Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 07 Фев 2011 11:58
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 07 Фев 2011 12:40
Минах през две конзоли и се отвратих. Да си РС геймър е най-хардкор. Ако не ми вярвате ще ви дам най-простия пример - повечето, ако не всички шутари за конзоли и подобни на тях игри имат Aim assist. А това, колеги, си е направо ламерщина. Сега чакам да ме нахраните до десето коляно
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 07 Фев 2011 12:53
doggymien4o написа: Минах през две конзоли и се отвратих. Да си РС геймър е най-хардкор. Ако не ми вярвате ще ви дам най-простия пример - повечето, ако не всички шутари за конзоли и подобни на тях игри имат Aim assist. А това, колеги, си е направо ламерщина. Сега чакам да ме нахраните до десето коляно 1) При голяма част от тях може да се изключи. 2) Пише се шутъри. 3) Използваш за пример един жанр.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 07 Фев 2011 12:57
Аз от 20 шутъра никъде не съм видял или ползвал Aim Assist. Такава нелепица е това твърдение (особено за мулти) че почвам да се усъмнявам дали автора на твърдението не е сънувал. За който не вярва http://www.youtube.com/watch?v=F7M7XlyfejY
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 07 Фев 2011 13:02
Конзолите са по хардкор защото да играеш шутъри с пад е по трудно от колкото с мишка и клавиатура. Само нуубувете дето нямат грам скил игрят с мишка и клавиатура.
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 08 Фев 2011 22:35
C0MPU73R написа: Конзолите са по хардкор защото да играеш шутъри с пад е по трудно от колкото с мишка и клавиатура. Само нуубувете дето нямат грам скил игрят с мишка и клавиатура. Ахахаха тъпак.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 09 Фев 2011 08:35
Кой ти помогна с измислянето на този интелектуален отговор, мама или тате ? Или може би чичкото на стълбището ?
|
|
|
|
|
NeoRage-X
|
|
В момента играе: MGS GT5
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 09 Фев 2011 09:14
Ахаххахаххахаха пичага щях да пукна заради този комнтар.......... задавих се с кафето чичкото от стълбището вика ахаххахахахах ти си ми идол !
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 09 Фев 2011 20:51
Mале откъде ви събраха такива умници ве. Кой от кой по-забавен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 09 Фев 2011 22:25
Seems to me that you are jelly ... yet again.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 12 Фев 2011 16:26
C0MPU73R сериозно въри се прегледай. Аз не съм чул или виждал с пад да имаш някакъв рефлекс. Или на пръстите найстина съществува ?! На мишката главно се използва кинтката, за това и екшъни с пад ... тряя само някъв мега нуб да ги играе така . А и повечето с конзоли са такива т.е. не с конзоли ми тези който си вярват че се играе по добре на тях. Аз също имам конзоли и Wii-то е най - добро за екшъни , много хубави игри като качество няма. Но всички са супер забавни и ме кефят, отвреме на време го пускам. Но нищо неможе да замени мишката и PC-то ... няма човек който да избере конзолата пред PC-то , а и всеки първо в дома си има PC. Не случайно конзолите са на второ място. Просто предлагат определен кърг от игри и оправлението им е доста по различно. ФАКТ е че мишката е абсолютния фаворит за екшън игри . Повечето мислещи обратното сигорно сте с половин мозък !
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 12 Фев 2011 16:32
Drusalin написа: Аз също имам конзоли и Wii-то е най - добро за екшъни , много хубави игри като качество няма. Но всички са супер забавни и ме кефят, отвреме на време го пускам. Jesus. Drusalin написа: Не случайно конзолите са на второ място. Второ място във какво?
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 12 Фев 2011 17:01
Екшън, пуцалка (FPS) НЕ е равно на игра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 12 Фев 2011 17:37
Wii точно е най-смотано за екшъни защото А) Мерника лаги Б) заболява те лакътя да соча напред по-дълго време
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 12 Фев 2011 17:39
joar написа: Jesus. Joar-e не се занимавай бате.. в тоя форум тоя раздел е пълен само с някви ултра разбирачи. Няма смисъл да се занимаваш. Тия дето все в устата им е auto aim-а са виждали конзола само на брошура от метро. От продажби, и излезли игри и тн. се вижда дали РС или конзоли са по отгоре. Остави ги заблудените души да се реят.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Harcort
|
|
В момента играе: на Телевизор
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 13 Фев 2011 05:03
Ако имаш телевизор няма как конзолата да е на второ място. Никога не съм разбирал защо трябва да мига чертичка, когато можеш да се настаниш удобно и да се услаждаш с любимата геймка без жица.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 13 Фев 2011 22:18
Drusalin Земи първо научи какво е рефлекс, после се запознай с това кой жанр какво представлява и после рефлектирай върху глупостите които написа. Ако не си много заслепен от яд и рейдж може и да се посмееш от сърце.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 14 Фев 2011 10:10
Цитат: Аз не съм чул или виждал с пад да имаш някакъв рефлекс Това говори достатъчно за опита на човека.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 14 Фев 2011 13:57
Рефлекс или не. Отказах се отдавна от конзолите, щото са вече с морално остарял хардуеър. Играх, правих си кефа, сега ми е гадно за дадените пари. Докато компа не може да умре както кащона, и на мишката и клавиатурата не трябва да им зареждам батериите. А сега очаквам пак да ме нахранят фенбойчетата
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 14 Фев 2011 14:21
doggymien4o написа: Играх, правих си кефа, сега ми е гадно за дадените пари. Докато компа не може да умре както кащона, и на мишката и клавиатурата не трябва да им зареждам батериите. Сериозно ли си мислиш, че е невъзможно дадена част на компютъра ти да изгори? А на мишката и клавиатурата трябва да им зареждаш батериите, ако са безжични. Както на контролера не трябва да му ги зареждаш ако е жичен. doggymien4o написа: А сега очаквам пак да ме нахранят фенбойчетата Като не искаш да те хранят спри да пишеш глупости.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|