Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 01:52
Бе то евала накрая се оказа, че идва от гръцки, че бъзикам може и от чеченския да сме я прихванали, знам ли 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 02:23
Цитат: адаш, айран, (х)айде, акъл, бакшиш, бент, боклук, беля, барут, версия, дередже, далавера, дере, демек, дюшеме, дюшек, диван, занаят, зехтин, зор, инат, късмет, калпазан, келеме, кусур, капак, кеф, леке, шубе, шамар, шайка, шкембе, хич, халва и т.н. и т.н. ... Ако тръгнем да ги броим всички турски думи... Истината е, че езикa ни е съвкупност от славянски, турски, гръцки + (разни езици) и тука там някои български думи... И кво от тва обаче питам аз? http://rechnik.chitanka.info/w/%D0%B1%D ... 0%B0%D0%BChttp://www.download.bg/index.php?cls=pr ... t&id=17638
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 12:08
Тва с аристократщината... Сега яко ще си сърбам попарата, че трябва да ги плащам тия загубените Прошлящината и стопа - както казах ме качиха двама преподаватели, шофьор на трактор, художник, шофьор на тир. И интелектуалци и работници. Те разказваха, че на стоп си пътуват доста хора, последните огдини най-вече малди и студенти, които си обикалят, както ние направихме. Лондон - Париж ми беше около 40Е, можех и да си го купя, но реших, че ми е по-интересно да се срещна с тоя - оня по пътя и да разгледам малко от провинцията, не че бях твърде прошляк, за влак. Каучсърфингът има една яка опция, подобна на ebay - рейтваш хостове и хора. Има един много голям сайт с десетки хиляди участващи, хората го правят по същата причина - да се запознаят с нови хора от майната си, някой да ги разведе из града, през които преминават (местен студент гид е просто безценно, ебал съм ги и в пътеводителите по книжарниците), да им покаже нещо от културата. Е, понякога и от прошлящина. В Кале нямаше абсолютно нищо за преспиване под 30Е/човек/Вечер, ако бяхме попаднали там вечерта със сигурност щяхме да измислим нещо със сърфинга. СнимкиТова беше трипът:  По-натам лятото може да се направи или:  Или: 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 14:34
http://www.nsi.bg/census2011/pagebg2.ph ... 7&SSPP2=38 Тенденцията се запазва... -500к на всеки 10 години... Прираст има само в две области София и Варна... По градове само в София, Благоевград, Велико Търново, Бургас, Варна...
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 15:09
хаха ние ме шефове ама пак не можем да стигнем пловдив баси...
иначе тва дето го дават за софия ме съмнява да са 1,2 милиона само
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 15:15
Е толкова са София - това са хора с постоянен адрес в София... с всички останали да е макс 1.5-6м ... това за двата милиона е силно преувеличено  Важното е че Русе отново е пред Стара Загора, а стохилядните градове са с два по-малко (може и да са повече, ама ми се стори че са два). До 4-5 години и Плевен ще е <100к, а Варна ще е втори. 0-18 населението значително намалява, в контраст с дъртите... ма така е, кой ще ти ражда 2 и повече деца, особено ако си младо семейство и трябва да изплащаш апартамент 20 години... доста сад 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 15:47
аве ако се сметнат всички като вас, дето учите в софия и през повечето от годината са там, пък са си регистрирани в перник, драоман, свищов, котел, търново... двата милиона не мърдат, но схемата е тъпа както дето бяха дали, че LA е 3 милиона, пък някви незначителни градчета навътре из щатите били повече...щото едните си гледат чистия брой американци, пък другите бутат мексиканци, кубинци и бразилци при американците https://picasaweb.google.com/root.darks ... 0592943730бах мааму тва как прилича на входа на морската  къде е снимано ве морте?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 16:47
Като видиш привечер как се изнася работна сила по Цариградско, Владая и Сливница, като сметнеш колко са дошли на Софията да бачкат, колко квартирки са запълнени с провинциалисти, и как на практика целия студентски град общежитията има 100-200 софиянци... може и да мине 1.5-6. Но над 2 едва ли сме.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 17:03
Mexico City - gg 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 17:23
Токио 2 187,08 km² > Мексико Сити 1485 km² > София 492,092 km² ........ Шанхай 6 340 км² 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 18:07
е напиши че са хора на кв километър ве, квот си ги насвяткал половин час се чудя кво си искал да пишеш  иначе за мексико сити-да определено е едно от местата, които бих искал да посетя
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 19:04
Till Lindemann написа: е напиши че са хора на кв километър ве, квот си ги насвяткал половин час се чудя кво си искал да пишеш  Говоря за площ на градовете, а не за гъстотата на населението! Щото меренето (броенето) на маймунките по блоковете определено не е еквивалентно на площта нито градовете нито на държавите... Пример: Цитат: Токио е толкова голям, че понякога разстоянието от предградията до центъра достига 60 километра.
ПС: Всъщност Мексико Сити отдавна не е първенец по нито един параграф... Гъстота, Площ, Население, Гр. Агломерация и т.н. Най-гъсто населен е Сеул доколкото помня с площ малко по-голяма от София около 600 km² и гъстота 17,000 д/km² ... За справка на Мексико сити е ~5800 д/km² - София 2,378 д/km²
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 19:29
примерер ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 19:36
Till Lindemann написа: примерер ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) fix'd 
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 19:39
Е глей че на снимката на Мексико Сити са само 2-3 етажни постройки, каква гъстота на население, той затова е и на такава площ, а с по-високи сгради може да се събере наполовина.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 19:55
да ве, чак сега забелязах, че километри е думата иначе хем си прав хем не щото нали ги знаеш кви са цигани в мексико, както са в двуетажни къщи, пак може да са 15 човека в тях  то нали затова обясняваха как мексико бил към 20 милиона ама нямало как да ги преброят
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 20:04
The Grim Reaper написа: Е глей че на снимката на Мексико Сити са само 2-3 етажни постройки, каква гъстота на население, той затова е и на такава площ, а с по-високи сгради може да се събере наполовина. Точно... То и на тия баирчета едвали е лесно да се дигне висока постройка... Вижте Шанхай http://www.imotdnes.com/userfiles/shanghai.jpgЦитат: щото нали ги знаеш кви са цигани в мексико, както са в двуетажни къщи, пак може да са 15 човека в тях  Тук вече официалните статистики мълчат ... 
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 20:36
Баси ква е мръсна реката до града 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 20:45
Джони Спагети написа: Баси ква е мръсна реката до града  Мълчи ве ти не си ли пикал в Арда ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Апр 2011 20:47
The Grim Reaper написа: Джони Спагети написа: Баси ква е мръсна реката до града  Мълчи ве ти не си ли пикал в Арда ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Ми частта дето минава точно през града е черна направо  Откакто го направиха това водно огледало, всичките лайна на града се виждат отдалеч 
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|