Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 08 Апр 2011 02:04

аз верно трябваше да изчакам ташака да стане пълен, че да запаля, 'му еба майката. усещам колко супер лесно е да се закрастя и нищо не си обещавам, но кат' цяло не се виждам като пушач, поне за доста време. ама тва да си припалиш докато си на софра или просто релаксираш си е много благо, тъй че изобщо не ми е терсене. и все пак дано успея да запазя положението в някви тесни граници. сигурен съм, че не е невъзможно.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 08 Апр 2011 02:32

So much win :arrow:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 07:41

оправяй се.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Апр 2011 09:33

readonly написа:
аз верно трябваше да изчакам ташака да стане пълен, че да запаля, 'му еба майката. усещам колко супер лесно е да се закрастя и нищо не си обещавам, но кат' цяло не се виждам като пушач, поне за доста време. ама тва да си припалиш докато си на софра или просто релаксираш си е много благо, тъй че изобщо не ми е терсене. и все пак дано успея да запазя положението в някви тесни граници. сигурен съм, че не е невъзможно.

Наскоро спрех цигарите за 2ри път. Има моменти в които е благо да изчадиш един фас, ама познавам цел един човек дето припалва само кога му е кеф, останалите 100+ пушат за здрасти. Аз дори като пропушвах втория път си палех от време на време за кеф, така с пиенето, и не се усетих кога пак затрясках по кутия на ден без никаква благинка в пушенето. Да си пушач не си е работа. Недей се набива в лайната, ше съжаляваш.

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 10:42

http://www.cracked.com/article_16275_9- ... world.html

Заслужава си прочита :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 10:52

The Grim Reaper написа:
Аз дори като пропушвах втория път си палех от време на време за кеф, така с пиенето, и не се усетих кога пак затрясках по кутия на ден без никаква благинка в пушенето. Да си пушач не си е работа. Недей се набива в лайната, ше съжаляваш.

Точно. Преди известно време реших да ги спирам и изхарчих маса пари за електронни цигари, семки, клечки за зъби, никотинови дъвки и т.н. лайна само и само с нещо да замествам фаса. В крайна сметка изкарах (с 300 зора) около 2 месеца и в един хубав ден, когато ми се насъбраха известно количество по-сериозни проблеми на главата си казах - "я само една малка кутийка "King" ше си зема, пуша 2-3 и хвърлям". От 2-3 реших, че така и така съм я купил кутията, поне да я допуша, после си взех втора с мисълта за 1-2 цигари през ден-два като съм нервен, тея 1-2 станаха 3-4 когато съм на работа, после се добавиха още 1-2 и вкъщи, за "релакс", така неусетно мина 1 месец и сега пак си фраскам по ~10-на на ден с тенденция за нарастване. :?

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 08 Апр 2011 12:21

Извод - въобще не започвайте да пушите. :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 13:43

ми ддз аз пък съм имал 3-4 етапа, дето съм пушил(лятото основно), обаче май никога не е било сериозно и сигурно затова не съм имал проблеми със спирането когато реша

а и освен това нали се опитвам да тренирам ала бала, и като правиш обиколки веднага си проличава как вредят тия шибани цигари

пък и не е работа-ходиш, миришеш на пушеци непрекъснато, устата ти мирише на пепел, пък и 5 лева станаха цигарите да ги ева...тва са два шоколада и две бири :D

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 08 Апр 2011 13:54

AcTivE написа:
http://www.cracked.com/article_16275_9-most-devastating-insults-from-around-world.html

Заслужава си прочита :lol: :lol: :lol:

Eee, излагат ни...поне да не бяха объркали "Грозна си като салата"

Въпреки че "mayka ti duha na mechki v gorata" написано под снимка на Първанов е уин. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 14:22

аз пък тва не го бях чувал...вълчица да ти прави минет :lol: пък си мислех че съм ходил по мачове...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 15:48

The Grim Reaper написа:
познавам цел един човек дето припалва само кога му е кеф

Целта е и втори да познаваш :)
Моето серотонинопроизводство поначало е ниско, а нервите ми са си ебали майката. Настроението ми не пада от това, че не съм пушил известно време, то просто се връща към нормалното си състояние - което е това на подтиснатост. Ако някога си се чудил що вечно съм такъв депресиран и тегав дришльо - причината ми е в организма. Няма друго обяснение, за щастие. Няма серотонин, няма хепи хормони, обичайното ми настроение гравитира от леко подтиснат до смачкан, след сън обикновено се чувствам все едно цяла нощ съм ринал въглища и всеки ден нещо ме боли - глава, корем, рамене, гръб, крака, избери си. А се старая да вървя по много, да тренирам, и да избягвам да ям боклуци. Като дръпна цигарка, изпитвам ясно и осезаемо блаженство за кратко, след това се връщам към нормалната тегавост, но вече малко поуспокоен. И от тук вече има варианти - да съм лигльо и да паля през пет минути, че да не съм толкоз смачкан и това да продължи докато развия толеранс и дроба ми е станал на пепелник, или да съм разумен и да оценявам цигарката като малка награда за определени моменти, и като социален аксесоар. Или просто да си изпуша кутията боро до края на месеца и да не си купя следваща веднага след нея, защото разбрах какво е да пушиш и определено не е нещо, което би ми липсвало.
Мерси за вниманието, пичове.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Апр 2011 16:45

