Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 27 Фев 2011 23:26
Чорбари надлъж и нашир, пийте и ебете по случай една от най-великите ви победи над нас в цялата ви история, не се хабете да пишете по форуми и да си мечтаете да си биете чикии на хеттрикове като Девствен така де Декстър.
За мача - затова е Дерби, защото може да се случи всичко, както стана вчера. Говорехме много защото имахме очаквания, оказа се че сме грешили. Нашия отбор беше тотално неадекватен, все едно се пренесохме преди една година, само че този път чорбарите бяха по-добре оргранизирани и заслужено ни биха ...
Каквото се случи с привържениците на червените бе подигравка и поредно доказателство че лека полека си се превръщаме в треторазредна полицейска държава.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Фев 2011 19:50
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 28 Фев 2011 21:52
http://www.blitz.bg/sport/article/85833 Три напред една назад е най-новото хоро в Подуянска околия. lol be
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Мар 2011 08:54
http://img2.sportal.bg/uploads/galery/2 ... DM0272.jpg - ЧБМ момчета чорбарската психика имаше нужда от тази победа, сега ще се канонизират разни долнопробни футбалерчета като Платини2 и новия Апостол които всички изведнъж ги забравиха как есента в 10 поредни мача майките им бяха псувани до бременност от 10-те останали фена на стадиона, ще се забрави "Вън боклуците ..", ще се измислят още по 12 песни на година от агитката, но не знам дали осъзнавате Левски колко трагичен беше всъщност и как от едното подценяване на 50% се победи сам. Да не се разочаровате като пак направите равен с Академик и Видима, не друго Радуканов действително е добър треньор и не е въобще за нашето първенство, пожелайте си да не си тръне скоро преебан от мениджърски схеми. Силно се надявам на Дерби за Купата, трябва да има ревендж асап Останалите подигравки дето ще изсипете признавам че за момента отбора на който съм фен ги заслужава, просто исках и другото да стане ясно. А днес дехтъре, форомен разбирачо, гледай тая вечер слабия Юнайтед дето пада от последния кво ше направи на лондонския латекс
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Мар 2011 12:07
Продължавай да си дрънкаш псевдо-обидите, никого не засягаш, факта, че си насран си важи все още. И мога да ти кажа, че Уигън въобще не са досадната пречка по пътя на Юнайтед към титлата, а най-успешния отбор през последните 15-на години в Англия, мога и доказателства да ти изкарам, силно ми се иска да оцелеят, а пък че Юнайтед ще ядат големия кур в ШЛ не го оставям под съмнение
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Мар 2011 13:38
Пичага, говоря за Челси - мача е тази вечер, познава се по думите "тази вечер" и "лондонски" в последното изречение на поста ми. Виждам обаче че преди да отговориш на някого в спор му четеш задълбочено мнението
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Мар 2011 20:23
Айде сега, че се заблудих, че Уигън са от Лондон няма значение, а латекс и латикс са доста близки, рекох, че се гавриш с тях. Ама ще ядете големия кур, ще видите, хеттрика на Жирков усещаш ли го
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Мар 2011 21:34
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Мар 2011 21:50
успех на Челси, те че няма да вземат Премиършип тая година, е ясно, но поне ако победят, ще препънат сериозно подчовеците от манчестър. А това е нещо, което сериозно адмирирам. Дано Торес се развихри, поне го може.
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Мар 2011 00:02
еми биха ни ... а срещу "подчовеците от манчестър" шампиона на Англия на собствения си стадион в след 85-тата минута започна да бави играта. Дузпата беше тотален малшанс, яд ме е доволно. Още повече с това повеждане, ама и такива неща стават. Живи и здрави челски, с удоволствие да си цъкат в Лига Европа дано пак някакси се срещнат с български отбор да ги псувам на живо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Мар 2011 08:52
Еби го и съдията... нестига, че Давид Луиз можеше 2 червени картона да му даде, ми и взе че отсъди най-смешната дуспа ЕВЪР. Накрая за капак изгони и Видич. Ееми не, тва изобщо не беше съдийска тесла, нее...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Мар 2011 20:44
slim_k написа: еми биха ни ... а срещу "подчовеците от манчестър" шампиона на Англия на собствения си стадион в след 85-тата минута започна да бави играта. Дузпата беше тотален малшанс, яд ме е доволно. Още повече с това повеждане, ама и такива неща стават. Живи и здрави челски, с удоволствие да си цъкат в Лига Европа дано пак някакси се срещнат с български отбор да ги псувам на живо. Пляскай се, пак си насран А един съученик загуби 10 лв, заложил на хикс, представете си как се е радвало момчето при 1:1 А какво ще кажеш за моята безпогрешна интуиция, която предрече, че Жирков, макар и косвено, ще допринесе за победата на Челси
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Мар 2011 22:42
Голяма интуиция, като Жирков е един от най-добрите в Челси. Направо си Баба Ванга. Не много си прост наистина, чак ме е яд че си за ЦСКА, мамицата ти.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Мар 2011 23:41
Кво те е яд, Декстъра е типичния червенко. Има и от вас масата пичове, но основно са психично лабилни типове като Девствен.
Аз искам да направя прогноза че Меси пак ще вкара ... в тая връзка - помнете ми думите - Реал или Барса са шампиони в Примера. Ван Дер Сар бтв през целия сезон ще има общо с доста спасявания, покрай него и Фъргюсън ще си запази поста. ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ ЗА ТИЯ НЕЩА!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Мар 2011 13:09
Аз ли съм типичния червенко, бе?! Ми ти?! Поредното заблудено левскарче дето сънува мокри сънища, в които Левски печелят титлата. Диджея и той да не се дуе толкоз, щото е малоумен, хилав кретен. Аз пък имам чувството, че Бербатов няма да бъде обвързан в много голове до края на сезона
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Мар 2011 15:55
Няма какво да се дуя пред някакви мишки и путки. Единствените, които всъщност са нормални хора са Слим, Сириъс и Рийпъра, който не знам дали пише тук. Просто ме е яд, че си за ЦСКА и че си се родил, нищо друго не съм казал, гледай си твоята работа.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Мар 2011 19:59
DJ Cat написа: Няма какво да се дуя пред някакви мишки и путки. Единствените, които всъщност са нормални хора са Слим, Сириъс и Рийпъра, който не знам дали пише тук. Просто ме е яд, че си за ЦСКА и че си се родил, нищо друго не съм казал, гледай си твоята работа. Хаха, освен един лижещ задници малоумник, друго не виждам когато погледна към твоя профил.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Мар 2011 21:19
П У Т К А
Не ми гледай профила, че ще започна да ти искам пари, а се знаеш че ровиш кофите по цял ден, циганче малко.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Мар 2011 21:22
Девствен, типичен форумен стожер си и си 5то поколение такъв тука, далеч по интересни от тебе е имало. Не се пъни на всяко нещо да отговаряш и да нервираш всички тук, които просто искат да пуснат някой коментар за футбол. Засрами се малко.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Мар 2011 21:40
Аве нестига, че ни най-малко не разбирате от футбол, ама и спорите..... Фактите са, че ЦСКА игра по-добре, ЦСКА показа как трябва да се играе в дерби(разбира се, в оглед на това, че почти всички в Левски са чужденци, няма как да разберат, че това не е просто един мач). Преди мача се говореше как Левски че смачка ЦСКА, а никак не е добре да се говори преди мач.Да, Левски имат една идея по добър отбор, но ЦСКА спечели този мач, и го спечели заслужено. Няма какво да се спори по въпроса. И естествено, като фен да кажа: КУР БЕ БРАТЯ! КУР.... ЗА ЛЕВСКИ!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|