Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 22:35
Абсолютно съм съгласен с теб!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 22:49
А Аз с теб ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 22:50
гриме, ако това го наричаш дребни гафове те съветвам да хвърлиш един по-сериозен поглед на последните 2 години 
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 22:54
Ми хвърлил съм, аз за тия 2 години говоря. Ти можеш ли да ги сравниш с 4те години преди тех, или тогава беше още млад и невръстен и не правеше разлика между народно събрание и министерски съвет? Не ми приказвай на мене секаш говоря без да знам кво говоря, щото и ти си от ония лумпени дето от политика нищо не вдява ама се чувства некак онеправдан и дири кой властимащ му е виновен. Тихо там, не бутай пишока при курягите ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 23:01
Sirius написа: Абе ей, манафи, какво храните Борисов, не осъзнавате ли, че ако не е той, идват червените педали на власт, а ръка за ръка с тях вървят и ДПС.. Нищо против турците като народ нямам, (виж, комунисти мразя по дифолт), но някакси не ми харесва идеята да имаме партия в управлението, чиято крайна цел е отцепването на избрани части от България и присъединяването им към Турция. И кажи ми по-точно какъв е интересът на Ахмед Доган да отцепи части от България към Турция? Човека е роден и израснал в България, получил е обучението тук и дори е служил на българската държавна сигурност. Издига се благодарение на политическата си дейност в България, богатството си събира благодарение на различните си далавери от същата тази държава. Кажи ми, деба, къде по-точно е връзката на Доган с Турция, защото на мен ми се губи малко след името му  Не че съм привърженик на ДПС, БСП или нещо, просто ми омръзна да чета такива тъпи мнения като твоето и на оня Хърикейн ли къв е. Безсмислени са отвсякъде  Цитат: .преди година турци ловят риба на българска територия,пробват се да потопят лодката на гранична полиция,единия турчин е застрелян,съдят полицая Да, и го осъдиха на 5 години затвор, когато трябваше да му дадат 15.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 23:15
Алми, ако беше всеки друг, не би имало нужда да се обяснява. Но ти си един задръстеняк, вечно тролиш и се опитваш да го прокарваш като алтернативно мнение. А отдавна не си падам по километрични постове. Ако искаш вярвай, ако искаш - не. Точно пък за твоите убеждения ми е през оная работа. Хвани завърши училище, да съм сигурен, че не те тресе пубертета, после пак ще си говорим.
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 23:21
Браво бе, тиквеници. Не ме разбрахте. Нямах предвид държавните дългове, а персоналните такива - към банките. Щото аз не мога да си представя как може да се води нормален живот, без да си изтеглил няколко(стотин) кредита... Не съм искал да пораждам спор, просто си изказвам личното мнение за "прогреса". Лека ви нощ.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 23:25
The Grim Reaper написа: Ми хвърлил съм, аз за тия 2 години говоря. Ти можеш ли да ги сравниш с 4те години преди тех, или тогава беше още млад и невръстен и не правеше разлика между народно събрание и министерски съвет? Не ми приказвай на мене секаш говоря без да знам кво говоря, щото и ти си от ония лумпени дето от политика нищо не вдява ама се чувства некак онеправдан и дири кой властимащ му е виновен. Тихо там, не бутай пишока при курягите ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) бегай си учиш правото в нбу и да се мислиш за велик 
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Фев 2011 23:27
много фейл ти стана за днеска, излез
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 00:27
Невъзможността ви да сформирате дискусия, без да се приемате за професори и разбирачи, рисува причината, поради която в близките десетилетия все още няма да бъдем нормална държава със стабилно гражданско общество и управление.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 01:56
Получих една четворчица днес. Можех и повече, ама се панирах здраво пред електрономикроскопските снимки. Здраве да е и наздраве!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 02:23
Смисъл от Б.Б в момента ще има само и единствено, ако даде власт на И.К. Хареса ми шегата с Б.Б vs Мафията Скандали и глупости винаги е имало, просто сега много изтичат  П.П http://www.comdos.bg/media/temp/7562-%D ... %D0%B5.pdfАгентурното досие на "Гоце". Изчетох го два пъти. Е, да го еба, нищо крайно нередно не видях 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 13:31
Утре от осем имам изпит. Сядам за първи път да уча сега ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 13:52
Моридин написа: Утре от осем имам изпит. Сядам за първи път да уча сега ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Рано почваш(няма ирония)
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 15:30
....
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 15:37
ко стана, ма
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 15:57
Моридин написа: Утре от осем имам изпит. Сядам за първи път да уча сега ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) тва нищо не говори ... зависи от изпито някои изпити ги взимам с 3-4 часа учене, други с 10 дни четене по цял следобяд 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 16:36
Моридин написа: Утре от осем имам изпит. Сядам за първи път да уча сега ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Хахха, аз така си пиша курсовите работи. В деня преди предаването и започнах, довърших я на сутринта в деня и отидох и я предадох. изцяло моя - 5.80 Машина съм. Сесията бтв почти мина, остава един изпит в неделя.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 16:45
Всъщност е много лесен даже - История на политическите и правните учения, но това ми е първа сесия и съм малко е така "  " в момента, понеже за другите бях чел по около седмица.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Фев 2011 16:54
Ти политология ли следваш?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|