам, че СНУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУКИИ е останала СЛЕД HHH-Undertaker и ПРЕДИ ME на "Grandest Stage of Them All". Разбирам че "Jersey Shore" е известно, ма чак толкова...Не внимавам много в мача, но виждам, че СНУУУУУУУКИИ прави някви салта и тушира Макул или Лейла, не видях. И е ниска, страшно ниска и камерите отдалеч я правят секси. DAMN!

Идва 'великото' МЕ, но преди това изненада, промо от The Miz, което ми допада и освен, че ми e допаднало, то ми допаднало МНОГО. Странна история. Сина пък изкарал негърски хор, моли се, чудесии, не стига, че е супермен, но сега какво иска да става? Ангел? Архангел? Бог? Както и да е... почва мача, който следя с половин око(6 сутринта е), но грам не ми прави впечатление да има някаква огромна драма или заряд. Миз и Сина се бият, както на всяко друго седмично шоу. И пародията - МЕ на Кечмания завършва с Double count out. Страхотно...НО.. О, НЕ! Скалата излиза, каква изненада. Домакинът на Кечмания се появи!! Очаквано мача се рестартира, още по-очаквано Сина тръгва да прави АА, когато Скалата го тръшва, готино. Ако бях фен на Скалата, сигурно щеше да ме изкефи, но не съм, но пък Миз задържа титлата, а Скалата прееба мюслито.

И реално какво имаме? Няколко мача от седмични предавания и два мача от PPV, като единия беше лежане и пробване на финишъри(да, пробванне на финишъри, но с голям емоционален заряд), а другия можеше да се направи много по-добре. На базата на какво да дам на това PPV рейтинг над половин звезда?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost