Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Мар 2011 20:52
Dante написа: Ники Кънев преди малко говори за Дейв Мъстейн в Стани беден  в каква връзка ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Мар 2011 21:06
Давут Мустафа 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Мар 2011 21:18
с обрязанио гриф и рижавите шалвари 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 02:26
нито знам кой е дейв мъстейн, нито ми пука
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 03:54
Everlast написа: нито знам кой е дейв мъстейн, нито ми пука nqkav metalurg deto prili4a na Mika Hakinen!
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 09:07
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 11:06
Цитат: IRON MAIDEN SLIPKNOT Alice Cooper MASTODON APOCALYPTICA Мястото на събитието е променено, като слуховете за него се потвърдиха - "Sonisphere Bulgaria 2011" ще се проведе на Националния хиподрум в Банкя. Този път фестивалът няма да е под шапката на "Sofia Rocks". Очаквайте още подробности, които ще попълваме текущо в настоящата новина. И IRON MAIDEN, и SLIPKNOT ще изпълнят свои пълни сетове. Организаторите са надяват догодина да успеят да насрочат събитието за някой уикенд, тъй като за втори пореден път то е през седмицата, но сега това е било извън техен контрол. Предстои да бъде обявено друго шоу, което ще представлява същинския "Sofia Rocks" фестивал. офффффффффффффффффф никъв моторхед никво роб зомби и то в банкя ффффффффффффффууууууууууууууууууууу дгд 15к макс епик фейл от сега ви казвам Да видим ко ше е това софия рокс Дано в Каварна или Разлог се появи нещо интересно иначе тая година ще си остана само с концерта на Светльо за новия му албум :/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 15:10
На тия всичките им е минало времето. На някои преди десетилетия.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 15:27
Морт☭ написа: На тия всичките им е минало времето. На някои преди десетилетия. От тва по-точно не може да се каже.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 15:31
Dante написа: Everlast написа: нито знам кой е дейв мъстейн, нито ми пука Пича от аватара ми и най- МегаЧовекът, който е крачил по земята. Точно пък като характер Дейв е егати арогантното лайно.
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 16:18
13тото Колело (Towers of Midnight) би могло да се каже, че е най-добрата част от поредицата. Спря безумното влачене от предните части и почна реално да се случва нещо. Ако всички части бяха по този начин нямаше да са 13, а по-скоро 6-7... Изядох го за няма и седмица на e-book на английски...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 17:51
ми кво да ви кажа, ше се видиме на мейдън и това е. 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Мар 2011 21:27
бтв мушмороци съвсем забравих, днеска с Попа се видехме на гарата и се возихме 1 спирка. 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Мар 2011 11:36
Не можах да го намеря никъде 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Мар 2011 21:13
Jamiroquia са потвърдили за фестчето в Разлог (до Симитли, дет е село) ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Мар 2011 22:21
Край на Играта. Май се обвързах. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Мар 2011 22:38
ако наистина беше, нямаше за си тук сега
|
|
|
|
 |
Aмора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Мар 2011 22:57
Това пък какво общо има? 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Мар 2011 00:08
играта няма спирачки.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Мар 2011 13:14
Айде към Борисова, отрепки! Времето си е ебало дроба!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|