Виж к'во, вършиш глупост. И пет страници с обяснения да напишеш, остава си фактът, че вземеш ли да пафкаш спорадично, има 95% шанс да стигнеш до момент, в който си редовен пушач.
Всичко, което можеш да кажеш, са извинения за стигането ти до тоя момент.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 17:03

Прав си, обаче от моята кула изгледът е малко по-друг. Казваш го, струва ми се, сякаш извиненията нямат смисъл или са нещо жалко, което не е така, поне не винаги. Понякога трябва да се извиниш, пък било то и пред себе си - което не е задължително да означава шизофрения :)
А да върша само "правилното" не ме прави по-щастлив или по-готин, а най-вече ме прави по-сам. Което не значи, че щото мисля така, в един момент ще си измисля рационален повод да се зарина в лайна до шия, преносно или буквално (не че не съм способен, много си вярвам понякога.), а просто, че приемам нещата каквито са.

Бъди здрав, и иди да повдигаш малко щанги ;)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 17:06

Цигарите са дар от Бога!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 17:08

заеби Бога, дар са от Марлбороленд.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 08 Апр 2011 17:49

Жоро, както винаги си адски поетичен и съвсем прав за ориза :D
Току-що си приготвих една чиния с ориз с ябълки - godlike е.
В другата чиния тихо пуши ориз с кисели краставички и лют червен пипер.

В хладилника, разбира се, изстива млякото ми с ориз.

Отворих втория пакет бял ориз от килограм. Освен него остават още цели два. Горе-долу ям ориз като скъсан, по половин килограм на ден минимум заради безпаричието. Трябва да изкарам още десетина дни.

Вкусовият ми анализатор вече се приспособи и сутрин без да си хапна ориз, не отварям очи :shock:

И мен ме кефи, както правилно посочваш, как поема вода и набъбва, само дето кухнята вече е станала на кочина - навсякъде полепва ориз, малко лигав, такъв... :evil:

ADD ON: Баца, не сдухвай бе. Ти си адски готин типаж. Винаги съм ти се кефел на дебилния хумор (за щастие използван с мяра) и на знанията, които имаш за разни неща (т.е. интересуваш се от това-онова, което си е страхотен повод за разговор с мъже, мацки). :D
Според мен интелигентните хора сдухват - може би няма как. Аз лично почнах да сдухвам след първи курс. :|

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 18:39

Кефя се, че имаш преценката за мен, която бих искал да имат всички.

Преди сдухвах, защото съм интелигентен. Сега съм интелигентен, защото сдухвам.

man-love to you!

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 19:40

^ like :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2011 19:44

Like.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Апр 2011 20:02

Till Lindemann написа:

а и освен това нали се опитвам да тренирам ала бала, и като правиш обиколки веднага си проличава как вредят тия шибани цигари

Батенце аз затова ги спрях първия път, щото усетих как ме ебат здраво. Аз доста години плуване съм тренирал на времето, сега у басейна не мога една дължина да измина без да се паникьосам от чувство за задушаване. Което го има щото не ми стига кислорода.

Обаче мама му деба, повече от половината ми инструктори в залата пушат редовно, и си казах ся аз ли ше се правя на health freak да не пуша заради спорта и... хуй.

Убегва ви проблема с навиците при пушенето. Имате ли въобще представа какво е да отвикнеш да си пиеш бирата с цигра, при положение че пушиш отпреди да пиеш бира, а това го правиш от 8 години? Направо се сблъскваш с нови неща в живота си. Цел живот не ти се е случило кафенце да удариш без да дръпнеш един фас, кво остава за алкохола. Зверско е, пичове. Първия път ми бяха нужни 2 месеца в които кафе не пиех, бира не пиех, не излизах с приятели щото като влезем в смрадливото кафе и освирепявам (да си говорим за самота). Единствено като бях на лекции от 8 хващах едно късо и на екс, за да не го усетя, щото иначе спя прав. Дори не се наяждах щото бях свикнал като усетя ситост да искам една цигарка така да затапя. Да отбиеш тия навици направо ти ебава мамицата. Затова втория път сега ми е по-лесно, щото усетих какъв е живота без цигари. Но ако знаех че ше преживея това на времето, нямаше да ги почна. И все пак ги спрях от раз и въпреки че си беше мъка го удържах и даже на моменти ми беше готино, че върша нещо смислено.

Иначе ако серотонина е проблема - една кутия цигари ти е 5 кинта, една тренировка у залата ти е да ги кажем пак 5. Ако някой ми каже, че цигари за 2 дена ти носят кеф повече от една тренировка на 2 дена, ше му сера на компетенцията. Не е нужно да си блъскач че да знаеш, че физическото натоварване намалява психо стреса и ти носи кеф, щото тва е научен факт. Освен това след време носи разни благинки като по-готино тяло което да загледат мацките и да се почувстваш още по-добре. Няма оправдание за цигарите, нито извинение. Че е приятно - приятно е, то и херцата е приятна, ама покажете ми един хероинов щастливец и ше ви черпим.
Шефе, хвърляй фаса, мацките не ги кефят пушачи-декаденти :!:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost