Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G
Публикувано на: 03 Апр 2011 14:50

Кефиш ме Морте. Почти колкото Денчо.

Ай само надъхай се да качиш сичките снимки на 1 място, че да ги видим събрани, виждам, че си със стабилен апарат, сигурно ще са епични.

Иначе, евала ти на немързела, евала ти на авантюризма, евала ти на тарикатлъка. Ако идваш към варна, ше се обадиш да изшибаме няколко бири в City Rock-а.

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 03 Апр 2011 14:52

Супер! Айде верно да направим Юротрип. Миналата година един пич от випуска ми отиде на стоп до Амстердам и се върна с армагани мощно. Само трябва да проучим в кои страни е забранено пътуването на стоп и там да се придвижваме с влакове (примерно). Определено много ми се ще да го направя.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 15:29

Епично е било Морте евала...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 03 Апр 2011 15:36

How do I trip euro?

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2011 16:25

Будапеща и Виена са 2 от любимите ми градове!! Унгарското вино особено е страшно!! Каквото и да вземеш все е бомба. А за токайското да не говорим...Братислава когато бях там ми направи впечатление чистотата-по дяволите, клинично чисто беше!!! А и цените доста изгодни.

бтв: Все с нощни влакове ли се придвижвахте? И как примерно се сдобивате с билети в Унгария?? Имат ли booking-сайта им версия на английски?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 16:32

абе бил съм във виена и честно да кажа, не разбирам кво и се кефите колкова.

тва е музея на еди кое си тва е музея на еди кое си, тва е еди коя си опера... сичко едно и също, бяло каменно, като тебешир, баси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 17:27

Till Lindemann написа:
абе бил съм във виена и честно да кажа, не разбирам кво и се кефите колкова.

тва е музея на еди кое си тва е музея на еди кое си, тва е еди коя си опера... сичко едно и също, бяло каменно, като тебешир, баси.

цитирам заради епичността на поста.
Напомня ми на онзи човек, който купил на търг къща с уникална дърворезба. Ама единствена по рода си. При това, непокътната от времето. Доволен, се нанесъл и едно от първите неща, които наредил, било да забият дървени летви ВЪРХУ дърворезбата. На въпрос защо съсипва такава изключителна ценност, такова културно богатство, той отговорил, че се чувствал като в църква и било мъчение за него да живее там.
Та същата плашеща духовна опустошеност наблюдаваме и тук ^^

Профил ICQ WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 03 Апр 2011 17:33

Сутринта преди изпита бях прекалено scared shitless, иначе щях да ида да се запозная с дантето :oops:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 17:51

ми сириусе, може да ми лапаш
даже се очудвам как човек, живял толкова извън бг като теб, може да е толкова дебилен

просто преди това бяхме в париж и се бях нагледал на осветени в розово, зелено, синьо, сгради, блещукащата цяла вечер айфелова кула, лампите по Bateau-mouche-вете, с които дори водата в сена изглежда цветна... в сравнение с които просто нямаше как мраморната виена да не ми се види скучна... тва е

явно просто се кефя повече на шаренията и лампичките, грешен съм сори

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 03 Апр 2011 17:59

Морт☭ написа:
но.... Какво точно ти се случва през 3те часа полет от Лондон до София?!

...

си заебах телефона в един български ТИР

Положението беше ясно - Унгария.

Заебах един Kindle в предния влак.

смесено гей - хетеро парти

Не и да си загубиш телефона, Kindle-а, да се озовеш на гей парти и да се събудиш в Унгария.
Поне да беше си загубил телефона и Kindle-а на гей парти в Унгария, тогава поне щеше да имаш епична история за разказване. :lol:

И по-клошарска снимка не намери ли да качиш, някоя в която не бършеш калта от паважа с клош style облеклото си? :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 03 Апр 2011 18:05

Бе Грим, специално за облеклото-ако пътуваш дълго, определено най-неподходящо би било да се издокарваш. Анцуг, маратонки и неква блуза, която отива за пране веднага след пътуването :lol: . Малко селски изглежда отстрани, ама аз лично предпочитам да си пазя ризите и панталоните от солидни мачкания и цапания :)

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 18:06

Бе всъщност даже якето му ме кефи. :roll:
Просто грозните кецове с още по-грозните жълти връзки ми докарват стомашни спазми. :(

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 03 Апр 2011 18:46

Гримчо малко се превъзнасяш :roll:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 18:53

Не.
Просто мразя кецове.
А ти носиш такива така че мълчи :!: :D

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 19:08

Само дето тован е са кецове :o :o

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 19:22

Omega-x написа:
Само дето тован е са кецове :o :o

Те и очилата ти не са цайси ама се сещаш за какво се говори.
Че не са кецове не са, ама друго наименование ако им знаеш сподели, щото на skate shoes у България им викаме кецове, а на кецовете викаме гуменки. :(

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 19:51

Връзките са със смайлита :oops:
А клош изгледът е, защото целият стоп беше 24 часа, заради непредвиденият Дюнкерк. Където спахме на горното легло в кабината на камиона :shock:

Влаковете до Унгария могат да се разберат много лесно от сайтовете на местните железници. Немските са www.bahn.de, австрийските са www.oebb.at
Има и пазаруване онлайн. В Унгария и Белград - само на гише.
Пътуваме с нощни влакове, за да можем да спим в тях, а денят да ни е свободен за разцъкване из града.

Ако се правят групови трипове, в Германия и Австрия има яки билети за от 2 до 5 човека (няма значение колко точно) по 29Е за пътуване навсякъде в рамките на 09:00 - 03:00

Иначе снимки прави мацката, нямах батерии за апарата и повечето са скучнички. Сгради, мостове... Ще ги кача в Пикаса утре. Тези са от предния трип Лондон - Хановер - Будапеща - Белград (https://picasaweb.google.com/root.darks ... directlink)

Стопът не е забранен никъде по света. Една мацка от stopbg.com по-миналата година стигна до Австралия само на стоп, като мина през Китай :shock:.
Забранено е спирането по магистрали. Колите нямат право да спират, нито пешеходците да ходят.

Като тръгвахме от Лондон един тип ни остави до Madestone на отбивка с нулево движение. Решихме да изшаним и да се пробваме на магистралата. След 15 минути един магистрален патрул спря и супер учтиво ни обясни, че нямаме право да стопираме на магистралата и да се преместим до отбивка. След това караха зад нас с 5км/ч следващия 1км до отбивка, за да ни светят (вече беше тъмно) и да не ни се случи нещо. Супер нещастни обясниха, че за съжаление нямат право да возят хора и не могат да ни закарат до там. После единият патрулен спря движението по шосето, за да пресечем и да стигнем до подходящо място :rockon:

Иначе ни возиха:
1) даскал по икономика, който сега прави гимназиалните тестове в Лондон
2) шофьор на трактор :shock:
3) поляк шофьор на камион*
4) бивш cabin crew за British Airways, настоящ даскал по английски и холандски (французин)
5) рандъм човечец**
6) български турчин, шофьор на камион ***

* Полякът беше нечовек. Зарибил се да кара камион, за да обикаля Европа. Това му беше вторият курс до Англия. Нямало кой знае колко голяма разлика с кола, просто било по-голямо. "It is fucking big". Като спряхме на паркингът след ферито в Дюнкерк, където трябваше да преспим до сутринта, каза "Now we are in Europe and I stop speaking English" и запердаши на полски. Извади един АК-47 и ни плисна потресаващо. Ако нямахме билет за Париж - Мюнхен щяхме да продължим с него Белгия - Холандия - Германия...

** Този беше най-милият тип. Французин, качи ни от бензиностанцията в средата на нищото преди Лил. Подмина ни като седяхме с табелата до входа, но го помолихме и се нави. Остави ни на изхода от Лил към Париж и отиде да върши работа. След 2 часа и нещо още никой не ни беше качил, той мина пак от там, като ни видя спря, замисли се и ни откара 70км на долу до кабинките за пътни такси на магистралата за Париж.

*** Турчинът си говореше чист български и беше доста свестен. Е, каза "Момент да намеря някаква българска музика" и ни пусна диск на Галена :roll:
Като го питахме на английски ще ни качи ли (не беше с БГ регистрация), каза че е в съвсем друга посока. След като го питахме дали говори холандски (регистрацията на камиона) каза, че не и че е от БГ. От там му заговорихме на български, при което веднага каза "Еее, вие българи ли сте? Айде, качвайте се. Аз съм към Париж. По принцип фирмата забранява да качваме стопаджии, за това не исках да ви взема, но щом сте българи - няма проблеми". Евала!

Абе от стопаджийство до сега съм се запознал със супер яки хора и не съм имал едно скучно или опасно пътуване. Лятото може би ще направим нещо като Холандия - Белгия - Франция.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Публикувано на: 03 Апр 2011 20:27

Тези билети, които споменаваш за 29 Евро в Германия важат само за регионални влакове и като цяло са по-подходящи за кратки разтояния. Промоциите за City Night Line май бяха по 39 евро. И кажи ми че не си пропътувал над 200км с S-bahn-ове, Regionalexpress итн. Щото в противен случай ми ставаш идол :D

А междудругото можеш и да споделяш изгодни места за нощуване по Европа, който си тествал естествено(Без Германия)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 20:57

Мда, верно е за региони, Бавария и т.н.
Австрийския май беше за цяла Австрия. S-Bahn съм пътувал само в Хановер от летището (:

Изгодни места знам само в Будапеща. Тоя трип трите вечери, дето не спахме във влак спахме в Австрия и Унгария у познати на девойката от нейния Erasmus в Краков.

Иначе добър вариант е couch surfing - еквивалентът на стопът за преспиване. Хора, които подлоняват някой за вечер - две. Яко е, защото определено е пъти по-добре да обикаляш града с някой местен, отколкото сам. Местните определено показват супер яки и obscure места, докато като се мотаеш по гайдове - само къщи, музеи и мостове...

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2011 21:08

The Grim Reaper написа:
Бе всъщност даже якето му ме кефи. :roll:
Просто грозните кецове с още по-грозните жълти връзки ми докарват стомашни спазми. :(

Освен всичко друго и модно гуру си бил. Евала. Много всестранно развита личност си бил.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost